Up above 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Up above

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
Up above 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
965
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Up above   Up above Icon_minitimevr 12 maa 2021 - 16:08


Silverpels ontwaakte uit haar slaap, begon langzaam haar licht te tonen door het licht van de laatste zonnestralen. De kleine kater keek ijzig toe, zat niet ver buiten het kamp vandaan. Kon in de wind nog altijd het geluid van het clanleven oppikken uit te wind die van achter door zijn pels heen trok. Het waren zwaren dagen geweest sinds de gathering. Katten waren gewond, of nog erger gestorven. Katten als Brairbell, Wolfstar's zus. Het zou de zoveelste zijn die de Windclan leader in korte tijd verloor, Blazesong kon zijn bezorgdheid niet goed plaatsen. De gathering leek op iedereen het nodige litteken te hebben achtergelaten. Zowel fysiek als mentaal had iedereen die er was een verhaal te vertellen. Blazesong had het gezien tot het einde, had zijn uiterste best gedaan iedereen er weg te krijgen. Maar toch kon hij daar geen genoegen in vinden. Moest al het leed op iemands schouders kunnen plaatsen. En daarom rustte zijn koele  blik nu op de sterren.
[Thawrage]


Up above YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
Up above DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: Up above   Up above Icon_minitimezo 21 maa 2021 - 16:06

In eerste instantie had het beloofd om een rustige Gathering te worden, maar opeens was de ene beschuldiging na de andere van de leaders naar elkaar toe gevlogen en was het eigenlijk enkel en alleen WindClan die zich niet echt betrokken voelde bij de drama, al had Crystalstar Wolfstar wel tot een keuze gedwongen toen ze zich naar hem had gekeerd. Het had Thawrage allemaal niet zo veel kunnen boeien en hij was al met zijn gedachten bij de terugtocht naar het kamp zodat hij zijn nest in kon duiken toen opeens die knallen waren gekomen en er één grote chaos heerste. Hij had twee apprentices geholpen om terug te keren naar het kamp, maar hij had niet alles kunnen voorkomen en dat was geresulteerd in de dood van Briarbell. En er waren nog meer katten gewond geraakt. Het was geen aangename nacht geweest en het feit dat het begonnen was vlak na de ruzie tussen Crystalstar en Acornstar deed Thawrage’s geloof dat er geen dode katten in de hemel waren die op hun neerkeken toch licht aan het wankelen brengen, al vond hij het nog zo belachelijk om te geloven dat het echt zo was. De grote kater wendde zijn blik naar opzij en zag Blazesong zitten, die zich aan de rand van het kamp afgezonderd had van de rest. Omdat Blazesong bijna de enige was met wie Thawrage het een beetje kon vinden, stond de grote kater op en liep naar de deputy toe. “Een oplossing voor deze ellende ga je daar niet vinden, Blazesong,” sprak hij op een koude toon, wetende dat zijn deputy wel in datgeen dat StarClan moest heten geloofde. “WindClan zal zich er gewoon weer doorheen moeten slaan zoals we altijd al hebben gedaan.” Misschien niet het antwoord dat de deputy wilde horen, maar wel de realiteit in Thawrage’s ogen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Up above 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
965
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Up above   Up above Icon_minitimedi 23 maa 2021 - 14:47


De ijzige wind bracht niet enkel reden om te schuilen met haar mee, de sterke geur van een kater, voor de deputy goed bekend, leek er in vermengd te zijn. Zijnj verschijning al gouw volgende. Thawrage was niet bepaald een warrior van beste omgang, vele zouden hem zelfs arrogant durven noemen. Hij had de verhalen van Harespring gehoord, iets waar hij hem dadelijk wel op zou wijzen. En ook nu wees de kater hem hart handig op zijn eigen realiteit. Blazesong zuchtte geluidloos, hief zijn kop wederom op, "Hm vul mijn gedachten niet in Thawrage "  zijn blik kruiste die van de warrior "Het zijn niet oplossingen die ik daarboven zoek." Redenen, excuses, een zondebok, hij zocht het allemaal, allemaal behalve een oplossing. "Maar je oplossing staat me zeker aan, we zullen gewoon moeten knokken, zoals gewoonlijk" Met een bittere glans over zijn oogjes keek hij silverpels af. Vroeg zich af hoe vermaakt ze hadden toegekeken terwijl ze hun hypocriete straf legde op katten die niet beter wiste. "Je was dapper op Fourtrees, we waren een goed team, weer" Blazesong had de open vlakte niet verlaten tot hij er zeker van was dat iedereen weg gekomen was. Beide hadden ze veel schoten moeten ontwijken voor de veiligheid van andere.


Up above YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
Up above DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: Up above   Up above Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 21:06

Thawrage wierp een korte blik naar opzij toen Blazesong zijn woorden sprak. “Wat zoek je daar dan?” vroeg hij op een koude toon, al klonk het iets milder dan gewoonlijk. Blazesong was één van de weinige katten waar hij wel mee kon omgaan. Ze hadden meerdere malen bewezen dat ze een sterk team waren en iets in het karakter van de kater zorgde ervoor dat Thawrage niet zijn gebruikelijke muur opstelde zoals hij bij vele anderen wel deden. “Dat is toch waar ik de eed voor heb afgelegd. Als ik een simpel leven wilde hebben, ging ik wel bij Twolegplace opzoek naar een nest,” sprak hij op een sarcastische toon. Je kon veel van hem zeggen, maar de eed die hij als apprentice afgelegd had was heilig voor hem. Hij zou zijn Clanmates tot het einde beschermen als ze in gevaar waren, al stond daar wel tegenover dat hij ze daarna niet meer toe liet. Zo was hij dan ook wel. Zijn mondhoeken drukten zich kort omhoog toen Blazesong zijn woorden sprak en hij gaf een knikje in de richting van de deputy. “Jij ook,” sprak hij op een rustige toon. “Ik denk dat we wel aan de andere Clans hebben laten zien dat WindClan niet bekend staat om vluchtende katten.” Zijn blik gleed kort naar de apprentice’s den. “Plus Storkpaw en Tansypaw waren veel te jong om te sterven door Twolegs. Het was niet meer dan normaal dat ik ze beschermde.” Zijn blik werd weer harder en hij bewoog met zijn oortjes. “Het lijkt erop dat ShadowClan en RiverClan nog het één en ander uit te vechten hebben. Het lijkt er ook op dat WindClan tot nu toe de enige neutrale Clan is die niet betrokken is bij al de drama.” Zijn blik gleed naar Blazesong en hij wachtte peilend de reactie af. Hoe stond zijn deputy er tegen over?

Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
Up above 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
965
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Up above   Up above Icon_minitimewo 31 maa 2021 - 13:49Zijn reputatie was niet ver weg van waarheid, zeker niet zoals hij nu op zijn woorden reageerde. Blazesong trok zijn toewijding aan zijn eed voor geen seconde in twijfel, knikte met naar voren geprikte oren terwijl zijn blik rustte op het hei. Hij was de warrior dankbaar voor het redde van de twee apprentices, zou dit ook zeker niet snel vergeten. Een kleine glimlach rustte op zijn kop terwijl zijn korte staart rustig de koude grond afveegde. Thawrage zijn zeggen eindigde op een politieke toon toen hij de rivaliteit tussen Riverclan en Shadowclan opmerkte. De deputy's blik verharde lichtjes, het was ook nooit te laat voor politiek of wel. "We hebben ook geen enkele reden om ons er in te mengen" stelde hij kalm, neutraliteit in het conflict was waarvoor hij streefde. Acornstar kon zeggen wat hij wilde maar kon niet vergeten dat Windclan een keer te veel hem had bijgestaan in tijden van nood. Ze hadden genoeg ter hulp ondernomen. Bovendien was het een conflict waar ze niks in te zoeken hadden.    


Up above YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Up above
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: