We're all different underneath 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We're all different underneath

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
We're all different underneath DPKsfdL
Sofie
149
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglepaw’
BerichtOnderwerp: We're all different underneath   We're all different underneath Icon_minitimedo 18 maa 2021 - 18:54


Hij vond het maar niks, hier in het kamp. Door een stomme opkomende oorlog zouden apprentices het kamp niet meer uit mogen, wat een waardeloze regel. Alleen nog voor trainingen mocht hij het kamp uit, of om te jagen met een volwassen warrior. Maar zijn dagelijkse ontdekkingsrijzen zaten er niet meer in, voor wie weet hoe lang nog. Verveeld zat Eaglepaw dus in het kamp, en keek naar al de katten die langs liepen. Hoewel hij misschien een sociaal type was, had hij niet veel meer vrienden dan Snakepaw. Meestal was hij weg, of had geen tijd om te praten met andere. Dat was nu een groot probleem. Het enige wat hij kon na zijn trainingen was zitten en vooruitkijken naar een gevecht. Hij had nog nooit een echt gevecht tussen twee clans meegemaakt, en kon dus niet wachten om mee te doen. Hij zou eindelijk een kans krijgen zijn vader te laten zien dat hij trots op hem kon zijn. Maar voor nu, voor nu was er niks te doen, behalve te zitten en kijken.

+Scarletpaw

surprise
We're all different underneath JW5FP5
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
We're all different underneath DPKsfdL
Cynthia
126
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Scarletpaw.
BerichtOnderwerp: Re: We're all different underneath   We're all different underneath Icon_minitimema 29 maa 2021 - 18:44

Ze had natuurlijk wel door dat er wat te gebeuren stond. Ze had het allemaal rustig verwerkt na de aankondiging van haar opa, maar het betekende wel dat ze ook wist dat er een gevecht met Riverclan aan zat te komen en ze wist eerlijk niet wat daarvan te vinden. Ze wist dat ze waarschijnlijk mee zou moeten gaan, ook al was haar moeder het daar duidelijk niet mee eens geweest. Maar het zou haar eerste echte grote gevecht zijn en ze had zeker al wel vechttraining gehad. Of ze er alleen klaar voor was wist ze niet zeker. Ze liep dan ook wat onzeker rond in het kamp, niet goed wetende wat anders te doen, want ze mocht niet meer alleen het kamp uit. Hoe ging ze er zeker van zijn dat ze er klaar voor was?
...
We're all different underneath JW5FP5


We're all different underneath FeKh4N

We're all different underneath Vliegles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're all different underneath
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: