Graveyard 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Graveyard

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Graveyard  Orchis20
m
918
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Graveyard    Graveyard  Icon_minitimeza 20 maa 2021 - 15:25


Graveyard  Dd5cjs10

Zijn ogen stonden gericht op de derde boom van vier. Dikke strepen die zwart getekend waren sierde rond de stam en overgebleven takken. Op de dag dat dit gebeurd was, had Orchis de Tallpines overgenomen. De rest van Thunderclan en de andere drie waren toen hier geweest. Hij wist niet precies wat er gebeurd was die avond maar het zag er niet goed uit. De boom was afgebrand en de tom vroeg zich af wat er in staat was z'n grote boom half doen te verdwijnen. Hij dacht terug naar het compleet verdwenen Bloodclan kamp. De mens had zonder moeite hen uitgeruimd en alles wat daar ooit gestaan had platgegooid. Hij wist niet wat er nu stond, hij was er zelf niet meer heen gegaan, maar als hij zijn members kon geloven was het een speeltuin geworden. Precies dezelfde waar ze zelf kort hadden moeten verblijven enkel nu groter en vol met kleine twolegs. Orchis hoorde de knallen nog in zijn oren toen hij eraan terugdacht. Hij had het zien aankomen en had zijn clan niet gewaarschuwd. Had zelf de hazenpad genomen nadat hij het gekrijs van gewonden katten niet meer als muziek aanhoorde. Hij giste dat dit verhaal zich verbond met wat er hier gebeurd was, al waren de twolegs hier halverwege van gedachten veranderd. Orchis liep nog wat rond. Zoekend naar de overblijfselen van die nacht. Plukken vacht lagen nog verspreid over de grond en oude vlekken bloed sierde de grond. Het leek wel een schilderij. Orchis snuffelde door als een hitsige hond en vond uiteindelijk een stukje veder op een stinkende geur. Stank trok een stinkerd aan en de tom volgde het spoor tot hij in de struiken een staart zag uitsteken. De tom hielt halt en slaakte een gasp uit van pret. Een lichaam! Wat een leuke verassing toch.

-Gereserveerd

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Graveyard
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: