Down by the riverside we will run 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Down by the riverside we will run

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Down by the riverside we will run DPKsfdL
Anonymous
92
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
,Featherpaw
BerichtOnderwerp: Down by the riverside we will run   Down by the riverside we will run Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 22:21

Het beloofde een mooie dag te worden, maar Featherpaw was alles behalve positief ingesteld vandaag. Want hoewel het een mooie dag werd, was er ook veel wind en het blies zo hard om haar oren dat ze nauwelijks de gesprekken kon verstaan die anderen met elkaar voerden. De wind leek het enige te zijn waar ze nog mee bezig was en toen het haar bijna tot gekheid dreef, besloot de apprentice om uit het kamp te gaan. Ze liep eerst rustig, maar algauw werd het lopen rennen en Featherpaw ging alle plekken in haar kopje na die dat ze wist van het WindClan territorium waar ze voor de wind kon schuilen. Haar eerste gedachte was de tunnels, maar ze wist dat de wind daar soms ook doorheen kon gieren. Ze rende voorbij the Outlook Rock en bleef stilstaan, waarna ze haar blik naar opzij richtte. Onder de rots was een klein plekje, net groot genoeg voor twee katten, waar ze kon schuilen. Ze rende naar de rots toe en verborg zich in de holte, haar groene blik naar voren gericht en haar oren in haar nek gedrukt. Hoe dacht Falconpaw ooit dat ze warrior kon worden als ze zelfs dit niet kon verdragen?+ @Sandpaw'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Down by the riverside we will run
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: