[Event] Broken down visitors 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Event] Broken down visitors

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
[Event] Broken down visitors BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: [Event] Broken down visitors   [Event] Broken down visitors Icon_minitimewo 24 maa 2021 - 22:21


[Event] Broken down visitors D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Met paniek en haast in haar tred stapte ze terug. Hun wanhopige zooitje katten waren traag, maar wat wilde je anders met twee gewonden? Burnetbliss leek nog altijd niet bij bewustzijn te zijn en dat baarde haar ernstige zorgen, samen met haar staart. Flutterpaw... Hij was sterk, maar ook zijn wonden waren niet veel soeps. Een gepijnigde zucht van opluchting rolde over haar lippen toen eindelijk de kampingang in zicht kwam. "Nog heel even," bemoedigde ze de rest terwijl ze zelf ook haar best deed Flutterpaw te ondersteunen zo ver ze kon. Eenmaal het kamp in dirigeerde ze zowel Burnetbliss als Flutterpaw haar den in. Het maakte haar niets uit dat hij Shadowclan was, een kat in nood was een kat in nood. Zijn verhaal zou later wel komen, voor nu zou ze er voor zorgen dat haar vrienden het zouden overleven. Met andermans bloed klevend aan haar normaal zo mooi witte vacht draaide ze zich naar de clan en diens hogere rangen. "Burnetbliss en Flutterpaw zijn a-aangevallen door honden. Ik weet dat Flutterpaw niet van onze clan is, maar als, ehm, als medicine cat ben ik verplicht iedere kat in nood te helpen. Als iemand hier dan ook een probleem mee heeft, vraag ik je dat voor later te bewaren, voor nu is het belangrijkste dat ze verzorgd worden," als Blazesong of Wolfstar het daar niet mee eens zou zijn, zouden ze haar later op mogen zoeken. Rout was normaliter alles behalve reconsitrant, maar nu was haar grootste prioriteit om Burnet en Flutter stabiel te krijgen. Toch, voordat ze dat deed keek ze de ex-windclanner aan en forceerde een glimlach op haar gelaat. "Barksound is hier op mijn uitnodiging, zonder hem had Burnetbliss hier nooit veilig kunnen komen," ze drukte haar neusje vluchtig tegen zowel hem als Thawrage. "Ik kan jullie niet genoeg bedanken," het liefst zou ze Barksound vertellen dat hij kon blijven en haar deputy en leader ter woord staan, maar haar twee patiënten hadden voorrang - dus dook ze haar den in en verdween achter haar kruiden.


[Open voor de hele clan! Thawrage, Barksound en Routnose brengen Flutterpaw en Burnetbliss binenn na een hondenaanval]


It is both a blessing and a curse
[Event] Broken down visitors 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Flutterpaw'
Member
[Event] Broken down visitors DPKsfdL
Butter
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Broken down visitors   [Event] Broken down visitors Icon_minitimedo 25 maa 2021 - 21:14

Flutterpaw.
Just when the caterpillar thought his life was over...
Flutterpaw begon nu toch behoorlijk moeite te hebben om vooruit te strompelen op drie poten. Zijn wonden trokken ongemakkelijk en de pijn duizelde net zoals de geur van bloed die in zijn neusgaten bleef hangen. Een opgeluchte zucht rolde over de lippen van Routnose waardoor de kleine Apprentice het gevoel had dat het kamp in de buurt was, maar nog steeds te ver weg. Alles deed zeer, de spieren waren verkrampt en nu de adrenaline eindelijk was uitgewerkt, begon de pijn de overhand te nemen en zijn energie was hierdoor ook extreem laag. Hij had nog hoop, ergens dat hij in ieder geval door Routnose behandeld zou worden, en dan zou hij verder zien. Hij leunde zwaar op de Medicine Cat aangezien hij fysiek door de mangel gehaald was en elke stap een te veel was. 'Nog heel even,' moedigde de kattin de rest aan terwijl ze hem zo goed mogelijk begeleiden. Eenmaal in het kamp dirigeerde ze hem naar de Medicine Cat Den waardoor hij met een zacht zuchtje en duidelijk gepijnigd de den in hinkelde voordat hij zichzelf zwakjes in het eerste nest liet vallen en kreunde. Tranen liepen over zijn wangen, terwijl hij weer begon te trillen, emoties liepen door elkaar, de grote verschillen tussen hormonen, alles gecombineerd met het trauma zorgde ervoor dat hij niets anders kon dan huilen en wachtten tot hij van vermoeidheid in slaap viel en de pijn even niet zou voelen. Het duurde niet lang voordat hij Routnose zag. Hij had nog geen aandacht gehad voor de andere Windclanners, hij was er niet om informatie te verzamelen. Hij moest gewoon beter worden. Gewoon veilig zijn van de kat die hem had willen doden.
He began to fly.


Elfje[Event] Broken down visitors Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Thawrage
Member
[Event] Broken down visitors DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Broken down visitors   [Event] Broken down visitors Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 15:45

Thawrage ondersteunde Burnetbliss zo goed mogelijk terwijl hij achter zijn medicine cat aan liep. Zijn blik flitste kort van Barksound en weer terug naar Burnetbliss, om ze daarna weer strak naar voren te richten. Routnose had gelukkig niet al te veel vragen gesteld nadat hij haar was komen halen en ze waren eigenlijk vrij snel weer terug bij de tunnels geweest, maar Thawrage wist dat de situatie ernstig genoeg was om elke seconde te doen laten gelden. Zijn koude gouden blik gleed van Burnetbliss naar voren toen ze het kamp bereikten en hij ondersteunde Burnetbliss mee naar de den van Routnose, waarna hij zich omdraaide en zijn blik naar achteren richtte toen Routnose de Clan toesprak. “Barksound heeft gevochten als een waardige warrior,” liet hij zijn stem hard schallen door het kamp. “Hij heeft alle recht om hier te zijn.” De blik in zijn ogen werd uitdagend terwijl hij om zich heen keek naar de katten die in het kamp waren. “Zonder hem zouden niet alleen het jochie en Burnetbliss het niet hebben overleefd, maar ikzelf wellicht ook niet.” Misschien dat de Clan dat niet zo’n verlies zou vinden, maar in elk geval duidde dat er wel op hoe belangrijk het nu was dat de Clan Barksound’s aanwezigheid zou accepteren. Thawrage wilde zich in een reflex terugtrekken toen hij Routnose dichterbij zag komen, maar hij weerhield zichzelf daar nog net op tijd van en gaf haar een vluchtig knikje toen ze haar woorden sprak. Hij zag haar naar de den gaan waar het jochie en Burnetbliss in waren verdwenen en iets in hem wilde ze achterna gaan, maar hij bleef waar hij was en ging naast Barksound staan, zijn blik op de katten van zijn Clan gericht. Liet het commentaar maar komen. Hij was er klaar voor.

Terug naar boven Ga naar beneden
Barksound
Member
[Event] Broken down visitors JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Broken down visitors   [Event] Broken down visitors Icon_minitimeza 27 maa 2021 - 14:17

Hij was meegevraagd om de gewonden, Burnetbliss en Flutterpaw, naar het Windclankamp te brengen. Ondanks dat het kamp zijn thuis was geweest, voelde het vreemd aan om hier nu terug te zijn. Eerder was hij weggestuurd geweest door zijn langere afwezigheid en nu stond hij hier terug. Hij had geholpen om Burnetbliss te ondersteunen, om haar veilig thuis te krijgen. Wat de jonge apprentice van Shadowclan tegen hem gezegd had, bleef in zijn kopje dwalen maar was op dit moment niet aan de orde. Medische hulp ging voor en daar kon hij verder niet bij helpen. Routnose deelde mee aan de clan wat er gebeurt was en even trok de kater met zijn oortjes toen zijn naam aan bod kwam. "Barksound is hier op mijn uitnodiging, zonder hem had Burnetbliss hier nooit veilig kunnen komen," Hij liet een flauw glimlachje zien en liet zijn blik nu even naar de kampuitgang gaan. Ook Thawrage nam het voor hem op, als verantwoording dat hij hier was. Hij knikte kort en zette vervolgens enkele stappen achteruit. "Ik ben blij dat ik van dienst kon zijn, maar ik moet nu verder." mauwde hij en neeg even zijn kopje. Hij vermeed de blikken van de katten om hem heen. Hij moest terug naar Brindleleaf en naar de schuur waar ze zich tijdelijk genesteld hadden. Nog voor hij een antwoord kon krijgen, draaide de kater zich om en verliet het kamp, waarbij hij nog heel kort een blik wierp op Flutterpaw.

Barksound topic uit


:..:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Broken down visitors   [Event] Broken down visitors Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Event] Broken down visitors
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: