[open] Return to Society 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [open] Return to Society

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[open] Return to Society 7wgkHht
❀ Michelle ❀
299
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: [open] Return to Society   [open] Return to Society Icon_minitimewo 10 maa 2021 - 12:54

You better hide that heart of yours


Douwdruppels hingen nog aan enkele grassprieten. Ze had dit uitgesteld tot de ochtend. Uitgesteld keer op keer. Maar ze wist niet of ze er klaar voor was. Of ze dit kon doen. Alles was veranderd na die nacht. En alles in haar was nu werkelijk zo gebroken als haar hoofd altijd al had gedacht dat haar lichaam zou zijn. Maar ze moest een nieuwe stap doen. Ze moest omhoog komen, al was het alleen maar om in Millky's gezicht te drukken dat ondanks dat nu alles aan haar kapot was, haar ogen wel goed waren. Het was een smerig stukje karma dat wist ze zeker. Een grapje van Starclan om Milky's zicht af te nemen en vervoglens alles behalve haar zicht van Wisteria.

Maar dat maakte niet uit nu, ze zette haar poot buiten, nat zonlicht deed een poging om haar op te warmen en ze moest haar ogen even dichtknijpen. Te lang was ze in de duisternis geweest.Te lang had ze zichzelf verscholen. Vandaag was ze hier weer. Vandaag leefde ze.

It won't lead you anywhere you want to goThose who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashpaw
Member
[open] Return to Society Nhg3cWl
Quinty
97
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 11 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ashpaw
BerichtOnderwerp: Re: [open] Return to Society   [open] Return to Society Icon_minitimewo 10 maa 2021 - 14:54

Het was een routine geworden, elke ochtend voordat ze aan haar taken zou beginnen, gleed haar blik in de richting van de Medicine Den. Daar waar de kattin lag die ze verafschuwde met haar leven, maar ook niet uit d'r kop had kunnen krijgen. De laatste tijd was 't minder geworden, hoe minder ze de kattin zag, hoe beter het was voor haar mentale gestel. Ook nu weer, glipte ze een blik naar binnen toe, maar het was nog vroeg en ze had de hoop om de kattin te zien al lang laten varen. Ze had Routnose en Falconpaw kunnen vragen, natuurlijk kon ze dat, maar dat deed ze niet. Dan zou ze moeten toegeven dat ze iets gaf om de kattin die er voor pampus lag en dat was alles behalve de waarheid. Ashpaw snoof zachtjes en draaide zich om, om wat te eten te pakken en daarna aan haar apprentice taken te beginnen.
Het moment dat ze haar kop boog om wat te pakken, hoorde ze een geluid achter zich en haar oortjes draaide zich in de richting van 't geluid. Haar helder blauwe ogen knepen zich tot spleetjes toen ze een beweging zag rond de Medicine Den. Haar nekharen gingen overeind staan en ze voelde zichzelf zachtjes grommen en haar hart maakte een klein sprongetje, op het moment dat ze de kattin zag zitten die net zo bedekt was met littekens als haar moeder was. Ashpaw liet haar ontbijt liggen en stapte in de richting van Wisteriawisp. Wat moest ze zeggen? Wat moest ze doen. Ze besloot te gaan zitten op een vossenlengte afstand en liet haar blauwe ogen rusten op de kattin, terwijl haar lange vacht bewoog op de wind.
Ashbury
You get a shot at the queen,
but you better not missAshbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[open] Return to Society
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: