➷ ashenpatch | It's never daytime 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

  ➷ ashenpatch | It's never daytime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crossfire
Member
 ➷ ashenpatch | It's never daytime Giphy

11
Actief
"The past was erased, the erasure was forgotten, the lie became the truth"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Crossfire
BerichtOnderwerp: ➷ ashenpatch | It's never daytime    ➷ ashenpatch | It's never daytime Icon_minitimema 15 maa 2021 - 1:05


Er waren dagen dat Crossfire absoluut deed wat er van hem verwacht werd als het ging om een grote brave jongen zijn. Maar op sommige dagen moest hij gewoon doen wat hij zelf wist wat de juiste move was, zijn eigen moreel kompas volgend. En waar sommige misschien zulke woorden rondgooien hele nare dingen goed te praten, had deze kater eerder ondeugd op zijn geweten. Het bruin gevlekte beest had namelijk gezien dat ene Ashenpatch redelijk sneu en alleen was nadat haar vader figuur het loodje had gelegd. En als iemand die zelf eindeloos veel van zijn vader hielt, eentje die nu ook veel te ver weg was voor zijn eigen wensen, kon hij zich enorm goed inleven. En hij wilde dat bloempje zeker iets uit haar schulp halen. Een hele goede warrior zijn was immers maar het halve werk. Je moet ook een goede clangenoot zijn. Dat betekende plezier maken. Dat betekende absoluut meegaan in zijn snode plannen voor het te donker werd om ze nog uit te voeren. Met zijn charmante al niet jeugdige glimlach op zijn snoet liep hij ook naar zijn leeftijdsgenootje toe. “Hey Ashenpatch, het is tijd om te gaan” Zijn oortjes bogen zich naar voren terwijl hij haar wegwenkte van het kamp. “Ik heb een hele planning voor de boeg en die wil je écht niet missen. Vragen, twijfels, opmerkingen of complimenten over u gastheer van vandaag kunnen onderweg wel komen. Eerst even de windclan in de poten zien” En bij dat, niks meer dan dat, maakte hij een klein sprintje om het kamp uit te komen. Ze kon maar beter volgen anders zou hij moeten smeken of nóg een hardere salespitch geven. En geloof hem, hij deed het.


“We know that no one ever seizes power with the intention of relinquishing it"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 ➷ ashenpatch | It's never daytime 67Z
Michelle
129
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: ➷ ashenpatch | It's never daytime    ➷ ashenpatch | It's never daytime Icon_minitimedi 11 mei 2021 - 21:07

The point is not the bearing of suffering.
Ashen was een planner. Haar gehele dag, soms wel week stond al in haar hoofd vastgezet. Ze hielt er van om 's ochtends vroeg wakker te worden en haar spieren te strekken met een korte maar intense vechttraining. Het liet haar bloed koken op de juiste manier. Vervolgens had ze bijna altijd standaard tijden voor jacht en border patrols. Het was een geoliede machine waar je geen staak in kon steken.

Dat je er wel een staak ik kon steken waardoor alles heel lekker fout zou kunnen lopen.. was zeker een ding.

Ze had haar ochtendtraining gehad en zat zichzelf rustig te wassen. Klaar te maken voor haar dag terwijl ze nadacht over waar ze heen zou gaan met haar jacht toen de stem van Crossfire haar riep. "Huh?" Ze knipperde en keek hem aan. Had ze een melding van Blazesong gemist? Dat zou voor het eerst zijn. Twijfelend stapte ze naar de kater toe tot hij begon over een hele dag ingeplanned en ze knipperde nogmaals. "Euhm.. Crossfire hoewel ik je graag complimenteer over je planningsvermogen.. Waar heb je het over?" Ze draaide haar kop bij en staarde hem vragend aan.

The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
➷ ashenpatch | It's never daytime
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: