"once you name it, you start getting attached" 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 "once you name it, you start getting attached"

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
"once you name it, you start getting attached" BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimedo 11 maa 2021 - 23:20


"once you name it, you start getting attached" D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Lambkit. Ze wist dat ze het niet moest doen, want ze hoopte nog altijd dat er een of andere gruwelijke fout was gemaakt en de moeder zich zou melden. Maar slechts een paar dagen geleden was ze naar de grens van de boerderij geweest en had daar toen zo vertederd staan kijken naar de lammetjes in de wij. De enige reden dat ze wist dat de enorme, wollige beesten geen kwaad deden, was omdat er ooit een in het kamp had gestaan. Deze has toen ook niets gedaan, dus bang was ze niet voor ze. En nu vond ze een kleine kitten die er zo op leek. Lambkit, kleine Lambkit. Oh Starclan, als iemand maar voor haar kon zorgen.

Buiten adem kwam ze het kamp binnen, waarbij ze ging zitten en meteen de kitten weer warm begon te likken. Het rilde en had honger, hoe dan ook moest ze eten. Paniekerig keek ze rond, wetend dat vele ogen haar nu al nieuwsgierig aankeken. Een zwangerschap kon ongemerkt gaan, zelfs voor een medicine cat, en het meisje had naar windclan geroken ondanks de pogingen dat te verbergen met vuil. Haar blik ging het kamp rond en werd somber, het zou van iedereen kunnen zijn. Zou er niemand naar melk ruiken? "Wolfstar, Blazesong, Falconpaw!" riep ze en wenkte een apprentice. "Alsjeblieft, kan je een queen zoeken die een extra jong zou kunnen zogen? Voor nu?"


[Open voor windclan!]


It is both a blessing and a curse
"once you name it, you start getting attached" 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
"once you name it, you start getting attached" DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimedo 11 maa 2021 - 23:50

Ze had buiten de nursery gelegen op het moment dat Routnose het kamp binnen kwam, buiten adem en met een kitten. Een pasgeboren kitten als ze het goed bekeek. Welke queen zou een kitten achtergelaten hebben? Ze moest er zelf niet aan denken dat ze een van haar kittens achtergelaten zou hebben. Haar bevalling had haar zwak achtergelaten, bijna altijd vermoeid, maar toch vond ze ze het waard. Ze kon dan ook niet echt blijven toekijken en stapte naar de medicine cat toe. "Kan ik helpen?" Vroeg ze dan ook, maar hield wel iets afstand.


"once you name it, you start getting attached" F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
Lambkit
Member
"once you name it, you start getting attached" DPKsfdL
Babs
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Eyes open
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lambkit
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimevr 12 maa 2021 - 12:27

 
SO SHE
WHISPERED
Waar er hoop was geweest, was deze snel weer vervaagd toen ze oh, oh zo koud werd. De wind sneed dwars door haar dunne, krullerige pels heen. Kleine korreltjes zand vielen met elke stap van haar haartjes af. Ze zag er eerder uit als een klein frommeltje dan een kitten op het moment. In stilte begon ze een beetje weg te glijden. Ze spartelde niet meer, jengelde niet meer. Ze wilde gewoon slapen, ze was moe.. Er was zoveel energie uit haar kleine lijfje gegaan en er was niks bijgekomen. Instinctief, ergens, diep in haar hartje, wist ze dat ze haar energie moest sparen. Ze deed het automatisch terwijl ze aan haar nekvel bengelde.

Ze ontwaakte weer iets toen ze op de grond gelegd werd. Haar hoofdje ging iets overeind en ontmoette warmte. Wat gebeurde er toch? Ze snapte het niet. Kon niemand zien dat ze honger had? Weer spreidden haar kaakjes zich in een klaaglijke piep. In ieder geval was warmte beter. Warmte was veel beter.
❝ Liberty for wolves is death to the lambs.
When the lambs is lost in the mountain, he said. They is cry
Sometime come the mother. Sometime the wolf
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
"once you name it, you start getting attached" SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimevr 12 maa 2021 - 13:01

Falconstrike
to be or not to be
Routnose was er op uit getrokken, wat betekende dat Falcon zijn inmiddels gewoonlijke rondje maakte door de medicine cat. Het was inmiddels automatisme geworden sinds Routnose naar ShadowClan was gegaan om Newtpaw en Pepperpaw te helpen met opleiden. Iedere dag gewoon een rondje bij de katten doen die in de medicine cat den zaten en de kruiden nalopen. Waar hadden ze een te kort aan? Wat hadden ze in overvloed en konden ze beter eventjes niet meer halen? Dat soort dingen waren de dingen waar hij tijdens zijn rondje erg op lette. En hij lette altijd stevig op of er niemand de giftige planten uit hun holletje had gehaald, want anders zouden ze extra moeten opletten. "Wolfstar, Blazesong, Falconpaw!" Zijn oren spitsen zich. Wat was er aan de hand? Een noodgeval? Hij herkende die stem uit duizenden, dus hij moest actie ondernemen, zoveel was wel duidelijk. Hij sprong de den uit, om Routnose te zien. Het eerste wat hij deed was zoeken naar wonden of iets in die trant, maar in plaats daarvan zag hij een kleine kitten bij de poten van de poes liggen. Mintroot was er in de tussentijd ook al bijgekomen en Falcon liet zijn blik gaan van de kitten naar Routnose. "Wat is er gebeurd?" vroeg hij even aan de poes terwijl hij naar het kleine bolletje keek. "Zijn er extra kruiden nodig die ik moet halen? Bernagie voor een queen voor extra aanmaak melk?" Was het een WindClan kitten? Maar hoe dan ook konden ze de kitten niet laten sterven, WindClan of niet, het kleine ding was hulpeloos.


그대는 나의 이야기였다
"once you name it, you start getting attached" Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
"once you name it, you start getting attached" 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimevr 12 maa 2021 - 13:21Blazesongs oortjes prikte naar voren toen een schreeuw om hulp het kamp deed opschrikken. Het dwong de kleine kater op zijn pootjes, ze riep zijn naam luidkeels. Inmiddels zou de kater het bijna een trend durven noemen, een gewoonte. Iedere dag leek weer een ander luidruchtig om hulp te schreeuwen in het kamp. De deputy zuchtte lichtjes, stapte met enig haast naar de bron van al het chaos. Dwong zich een weg door de gealarmeerde katten heen en vond Routnose. Lang bleef zijn bezorgde blik echter niet op de medicine cat rustte. Het vond al snel iets merkwaardigs, een klein pluizig ding dat enkel bij geur hier thuis bleek te horen. De tom fronste, had enkele seconde nodig om tot een duidelijke conclusie te komen. Uit te maken waar nu eigenlijk zijn blik op lag. Routnose wenkte een apprentice een tijdelijke opvang te zoeken voor het bolletje pluis. En ook Mintroot leek zich gedwongen te voelen te helpen, kijk opvang kwam al aan lopen. De kleine kater knikte haar met dank toe. Falconpaw stond inmiddels ook al in de start blokken, vroeg aan Routnose welke kruiden er nodig zouden zijn, wat er aan de hand was. De deputy gaf Routnose de tijd om beide  te beantwoordde, de medicine cat had immers veel meer verstand van het onderwerp. Hij zou bij starclan niet weten wat het beste was voor de kleine krullen bol, wat het nodig had.  Bovendien zou hij niks anders doen dat Falconpaw's eerste vraag herhalen. Wat was er aan de hand? Rook het naar Windclan?

Kort gleden zijn vernauwde ogen over de menigte heen terwijl hij aandachtig de kattin haar antwoord afwachtte, zou het heus zijn? Zou het van een windclan kattin zijn geweest? Hij kon zich niet voorstellen dat een queen zo maar haar kind achter zo laten, alhoewel ergens hij het wel kon plaatsen. Niemand zag er uit als het kleintje er uit zag, angst om een relatie buiten haar clan bekend te maken had spel kunnen spelen. Maar dit maakte het voor de kater moreel geen klein beetje beter. Hij zou er achter komen wie het ding voor dood had achter gelaten mocht het hier thuis horen. Maar eerst zou de gezondheid van de kitten voorop staan, hield hij zich koest, zijn blik vragend rustend op de medicine cat. Het geheel deed hem kort zijn eigen voorgaande keuzes en woorden herdenken.


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
"once you name it, you start getting attached" 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimevr 12 maa 2021 - 13:54

The point is not the bearing of suffering.


Het had even zo rustig geleken, maar je zou gek zijn als je dacht dat het rustig kon zijn in Windclan. Gelukkig dat zij altijd voorbereid was, toch?

Nee dus want de roep van Routnose liet de kattin opschrikken en gelijk sprong de grijze warrior omhoog. Er was niet specifiek voor haar geroepen en waarschijnlijk kon ze niets doen of helpen. Maar ze wou Routnose graag helpen. De medicine cat was een prille vriendin van haar en die vriendschap wou ze graag koesteren. Daarnaast was het haar taak als warrior om te helpen. Maakt niet uit wat en hoe.

Met een geïnteresseerde glimlach stapte ze op de medicine cat af maar stopte toen ze de grijze kleine bundel zag en trok even met haar oren. "Routnose heb je iets van mij nodig?" Vroeg ze haar medicine cat direct haar ogen groot en rond gefocust op het kleine bundeltje in diens poten.

The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
"once you name it, you start getting attached" BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimewo 24 maa 2021 - 22:51


"once you name it, you start getting attached" D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Haar opluchting was duidelijk hoorbaar in een dankbare zucht toen zowel Mintroot als Falconpaw op haar af kwamen rennen. Haastig likte ze de kitten nog warm, waarna ze zich tot de knappe witte queen richtte. "Je bent een geschenk van Starclan, Mintroot. Zou je haar willen zogen? Iniedergeval totdat we de moeder hebben gevonden," als we die ooit gaan vinden, bedacht ze zich zuur. Maar nee, ze hield zich nog steeds krampachtig vast aan het idee dat dit allemaal één groot misverstand moest zijn geweest, dat een wanhopige moeder zo haar eigen kindje kwam omarmen. Routnose slikte en wendde zich tot haar jongen. "Als Mintroot het oké vindt, heel graag. Bedankt, Falcon," ze drukte haar neusje kort dankbaar tegen zijn wang en leidde de kitten naar de witte queen toe. Het deed bijna pijn afstand te doen van het kleine mupke, maar zij was geen queen. Dat zou ze niet mogen zijn zolang ze haar rang droeg, en dit soort momenten stak dat haar nog harder dan anders. Kort beet ze op haar lip, maar de woorden van Ashenpatch haalde haar uit haar miserie. Ze glimlachte de poes vluchtig toe. "Ik ehm, nee, ik denk het niet. Ze moet vooral eten krijgen nu, en een warm plekje. Dan denk ik dat ze het zal redden... Hoop ik," haar treurige ogen vonden Blazesong. "Ik... Ik vond haar op de Moor, ze rook nog vaag naar Windclan maar..." de woorden deden pijn op haar tong, maar ze wist dat ze eerlijk moest zijn. "M-misschien is het een misverstand, misschien is er iets heel erg mis gegaan... Maar, ehm, ik vond haar onder de modder... Ik denk dat iemand haar geur heeft proberen te maskeren, Blazesong." het deed haar bijna fysiek pijn.


It is both a blessing and a curse
"once you name it, you start getting attached" 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
"once you name it, you start getting attached" 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
993
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 13:07Hij had Routnose haar gang laten gaan, de vragen die andere naar haar gegooid hadden beantwoorden. Het was goed om te zien hoeveel er bereid waren te helpen, Windclan kitten of niet. De deputy haalde zijn blik er pas vanaf toen Routnose haar redenering  voor het brengen van de jonge kitten onderbouwde. Vernauwde zijn ogen ietwat toen ze de staat waarin de kitten gevonden was uitlegde. De kater knikte, haalde diep adem. "Windclan kitten of niet, we laten geen enkele kitten aan haar lot over" de deputy verluidde zijn stem "voor nu," zijn blik gleed over het kamp heen "Ik vraag de grens patrouilles om vanaf nu hun ogen open te houden voor het geval een rogue of kittypet moeder haarzelf aan de grens vertoond, mocht dit alsnog een misverstand zijn." de deputy knikte "En geloof me wanneer ik zeg dat, als iemand hier, haar moraal weer terug vind, haar verantwoordelijk oppakt en vandaag nog haarzelf komt melden als de moeder" zijn ogen vernauwde zich "Dan garandeer ik je dat je er iets beter vanaf komt dan dat je doet als ik het zelf uitvind!" brulde de deputy streng verder, zijn blik over het kamp glijdend. Het was bruut, schandalig en harteloos, je kind achter laten, onder de modder smeuren als kraaienvoer. Woede scheen achter zijn blik bij de gedachten alleen.  Een diepe ademtuig later viel zijn ietwat kalmere blik weer op de medicine cat "Wat er verder gaat gebeuren zal met Wolfstar erbij besproken moeten worden." hij knikte, glimlachte de medicine cat zacht toe. Wist vrij zeker dat de leader er geen enorm probleem van zou maken.


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mintroot
Member
"once you name it, you start getting attached" DPKsfdL
Cynthia
188
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mintroot
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitimedi 30 maa 2021 - 19:29

De kitten was nog echt jong voor zover ze kon zien, mogelijk zelfs nog deze dag geboren. Wie liet nu zo'n kitten achter in het territorium? Iemand die geen moeder wilde zijn? Of die helemaal niet verwacht had zwanger te zijn? "Natuurlijk wil ik haar zogen," Antwoordde ze naar de medicine cat toe. Ze kon zo'n jong ding toch niet aan haar lot overlaten als ze kon helpen? Ze kwam dan ook wat verder naar voren en drukte haar snuit kort tegen de kitten aan. Ze kon inderdaad zo niet bepalen of er een specifieke geur aan de kitten hing, maar dat was voor nu niet belangrijk. Het was belangrijk dat de kitten zou overleven. "Ik denk dat het beter is als we haar naar de nursery brengen?" De kou hierbuiten kon de kitten niet veel goeds doen tenslotte.


"once you name it, you start getting attached" F3D37X
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: "once you name it, you start getting attached"   "once you name it, you start getting attached" Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
"once you name it, you start getting attached"
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: