The wolves are fighting in my heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The wolves are fighting in my heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Remnantwolf
Medicine cat
The wolves are fighting in my heart Kfjj0PI
Butter
829
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Remnantwolf
BerichtOnderwerp: The wolves are fighting in my heart   The wolves are fighting in my heart Icon_minitimewo 24 maa 2021 - 20:38

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De jonge Medicine Cat Apprentice had haar ogen gesloten terwijl ze diep inademde. Ze had geluk dat haar wonden van Windblade na de behandeling eindelijk goed aan het helen waren en hoewel ze af en toe de sneeën nog voelde waren ze zeker niet pijnlijk en had ze ook niet meer de waas in haar kop. Haar amberkleurige ogen stonden bedachtzaam alsof ze wachtte op een teken om weer te bewegen en mee te draaien met de rest van de wereld. Even had ze de stilte en rust gevonden, de vrede die ondanks de afgebrande boom nog steeds heersten. Twee wolven vechtten in haar hart, de ene donkere wilde Windblade in de problemen brengen en de witte wilde haar beschermen en helpen. Kon ze haar echter wel helpen als er geen medicatie was tegen gestoorde katten? Haar ogen gleden naar een met littekens bezaaide kattin toe die duidelijk een zwaar leven had gehad, maar er boven op was gekomen. Een nieuw respect schitterde in haar amberen ogen voordat ze langzaam op de Windclanner af stapte. 'Hallo, u.. u ziet er sterk uit.' Fluisterde de jonge kattin met haar schorre stem. Dit was een krachtige kattin, die had een hart, een vechtershart en dat kon de Medicine Cat Apprentice waarderen.

@Abysshowl eerst


Terug naar boven Ga naar beneden
 
The wolves are fighting in my heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: