Outrunning karma 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Outrunning karma

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settledstar
Catministrator
Outrunning karma Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimeza 6 maa 2021 - 15:50

Take my lips, leave me

tongue-tied

De zon was onder gegaan en ze waren in de schermering. Settleddust had nog niets uitgelegd aan Inkspots waarom en waarom hij er zoveel haast bij had. Maar in die dagen in de medicine cat den had hij alle tijd van de wereld gehad om na te denken, en hij was tot de conclusie gekomen dat dit probleem van hem groter was geworden dan alleen hij en Seamist. Dit groeide als een infectie, besmette alles wat het aanraakte. Arcticwolf was de bron, wie wist waar hij nog meer toe in staat was? Hij was gevaarlijk en moest uitgeschakeld worden. Dit ging niet meer om hem, dit ging om de veiligheid van zijn kinderen. En zo lang die hond leefde, dan waren zijn kinderen niet veilig. Dan was Seamist niet veilig. Alleen de gedachte aan haar naam deed hem pijn. Hij wist niet meer hoe hij zich moest voelen over haar. Hij wist niet wat hij zou zeggen als hij haar tegen zou komen. Waarschijnlijk niet veel goeds.

Maar in dat web waar Seamist voor had gezorgd door die hond uit te kiezen, bracht ze meer in gevaar dan alleen haarzelf en háár kinderen. Zijn zus. Littlefish was nu waarschijnlijk net zo erg een doelwit geworden. Als Arcticwolf hem zo graag wilde hebben, dan was zijn zus ook in gevaar. En Settleddust moest haar waarschuwen. Hij zou haar alles vertellen, hij zou haar op zijn blote knieën willen smeken om voor zijn kinderen uit te kijken, voor Seamist... Zij was de enige die hij kon vertrouwen in dat slangennest van gestoorde katten. Settleddust had zijn kaken op elkaar terwijl hij naast zijn beste vriend liep. Dat was ook nog een los eindje die hij ooit moest oplossen. Inkspots wist alles, maar eigenlijk ook niets. En hij was zo verschrikkelijk, onzelfzuchtig loyaal. Starclan wist enkel waar Settleddust hem aan had verdiend. Hij kreupelde langzaam voort, totdat uiteindelijk de drie bomen van.. tsja Fourtrees zichtbaar waren. Maar Settleddust was bereid verder te gaan, hij zag niet helemaal helder meer. Of het nou de pijn was of de medicatie ertegen, hij zou tot het einde van de wereld gaan. Eenmaal op de top voor de afdaling bleef hij even staan, kijkend naar de bengaal, voor hij een keer diep adem haalde. Daar gingen ze dan.

Closed
Together alone, I guess we're alone together
Terug naar boven Ga naar beneden
Inkspots
Member
Outrunning karma Tumblr_mb0tnhTzoV1rwi7uko2_250
Bo~
294
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Inkspots
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimeza 6 maa 2021 - 16:18


Inkspots
Hij wist niet zeker wat hij moest gaan verwachten. Hij wist flarden van dingen die gebeurden van Settled en op dit moment was het duidelijk dat hij naar RiverClan moest. Waarom? StarClan zou weten waarom. Op dit soort momenten maakte hij zich zorgen om de deputy, maar hij wist dat als hij niet mee ging er alleen maar meer problemen konden komen. Dat hij het alleen zou gaan proberen en dan waren ze veel verder van huis af. Vooral... als Acornstar erachter zou komen dat hij alleen zou gaan. Daar had hij geen zin in, dan kreeg ink maar op zijn kop. Hij keek soms met een schuin oog naar zijn vriend, die leek te malen in zijn hoofd met alle gedachten die erdoor heen schoten. Ink had zoveel vragen, misschien dingen die hij niet eens wilde weten als hij wist wat er allemaal gebeurde in het leven van de jonge deputy. Maar het was ook wat om zonder enig idee steeds meegesleurd te worden. Het was dat hij veel gaf om de jonge kater. En dat het de deputy van de clan was met een clanleader die met een haviksoog mee leek te kijken. Hij keek de kater kort aan bij de driebomen, inmiddels, alsof hij voor een laatste keer leek te vragen of de kater het zeker wist. Toen de kater diep adem haalde, wist hij dat ze gingen, de afdaling af. Richting een vijandige clan waar de relaties al niet zo goed mee waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
Outrunning karma VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimewo 10 maa 2021 - 13:14


Blueflower had het niet willen geloven toen Riverclan terugkwam met dad vreselijke nieuws. Nog nooit had ze zoveel vrees gevoeld als op het moment dat ze hoorde wat er bij de Fourtrees was gebeurt. Inmiddels waren de gewonden verzorgt en Outrage zijn lichaam tot rust gelegd. Toch leidde Blueflower's poten haar weer terug naar die godsverlaten plek. Want dat schoot er door haar hoofd. De angst dat Starclan hen had verlaten. Ze arriveerde een halfuurtje voordat de twee Shadowclanners dat zouden doen. Een tijdje had ze naar de afgebrande boom gekeken, de boom die tussen Riverclan en Shadowclan in stond, en had ze geweend. Geluidloos en beheerst. Daarna had ze haar tranen gedroogd en was ze tegen de koele steen gaan liggen met haar voetjes onder haar lichaam gestoken. Vanaf daar zag ze hen arriveren. Langzaam kwam ze overeind en sloeg ze hen gade tot hun blikken die van haar kruisde.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Outrunning karma Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedo 11 maa 2021 - 17:29

Take my lips, leave me

tongue-tied

Het was pas laat toen hij haar opmerkte. Ergens wist hij niet wat hij nu moest doen. Ze waren halverwege Fourtrees en hij stond weer stil, probeerde zijn schouders te rechtten en hij moest een moment pakken om na te denken. Zij had hen duidelijk ook gezien. Zijn blik ging nog een keer naar Inkspots. Dit was niet het plan. Zijn plan was veel rigoreuzer en minder uitgedacht, de Riverclan deputy ontmoeten zou veel te verfijnd zijn. En bovendien, ze was afwezig geweest bij de Gathering. Wat deed ze dan nu hier? Hij vernauwde zijn ogen eventjes en keek Inkspots aan. ‘Change of plans,’ fluisterde hij naar de kater. In dat moment realiseerde dat hij zijn egoïstische problemen en gevoelens aan de kant moest zetten. Hij stond nu tegenover de Riverclan deputy, het opende zoveel kansen. Acornstar was een man op een missie. Misschien was dit de enige kans die hij had om die missie te stoppen. StarClan offerde dit hem op een zilveren bord, hij mocht dit niet negeren.

‘Ik ga met haar praten, wil jij uitkijken of er iemand aankomt?’ miauwde hij tegen zijn beste vriend. Nogmaals vertrouwde hem hier blind op. Hij vroeg zoveel van de Bengaal, en gaf nauwelijks wat terug. Daar moest echt verandering in komen. Hoe? Hij had nog geen idee, hij kon alleen zeggen hoe dankbaar hij was. Hij knikte nog een keer naar zijn vriend, waarna hij richting Blueflower liep. Was dit toeval? Het kon bijna niet.

‘Blueflower, ik heb je gemist op de gathering,’ miauwde hij kalm. Ja, waarom was ze er niet? Was ze misschien niet gewenst. Of was het allemaal maar heel eenzijdig, was ze het niet eens met Crystalstar? Dat was ook een optie, dat Crystalstar haar er gewoon niet bij wilde hebben. De Riverclan leider was een poes die nogal overheersend leek. Maar ja, als hij naar zichzelf keek, wat kon hij doen als deputy onder Acornstar? Hij kon roepen en schreeuwen, als Acornstar iets verzonnen had, ging hij ook gewoon doen waar hij zin in had. Net als deze fete tussen Acornstar en Crystalstar. Want ging dit niet meer tussen hun leiders dan tussen hun clans? Was het wel eerlijk om alles op spel te zetten. Maar ja, er was levend bewijs hier. Eén boom minder. Misschien was het het laatste zetje wat Acornstar nodig had.
Together alone, I guess we're alone together
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
Outrunning karma VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimeza 13 maa 2021 - 12:45

Voor een tel waren ze blijven staan, mompelde Settleddust iets tegen zijn gevlekte metgezel, alvorens hij haar kant op kwam lopen. Enige spanning voelde ze wel. Hun clans stonden nog net niet oog in oog op het slagveld en als Acornstar en Crystalstar zo door gingen, dan zou dat vast ook niet lang meer op zich laten wachten. Settleddust begroette haar formeel en kalm bovendien. Zij gaf hem een respectvolle knik voor ze hem beantwoordde. “Ik ben recent bevallen. Starclan heeft me gezegend met vier kittens.” -hoef hem geen verantwoording  af te leggen maar doe het toch maar- “Ik kon hen niet met een zuiver geweten nu al achterlaten, ze zijn nog zo jong..” voegde de kleine she-cat eraan toe met een lik van haar voorpoot. Ze was hier niet om ruzie te maken noch vijandigheid uit te stralen. Dat liet ze maar over aan Crystalstar. Zíj was de diplomaat.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Outrunning karma Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedi 16 maa 2021 - 16:52

Take my lips, leave me

tongue-tied

De deputy begon te spreken, vertellend dat ze kittens had gekregen en daarom niet op de gathering was. Settleddust zijn ogen gingen een keer om zich heen, de vlakte over, waarna hij een mondhoek omhoog trok. Dat was slechts dagen geleden. ‘En toch ben je nu hier,’ miauwde hij geamuseerd. Als dat de reden was om ze toen niet achter te willen laten en nu wel? Had hij haar getroffen op een ommetje, of was het haar nieuwsgierigheid naar het slagveld, om het met eigen ogen te willen zien. Of was het haar simpelweg verboden om te komen. Settleddust zijn groene ogen gingen weer naar de andere deputy. ‘Gefeliciteerd met je kittens,’ miauwde hij toen uit beleefdheid. Natuurlijk waren kittens altijd een geschenk. Een gelukkig stel, gezegend met vier wondertjes. Hij kon het niet helpen om toch jaloers te zijn. Settleddust zijn blik ging kort weer even naar de afgebrande boom en weer naar Blueflower. Zijn blik werd ernstiger. Hij wilde geen tijd verspillen. ‘Het ziet er niet goed uit voor Riverclan, dat heb je wel door, mag ik hopen?’ miauwde hij op een gedempte toon. Dit was geen dreigement, eerder een waarschuwing. Hij wilde niet vechten, en zij vast ook niet als ze vier jonge kittens had in bladkaal. Als ze slim was, dan zou ze naar hem luisteren.
Together alone, I guess we're alone together
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
Outrunning karma VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 15:20


Outrunning karma Daq67ki-108553f7-7c6f-4d36-8983-6853320a12f7.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYzA3ZTE4NWItMmRiYy00NTQ0LTk4ZTctMDQ3MzBkYWNiOGZlXC9kYXE2N2tpLTEwODU1M2Y3LTdjNmYtNGQzNi04OTgzLTY4NTMzMjBhMTJmNy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

 Settleddust leek geamuseerd toen ze dat zei en ze voelde dat ze roze wangen kreeg. Ze vond het niet leuk dat hij haar erop wees dat ze er nu wel was. Wat moest ze anders? Eeuwig haarzelf blijven verstoppen in de medicine den en wachten totdat deze klotezooi wel weer over was gewaaid? Toch besloot ze om hem het voordeel van de twijfel te geven. Ze knikte daarom dus ook toen hij haar feliciteerde. Het klonk hol in haar oren. “Nee?” besloot ze hem met een uitdagende toon in haar stem en een harde blik in haar ogen. Ze wisten beiden dat haar onschuld geveinsd was, maar ze wilde het uit zijn mond horen komen. Daarbij.. kon Blueflower moeilijk Crystalstar haar warmongering gaan ontkennen. Ze zuchtte diep en liet haar schouders een beetje hangen. “Voor zover ik kon zien, was het geen Riverclan warrior die over jullie grens heen wandelde alsof die grens helemaal niets is,” Was ze het eens met wat Crystalstar had gedaan met Twistedheart? Allerminst, maar ze ging het de jongen ook niet vergeven dat hij met zijn stomme kop de grens over was gelopen. En nu zaten ze diep in de puree. Maar wiens schuld was dat? Blueflower had daar nogal haar twijfels over maar ze zou haar clan niet in de voet schieten door haar mening hier te gaan lopen verkondigen. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Outrunning karma Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 16:07

Take my lips, leave me

tongue-tied

Oh StarClan, hadden ze serieus twee van die poezen aan de leiding in Riverclan? Hij hoopte, ergens, dat hij een kans had gehad bij haar. Dat ze rationeler kon nadenken, dat ze misschien bang was om oorlog te hebben. Haar kittens nog jong en weerbaar in de nursery. En dan ook nog hem uit te dagen. Dat hij bereid was te onderhandelen, achter de rug van Acornstar te gaan voor dit. Werk mee, Blueflower. ‘Oh kom op, wees niet achterlijk,’ miauwde hij cynisch naar de poes. ‘Je kan onmogelijk marteling verantwoorden.’ Settleddust was niet voorzichtig met zijn woorden, want het was de harde waarheid. Wie zou de volgende zijn, zijn kittens? Of wilde ze dat ze het hard terug zouden spelen, en waren haar kittens die gevaar liepen. ‘Riverclan zocht een reden om onrust te maken en vond die. Het was niet aan jullie om mijn warrior te straffen. En het heeft Acornstar erg kwaad gemaakt.’ Settleddust rechtte met een kreun zijn schouders en keek de Riverclan deputy strak aan. ‘En sinds dien heb ik niets anders dan provocatie gezien aan mijn grenzen. Ik heb niet eeuwig geduld om het tussen de vingers door te zien. Hoe langer jullie blijven uitdagen, kunnen jullie een keer consequenties verwachten.’ Hij draaide zijn oren naar achteren en wierp een blik op Inkspots. Hij was niet alleen gekomen, dus hij was niet bang dat hij misschien fysiek zwakker was. ‘Toen ik Twistedheart kwam ophalen had ik Crystalstar al gewaarschuwd. Wat zijn jullie bereid te verliezen?’

Even priemde Settleddust zijn ogen vlammend in de hare, maar al snel liet hij de dreigende houding weer vallen. ‘Maar ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zit niet op een gevecht te wachten. Toch kan ik onmogelijk jullie provocaties nog langer tolereren. Dus ik vraag het nog een keer, wat zijn jullie bereid te verliezen?’ Hij doelde duidelijk op iets. Compensatie voor wat Riverclan hun clan aan had gedaan. Iets wat hij aan kon bieden deze oorlog te stoppen. Hij hield nog achterwege dat Acornstar dacht dat de afgebrande boom Riverclan betekende, dat zij opgeruimd moesten worden. Toch voelde Settleddust dat hij compleet hier in zijn recht sprak voor Shadowclan. Alles bijopgeteld hadden zij één jonge warrior die de grens over was gestoken, dat was alles. Riverclans zonden waren vele male groter.
Together alone, I guess we're alone together
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
Outrunning karma VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 16:33


Outrunning karma Daq67ki-108553f7-7c6f-4d36-8983-6853320a12f7.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYzA3ZTE4NWItMmRiYy00NTQ0LTk4ZTctMDQ3MzBkYWNiOGZlXC9kYXE2N2tpLTEwODU1M2Y3LTdjNmYtNGQzNi04OTgzLTY4NTMzMjBhMTJmNy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

 Blueflower’s oren draaide haar nek in maar ze gaf geen antwoord. Ze voelde hoe haar haren irriterend begonnen te prikken. Ze wilde het liefste haar bek openen en hem vertellen dat hij zijn rotsmoel moest houden, vragen of hij misschien zo lief wilde zijn om Crystalstar te overtuigen niet te doen wat ze wilde gaan doen, prooi in te leveren voor de rivier die eerst was vervuild en nu bevroren was, en misschien ook gewoon zeggen dat dit allemaal een grap was en niemand oorlog ging voeren. Maar, tja, het scheen haar toe dat Settleddust haar niet met ook maar één van die problemen kon helpen. Ze voelde zich machteloos en dat maakte haar alleen maar kwader. Toch liet ze hem uitrazen, wachtend tot hij zijn zegje had gedaan en zij weer kon spreken. Als ze diplomatiek wilde zijn, moest ze niet meteen haar kaarten laten zien. Met een boze frons en gespannen schouders staarde ze hem dus ook recht in zijn ogen aan. Onwankelbaar.

“Verliezen? Hebben wij niet al genoeg verloren?” begon ze zacht. Ze was boos en wanhopig en verdrietig en wilde weer terug naar haar kittens. Plotseling met een zucht plofte ze op haar kont neer toen ze zich besefte dat hetzelfde gebeurde wat er tussen Crystalstar en Acornstar had afgespeeld. Alleen maar gebekvecht en er kwam niets terecht. “Verliezen. Wij hebben sinds die klotewinter van één jaar geleden al genoeg verloren. Dit jaar is onze rivier voor een tweedemaal overgevroren, om eerst nog vergiftigd te worden zodat het water ondrinkbaar is en de vissen dood aan de oppervlakte drijven. Je moet toch wel erkennen dat het laatste waar we behoeften aan hebben katten zijn die de grens zomaar oversteken om prooi te stelen? Dat waren zijn intenties niet, dat bleek wel duidelijk nadien, maar verwijt ons niet onze voorzichtigheid. Wij willen geen oorlog-” Ik niet, Crystalstar wel “-en dat hoeft er ook niet te komen. Ik kan je niets anders geven dan een oprechte en gemeende excuses voor wat er met Twistedheart gebeurt is, meer niet. Wij hebben niets te geven meer.” 
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Outrunning karma Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 16:56

Take my lips, leave me

tongue-tied

Het was duidelijk dat hij even had moeten prikken, en nu kwam het eindelijk naar boven. Zwak. Ze waren gewoon zwak, daar kwam het op neer. Gaf ze dat toe? Te weinig vis om op rond te gaan? Zijn lichaam ging over het lijf van de Riverclan deputy heen. Ze was misschien een beetje schraal, maar hij geloofde niet dat ze vergingen van de honger. Maar haar woorden klonken oprecht wanhopig. ‘Als jullie zo zwak zijn als jullie zeggen, waarom blijven jouw warriors dan prikken en uitdagen?’ Ze zagen er niet uit als arme slachtoffers van een strenge bladkaal. Maar hij liet haar uitspreken, vertellen over weinig prooi. Om vervolgens weer proberen Crystalstars acties te verantwoorden, een excuses. Settleddust schudde zijn kop. ‘Ik heb meer nodig dan excuses om een oorlog te stoppen. Blueflower.’

Settleddust zijn kop ging naar de verbrande boom op Starclan. Over verliezen gesproken. ‘Het schijnt nu ook dat jullie ook de gratie van StarClan zijn verloren,’ miauwde hij. Dat was wat Acornstar zei, wat hij geloofde. Zijn leider geloofde om door te zetten wat Starclan begonnen was. Maar Settleddust was niet zo zeker. Het was niet alleen dat hij twijfelde aan Acornstar zijn woorden, maar ook zijn egoïstische belangen. Zijn kittens, Littlefish, Seamist... Het was familie. Zijn blik ging weer naar de Riverclan deputy. ‘Zeg eerlijk, Blueflower. Zou jij je clan zo leiden? Als jullie zo zwak zijn als jullie beweren, gaan jullie deze oorlog verliezen.’ Nog een push naar de poes om meer aan te bieden. Hij had meer nodig. Hij kon niet naar Acornstar komen met. "Blueflower zei sorry, dus oorlog is niet meer nodig". Nee, dat zou hij niet geloven. Het moest van Crystalstar direct komen en de grijze poes zou offers moeten maken.
Together alone, I guess we're alone together
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
Outrunning karma VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 17:18


Outrunning karma Daq67ki-108553f7-7c6f-4d36-8983-6853320a12f7.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYzA3ZTE4NWItMmRiYy00NTQ0LTk4ZTctMDQ3MzBkYWNiOGZlXC9kYXE2N2tpLTEwODU1M2Y3LTdjNmYtNGQzNi04OTgzLTY4NTMzMjBhMTJmNy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Maar Settleddust hoorde niet. Settleddust luisterde niet. Ze kon niet aan hem duidelijk maken dat wat ze ook probeerde, ze Crystalstar zelf nooit op andere gedachten kon krijgen. “Riverclan hoort de bijen zoemen achter de grenzen, beweer niet dat jullie niet precies hetzelfde hebben gedaan en je koest hebben gehouden. Zeker de jongeren begrijpen deze situatie niet,” kaatste ze terug. Als ze iedereen verantwoordelijk moest houden voor wat ze bij de grenzen deden, kwam niemand meer buiten. Tot nu toe waren er nog geen doden gevallen of gevechten geweest. Enkel wrijving en in tijden als dit was er niets anders.

Blueflower keek Settleddust geschokt aan toen hij verder sprak. “Wat zei je?” Miauwde ze ontzet. “De gratie van Starclan verloren, hoe durf je!” Riep ze uit met haren die nu echt overeind rezen. “Hoe durf je zulke dingen te beweren! Jij weet niets af van wat Starclan over ons denkt! Jullie zijn net zo hard in de fout geschoten als wij. Crystalstar heeft notabene nog geprobeerd te overleggen op de gathering, nog één laatste kans te bieden omdat zij net zo min oorlog wilt als jij en ik, heeft zelfs gezworen dat ze onze voorouders niet verder wilt provoceren toen die wolk eenmaal voor de maan schoof. En wat kreeg ze daarvoor terug? De verklaring der oorlog van Acornstar! Kun je het haar écht kwalijk nemen dat ze op haar hoede is jegens Shadowclan? Nog niet zo lang geleden heeft Acornstar Tallstar niet eens tot zijn gerechtigheid kunnen brengen. De kat die zoveel leed heeft veroorzaakt en zoveel bloed heeft laten vloeien, vrij! Omdat Acornstar dat goed dunkte,” Haar haren waren overeind gerezen en er nam een heet vuur van haar bezit die normaal lag te sluimeren. “Crystalstar heeft op de gathering er alles aan gedaan om dit om te keren, maar Acornstar is zo geobsedeerd door de fout die Crystalstar heeft gemaakt, die ze heeft getracht te herstellen, en alsnog verklaart híj de oorlog. Oorlog. Onder de maan en deze vier bomen. En dan waag je het om óns te beschuldigen van verloren gratie?” Haar stem was van een woedende snauw naar teleurgestelde kalmte gezakt. Haar ogen schoten vuur en al haar haren stonden recht overeind, klaar om haar clan en alles te beschermen als een trotse wolvin. “Ik wil geen oorlog maar ik kan je niet geven wat je zoekt. Wij zullen achter onze grenzen blijven en die grenzen beschermen als dat nodig is. Wij laten ons niet nogmaals zo bedonderen zoals Windclan heeft geflikt, wij zijn op onze hoede en onthoudt goed dat Riverclan niet bloed gaat laten vloeien. Dat ligt helemaal op Acornstar zijn schouders zodra hij langs onze grens verschijnt,”
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Outrunning karma Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 18:03

Take my lips, leave me

tongue-tied


Settleddust keek naar de poes die beweerde dat zij ook in de fout zaten. De Shadowclan deputy rolde zijn ogen. ‘Oh, kom op, Crystalstar. Ik krijg rotte vissen op mijn territorium, warriors die verjaagd moeten worden. Oh, en ik denk ook niet dat Thunderclan zijn dode apprentice al is vergeten.’ Nu had hij wel weer een kwade blik op zijn gezicht, zijn oren naar achteren en zijn nekharen wat overeind. Een vluchtige blik uit zijn ooghoeken ging naar Inkspots. Zijn beste vriend mocht best horen als hij zijn stem begon te verheffen. Hij had nauwelijks geheimen voor de kater, al was er nog zoveel wat hij wel moest uitleggen. Zijn ogen gingen weer naar Blueflower. ‘In tegenstelling tot jou heb ik mijn warriors wel onder controle.’ Blueflower had duidelijk niet door wat er gebeurde. Zat ze te druk in de nursery over haar kittens te ontfermen? Wordt wakker, alsjeblieft. Ze zat duidelijk dit onder de plak bij Crystalstar, aangezien ze zijn vraag negeerde. Nee, ze kwam met een tirade, een betoog waarom ze heilig waren. Beledigd, maar het deerde Settleddust niet meer. Dit ging om meer dan haar ego en die van Riverclan.

Zijn kin ging wat omhoog. ‘Dat is wat Starclan Acornstar heeft verteld,’ miauwde hij vinnig terug. Acornstar geloofde dat en dus was dat wat hij moest geloven. Hij kon niet praten met de sterren, alleen observeren en luisteren wat zijn medicine cats hem vertelden. Blueflower begon vervolgens een hele tirade over dat Crystalstar alles had willen oplossen in de gathering. Settleddust trok één mondhoek omhoog. ‘Wat weet jij nou van de gathering? Jij was er niet.’ Settleddust kwam overeind en vernauwde zijn ogen iets. Kom op poes, je moest nu even meewerken. Daar was je deputy voor. Je had kracht, dus nu moest je het gebruiken. Ze wilde geen oorlog, maar ze moest gebruiken dat het niet zo kon. Acornstar zou niet stoppen met dit. ‘Ik zeg niet dat ik geloof dat Riverclan niet meer in het woud hoort. Wie weet was de brand toeval. Het punt is, ik wil geen oorlog, geloof me. Het laatste wat ik wil is tegen mijn zus vechten, maar ik zal het doen als ik geen andere keus meer heb. Maar waag het niet om Acornstar de schuld te geven. Jouw leider begon onvergeeflijke dingen te doen, niet wij. Jouw leider vluchtte van de gathering toen het haar te heet onder de poten werd, niet wij. Wij bedonderen jullie niet, jullie bedonderen ons. Acornstar heeft zijn beslissing al gemaakt, jij bent de laatste kans om  Crystalstar ons om genade te laten smeken bij Acornstar, of anders is het bloed wat gaat vloeien jouw verantwoordelijkheid.’
Together alone, I guess we're alone together
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
Outrunning karma VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimevr 19 maa 2021 - 11:14


Outrunning karma Daq67ki-108553f7-7c6f-4d36-8983-6853320a12f7.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYzA3ZTE4NWItMmRiYy00NTQ0LTk4ZTctMDQ3MzBkYWNiOGZlXC9kYXE2N2tpLTEwODU1M2Y3LTdjNmYtNGQzNi04OTgzLTY4NTMzMjBhMTJmNy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Blueflower siste boos toen hij de dood van Hollypaw aanhaalde. "Wat daar gebeurt is, is onvergeeflijk, dat ontken ik niet. Als de dader gevonden wordt zal hij hier zeker niet ongestraft mee wegkomen, knoop dat in je oren," Dat was een doorn in haar oog. Toen Blueflower dat ter oren was gekomen, had ze geschokt gereageerd. Ze kon niet begrijpen wie het was, maar o wee als ze diegene zou vinden. Ze wilde Settleddust nog meedelen dat Crystalstar in ieder geval verantwoordelijkheid had gegrepen voor het hele fiasco, maar ze begon een beetje moe te worden van deze ping-pongwedstrijd. Ze liet het schot onder de gordel dat zij haar warriors niet onder controle had glijden en staarde hem alleen maar nijdig aan. Als ze daar ook nog op ging reageren stonden ze hier morgenochtend nog.

En toen zei Settleddust iets wat haar hele wezen op haar grondvesten liet trillen. Haar vijandige houding verdween en ze keek hem geschokt aan. Starclan had gezegd ..? Tegen Acornstar? Blueflower staarde hem wezenloos aan voordat ze haar blik gekwetst afwendde en op de verbranden boom richtte die over haar heen torende. Ze liet een stilte vallen terwijl ze nadacht. De vrees die ze voelde trof haar diep. Lag er een kern van waarheid in? Had Crystalstar haar goden verlaten door wat ze had gedaan? Nee. Dat geloofde Blueflower voor geen seconden. Ze kon alles beweren wat ze wilde over haar leider, maar godslastering was daar niet ééntje van. Blueflower's blik schoot weer geërgerd naar Settleddust toen hij aanhaalde dat Crystalstar laf was gevlucht toen het moeilijk werd. "Heb jij dan geen enkel greintje respect voor je voorouders? Wat had ze moeten doen? Dat teken negeren en gewoon verder discussiëren?" Zei ze kil terwijl ze zich van hem en Inkspots afwendde om naar de afgbrande boom te wendde. "Je wilt dat Crystalstar gaat smeken? Zíj? Kom op, je zegt dat ik achterlijk ben maar jij zou dondersgoed moeten weten dat zoiets ik nog geen miljoenjaar gaat gebeuren," Haar stem had haar oorspronkelijke volume verloren en klonk nu naar een meer schappelijker niveau. De ergernis en boosheid klonk er nog in door maar ze had haar zelfbeheersing terug. Ze haatte dat ze die was verloren voor de ogen van niet één maar twee Shadowclanners. Vossenstront, dit kan niet waar zijn. Ik kan niet nóg meer erbij hebben want dan spat ik uit elkaar! Starclan.., ze keek naar de hemel die nu grauw en mistroostig was, Alstublieft, sta me bij.. geef me een teken dat u ons niet haat. De wanhoop en tranen stonden haar nader maar ze zou nog liever haar eigen staart amputeren dan ook nog te gaan huilen. Starclan had Acornstar een profetie gestuurd.. een profetie die verkondigde dat Riverclan niet meer in het woud hoorde? Nee.. onmogelijk.. het idee maakte haar misselijk. "De warriorcode zegt dat je niet op het territorium van een andere clan mag komen. Twistedheart heeft de warriorcode overtreden en daar heeft hij voor geboet. Maar-" zei ze scherp zodat ze niet in de reden zou worden gevallen. "Wat er is gebeurt is fout. Dat is waar. Dat ontken ik niet en Starclan mag horen dat ik dat ook nooit ontkennen gá," Ze wendde haar lichaam weer naar Settleddust en liet haar vurige blik om hem rusten. "Ik doe nog één poging om met Crystalstar te redeneren maar ik ben geen magiër. Ik wil geen oorlog en als het aan mij en Crystalstar ligt, blijft deze oorlog voor altijd koud. Een koude oorlog is beter dan een oorlog die bloed laat vergieten. Ik zou je willen vragen om dat ook met Acornstar te proberen, maar laten we eerlijk wezen zodra zijn zoon de grens weer overkwam, stond Acornstar al klaar om ten strijden te trekken. Al zou Riverclan ter plekken verhuizen en heel ons territorium overgeven aan hem, zou hij alsnog voor ons gekomen zijn. Dát weet ik wel heel zeker," Haar ogen vlamde weer maar haar stem was in ieder geval iets beheerster als voorheen. In werkelijkheid wilde ze gillen maar haar trots was te erg gekrenkt. Oh Starclan, wat was ze moe. Wat was ze moe en wat verlangde ze naar die tijd dat ze vanaf de zijlijn had mogen toekijken. Blueflower realiseerde dat ze haarzelf niet eens meer terugkende. Die Blueflower die had gediscussieerd met Stallionheart aan de grens, zij leek wel mijlen ver weg. Ze had haar hele persoonlijkheid en identiteit verruild om de brave deputy te zijn en dat haatte ze. Maar ze dacht nog altijd aan Butterstar die haar persoonlijk was komen bezoeken vanuit Starclan. Die had duidelijk gemaakt dat Starclan in háár geloofden. Dat had niet als de woorden geklonken die Settleddust nu verkondigde.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Outrunning karma Dutch22
Renske
2587
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimema 22 maa 2021 - 18:07

Take my lips, leave me

tongue-tied

hot
Outrunning karma JW5FP5
Toen ze begon over dat de dood van de apprentice onvergeeflijk was en dat de dader gevonden en gestraft zou worden, rolde hij zijn ogen. ‘Oh beter van wel. En Crystalstar dan, die iets onvergeeflijks heeft gedaan tegen één van onze clangenoten? Wanneer wordt zij gestraft?’ Of moest Thunderclan hun grenzen over komen om wraak te zoeken, straffen in eigen handen nemen. Kijken hoe Riverclan zich dan zou voelen. Hij kende hypocrieten, en hij zag ze nu beide in het leiderschap van Riverclan. Hij kende hypocrieten omdat hij er één was. Blueflower probeerde haar daden goed te praten wanneer het haar uitkwam. Settleddust voelde zijn positie in dit gesprek steeds sterker en sterker worden en dat moest Blueflower ook voelen. Kom op, deputy, geef nog even een kittenstapje toe. Buig voor me, je hoeft niet te breken. Alleen flexibel zijn, trots inslikken en toegeven dat fouten gemaakt waren.

Toch leek er iets te verbleken van haar zekerheid toen hij over Starclan begon. Over dat de sterren hadden gesproken in hun nadeel. Tussen hen stond het bewijs, of was het de waarschuwing. Hij keek nog eens naar de verbrandde boom, tussen hun territoria. Het was een waarschuwing, dit ging gebeuren met de clans, met hun als deze oorlog door zou gaan. Maar Acornstar dacht wat anders. En hij was degene die met Starclan praatte, dus wie was hij om dat in twijfel te trekken. Hij had angst gezien in de ogen van hun medicine cats, dus was het waar? Toen Blueflower vroeg of hij respect had voor hun voorouders, keek hij haar enkele seconden ongelovig aan. ‘Natuurlijk. Ik heb ze leven zien nemen en geven.’ Hij had Starclans toorn persoonlijk gevoeld. Hij twijfelde geen moment in hun bestaan, of hun aanzien. Maar hij twijfelde soms aan hoe eerlijk en oprecht ze waren. Dit teken maakte niets duidelijker, het maakte het erger. Settleddust keek de poes aan die miauwde dat Crystalstar in geen miljoenjaar toe zou geven. ‘Ligt eraan hoe overtuigend jij kan zijn. Jij moet haar laten inzien wat het gevolg voor Riverclan is als deze oorlog doorgezet gaat worden.’ Jullie verlies.

De sfeer was iets veranderd. Ze was niet meer aan het schreeuwen en Settleddust wist zijn mond te houden, luisteren naar haar terwijl ze eindelijk met een oplossing probeerde te komen. Ze gaf toe dat Crystalstar fout zat, maar ergens verschuilde nog die verantwoording. Ze vertelde nog dat ze geen oorlog wilde, dat het voor altijd koud zou blijven. Hij beet even op zijn lip en schudde zijn kop. Dat ging niet gebeuren, niet nu Starclan zich ermee bemoeid had. Maar uiteindelijk was hij niet degene die zou beslissen. Leiders woord was wet, het was geen democratie. ‘Ik probeer al manen deze oorlog te voorkomen. Je hebt geen idee wat ik doe om Acornstar te beschermen tegen het misdaad wat jullie clan ons aandoet, puur om nog meer bloedvergieten te besparen. Maar dit moet nu direct stoppen. Crystalstar moet zich koest houden, haar heethoofden uit onze buurt laten houden en verontschuldigen voor haar misdaden. Want Acornstar had niet aangevallen het moment zijn zoon de grens over was, het ging mis op het moment dat hij bijna werd verdronken.’ Settleddust kwam weer op vier poten, waarbij zijn gezicht even vertrok van de pijn die nog steeds manifesteerde in zijn hele linkerschouder, van borst tot de top van zijn schouderblad. Blueflower wist niet van de geheimen die hij moest houden, van trots en persoonlijke vendetta die hij nu inslikte in naam van Shadowclan, zijn verse wonden waren het bewijs. Maar als hij nu ging roepen dat Arcticwolf het op hem gemumd had, dat hij voor de nek van de Riverclan kater zou gaan, dan zou dit hele kaartenhuis in elkaar vallen. ‘Ik stel voor om elkaar over een kwart maan weer te zien, met onze leiders en opnieuw bespreken waar we vannacht over hebben gesproken.’ Settleddust zijn blik verzachte even en hij probeerde de deputy zijn oprechtheid over te brengen. ‘Ik doe mijn best al, iedere dag, om dit te voorkomen. Ik wil geen oorlog. Ik zal mijn best doen Acornstar te overtuigen en dit te bespreken met de medicine cats.’ De blik van de Shadowclan deputy ging naar zijn kameraad. Zijn originele missie was misschien dan niet volbracht, maar hopelijk had hij wel een andere rimpeling in gang gezet.
Together alone, I guess we're alone together

e
Outrunning karma JW5FP5


Laatst aangepast door Settleddust op vr 2 apr 2021 - 19:09; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Blueflower
Member
Outrunning karma VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Outrunning karma   Outrunning karma Icon_minitimedi 23 maa 2021 - 12:23


Outrunning karma Daq67ki-108553f7-7c6f-4d36-8983-6853320a12f7.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYzA3ZTE4NWItMmRiYy00NTQ0LTk4ZTctMDQ3MzBkYWNiOGZlXC9kYXE2N2tpLTEwODU1M2Y3LTdjNmYtNGQzNi04OTgzLTY4NTMzMjBhMTJmNy5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

Blueflower vernauwde haar ogen getergd maar het leek erop dat het gesprek klaar was. Nogmaals wierp Blueflower een blik naar de hemel in de hoop dat Starclan in ieder geval zag dat ze haar best deed hele fiasco vredig op te lossen. Het was niet haar schuld dat Acornstar zo graag oorlog wilde. Noch was het haar fout dat ze met een leider zat opgescheept die een maan voor haar benoeming nog compassie, begrip en rechtvaardigheid had getoont. Waarom was het nu zo ouders? Dat kon Blueflower niet beantwoorden. Ze was er klaar mee. “Dan zie ik jou en Acornstar over een kwart maan, hopelijk houdt in ieder geval Shadowclan zich koest tot die tijd.” Blueflower keerde om en beende met grote passen weg. Ze had genoeg stof tot nadenken en moest dit direct aan Crystalstar melden. Toen ze eenmaal uit het zicht was van Inkspots en Settleddust zette ze het op een rennen en stopte ze niet voor ze thuis was.

Topic uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Outrunning karma
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: