You're the last person I need to pity me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 You're the last person I need to pity me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
You're the last person I need to pity me DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: You're the last person I need to pity me   You're the last person I need to pity me Icon_minitimezo 28 maa 2021 - 13:55

Acornstar
If you are strong, you'll find responsibility, Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Het was een kwestie van tijd voor het zover was dat hij zijn clan mee zou nemen naar Riverclan, maar tot het zover was moest hij er zeker van zijn dat zijn clan ervoor klaar was, maar ook dat hijzelf er klaar voor was. Dat hij wist wat hij deed. Want hij besefte zich maar al te goed waar hij zijn clan in meesleepte, ook al leken anderen dat niet te beseffen. Maar dit was wat Starclan van hem wilde en de boom die hij nu in zijn zicht had was daar alleen maar een bevestiging van. In plaats van dat het een teken was geweest dat hij fout zat, was het een teken geweest die zijn woorden ondersteunde. Dat kon gewoon niet anders na de woorden die Starclan hem en Newtpaw hadden gegeven.

[Firespirit]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
You're the last person I need to pity me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: