ℜebellious (open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

  ℜebellious (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sugarpaw.
Member
 ℜebellious (open) OhjMRAvV_o

30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Six Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sugarpaw.
BerichtOnderwerp: ℜebellious (open)    ℜebellious (open) Icon_minitimedi 9 maa 2021 - 13:10

I will sing for the crescent moon
In the land of twilight
Op het gegeven moment, als je ging verkennen, ging je steeds verder verkennen. De katten waren teruggekomen van de gathering met vreselijke verhalen. Over bloed en vuur en knallen. Ondanks dat het haar verschrikkelijke angst aanjoeg, wilde ze toch gaan kijken, nieuwsgierig dat ze was. Toch, bleef ze zenuwachtig voor de afbakenende struiken drentelen. Ze wilde heel graag kijken.. maar leek toch op de een of andere manier niet alleen te durven. Wie weet wat ze immers aan zou treffen... Geritsel in de struiken liet haar opspringen met alle haren overeind. Wie was dat?!

Terug naar boven Ga naar beneden
Smokepaw.
StarClan
 ℜebellious (open) DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I lived 10 moons by the living cats
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Smokepaw.
BerichtOnderwerp: Re: ℜebellious (open)    ℜebellious (open) Icon_minitimedi 9 maa 2021 - 15:41

Smokepaw sloop zo stil als hij kon door het territorium. Hij heeft nog niet heel veel geleerd, maar deed wat hij kon. Smokepaw volgde een poes, wie hij het kamp uit zag gaan. Hij hoopte niet dat iemand anders hem weer volgde. Uiteindelijk verstopte hij zich wanneer hij hoorde dat de poes die hij volgde stoppen. Hij wilde weten waar ze precies waren en wilde zien waarom de poes stopte. Hij aarzelde even of hij wel zou kijken. Toch bedacht hij het om even te proberen. Voorzichtig stak hij langzaam zijn hoofd in de bosjes. En ja hoor, de struiken ritselden. Smokepaw was een beetje verdrietig dat het niet helemaal gelukt was. Nou ja, dan zal hij zich maar laten zien. Hij keek nog even om, om te kijken of niemand hem weer had gevolgd. Hij zag nu niks dus ging hij zich laten zien. De jonge apprentice sprong uit de struiken. 'Hallo Sugerpaw. Wat doe je?' vroeg Smokepaw. Hij probeerde kalm te klinken, alleen klonk hij toch verbaasd en nieuwsgierig.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
ℜebellious (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: