[Search Patrol]Yet Darker 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Search Patrol]Yet Darker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Search Patrol]Yet Darker DPKsfdL
Aimée
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 11:31


Na wat gedoe is Stagstine op weg gegaan om zijn levens te halen, of dat hem lukt is voor een andere keer. Ondanks dat Coppertusk nu de leiding heeft, houden vanuit de Medicine Cat Den twee blauwe ogen de boel in de gaten. Was voor hem dit het einde? Zijn korte roem als Deputy, gestopt door een kogel? Misschien was het beter zo. Toch, desondanks wou de kater zich nog een keer nuttig maken. Nog een laatste poging. Ze hadden al te veel verloren inmiddels. Hij riep Glazeheart bij zich, wetend dat die zich zorgen maakte over zijn vriendin. Hij had afleiding nodig en de ginger kater had iemand nodig waar hij op kon rekenen. Hij sprak bijna voorzichtig, maar wikkelde er geen lappen om. Glazeheart kreeg de opdracht om nog een keer naar de Twoleg Place te gaan en samen met Dustspirit, Bloomburrow en Squirrelnose nogmaals te zoeken. Hij kreeg de waarschuwing dat als ze al iets zouden vinden, het waarschijnlijk enkel de vergaande resten zouden zijn. Inmiddels had een van de meest positieve katten ook wel zijn hoop verloren.

Hier zijn jullie dan, nog een laatste keer voor Thornstar.

-gesloten


[Search Patrol]Yet Darker Ssdd13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker RB4Qe0W
Bunny
451
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 11:36

Bloomburrow was niet van nature optimistisch; in tegendeel, zelfs. Ze was een gesloten kattin, en niet alleen door haar eeuwige stilte; ze was iemand die niet vertrouwde op anderen, maar die alleen door het leven gleed, alsof ze niet geraakt werd door hun aanwezigheid. Natuurlijk was dat niet waar. Ze was geen geest, ook al voelde ze zich soms wel zo. Haar hart klopte in haar keel en met haar tweekleurige ogen keek ze bijna angstig naar de andere leden van de patrouille. Nog een laatste keer gaan zoeken naar Thornstar, naar één van de weinigen met wie ze zich verbonden voelde, de kater die ze haar vader zou durven noemen. Ze hoopte dat hij wist hoe veel hij voor haar betekende, hoe belangrijk hij was. Ze hoopte dat hij dat gezien had in haar blik; het was niet alsof ze het hem had kunnen zeggen. Oh, en zo veel dat ze hem had willen zeggen, als ze gekund had. Bloomburrow was gewend aan haar stilte, had nooit anders geweten - maar nooit eerder had ze zo graag gewild dat het anders was, dat alles anders was.. Ze verwachtte niet dat ze de leider nog zouden vinden. Stagtine was zijn levens gaan halen en alles zou anders zijn. Alleen niet op de manier dat ze hoopte.


[Search Patrol]Yet Darker IuECDpL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker 2f0cec05a615aaec17a7d5431d4a07f4
Inge
492
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 13:01Sinds de Gathering was er zoveel gebeurd. Twolegs hadden de vergadering verstoord. Bloodclan had de Tallpines overgenomen. Eveningglow was met haar kittens ontvoerd en Remnantpaw bleek aangevallen te zijn. Glazeheart was dankbaar dat hij op een patrouille werd gestuurd. Samen met Dustspirit, Bloomburrow en Squirrelnose. De tijdelijke deputy leek ook de hoop flink verloren te zijn. Iedereen leek de hoop verloren te zijn. En toch moesten ze sterk blijven. Voor hun leader. Voor Eveningglow. De bengaal knikte somber op de woorden van Smouldertongue en richtte zijn blik toen op de andere leden van de patrouille. Bloomburrow keek hem angstig aan met haar tweekleurige ogen. Hij herkende zijn vriendin Snowdance heel erg in haar. Ook voor haar was het bijna vitaal om Thornstar te vinden. Net zoals dat hijzelf niet zonder Eve kon, kon zij vast niet zonder haar pleegvader.all i know all i know
[Search Patrol]Yet Darker P5pvg010
loving you is a losing game
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker DPKsfdL
Cynthia
290
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 15:09

Hij wist dat hij er vertrouwen in moest hebben dat Starclan zijn broer zou afwijzen. Tenslotte was hij geen echte leider en ook geen echte deputy. Dat kon gewoon niet wanneer Thornstar nog in leven moest zijn en Eveningglow meegenomen was door Bloodclan. Het liefst was hij haar gaan redden samen met wat andere thunderclanners, maar dit was de verstandigere beslissing. Om nog een keer te gaan zoeken naar Thornstar, nog een laatste poging te doen om hun echte leider terug te halen en daarna Eveningglow. Hopelijk kon zijn oud mentor wachten tot ze haar konden redden. Het liefst had hij wat gedaan tijdens de gathering al, maar hij kon niks doen met de kittens die in de greep van bloodclan waren. Kittens die waarschijnlijk niet eens van zijn broer waren, want hoe kon hij hem bijna vermoorden voor Littlefish en het dan niet veel later met een andere poes gaan? Nee, dat kon hij niet begrijpen. "Ik ga niet terug zonder Thornstar gevonden te hebben." Dat zou niet veilig voor hem zijn meer, als Thornstar daadwerkelijk er niet meer was en zijn broer leider. Nee, dan zou er geen plek meer voor hem zijn in thunderclan. Dit was dan ook alles dat hij nog kon doen om daar hopelijk verandering in te brengen. Hij hoopte dan ook dat de rest van de patrouille er hetzelfde over dacht, maar die liepen niet hetzelfde gevaar als hem of hadden niet door dat ze mogelijk hetzelfde gevaar liepen als Stagtine echt hun leider zou worden.


[Search Patrol]Yet Darker MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker Bliep10
Sannemander hihi
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Squirrelnose
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 19:51

It's easy to smile when you have a squirrel's intellect.

Ze was nog niet al te lang de medicine cat den uit, de littekens die over haar schouders heen liepen vormde een brandende herinnering aan de overname. Een nacht waar ze haar kop had moeten buigen en in verlies naar huis had moeten gaan. De kattin slikte, zou het liefst direct actie hebben ondernomen. Eveningglow redde, terugneme wat hen afgenomen was, maar ze was zeker niet de domste. Wist dat ze dit niet zo maar kondde doen en zij al helemaal niet met de wonde over haar schouders. Maar desondanks had de kattin geen seconde geaarzeld de groep te vergezellen, was nooit één die te lang stil kon zitten en zat bom vol energie, motivatie. Haar schouders mochten dan wel helende zijn, het gewicht dat er op hun schouders gelegd was, konde ze zeker nog dragen. De groep was erop uit gestuurd, een laatste poging hun leader, nog levend nog dood, terug te vinden. Naar huis te brengen. Ze was zeker niet een kattin, blind voor reden. Wist dat de kans op een vonst klein was, maar zou zeker haar best doen, al was het maar voor die ene kleine kans. Het was genoeg voor haar om gemotiveerd verder te stappen, kop hoog.  Een kater die  duidelijk zeker  was  van succes, Dustspirit, gaf aan niet te vertrekken zonder een teken van Thornstar. Squirrelonose glimlachtte, knikte "We doen ons best" Ze wendde haar blik van de oudere warrior, zocht de straten af zoals hen was opgedragen te doen. Ze mocht dan wel gefaald hebben in het beschermen van de grenzen, maar hier had ze een kans op succes.S  q  u  i  r  r  e  l  n  o  s  e
[Search Patrol]Yet Darker Squirr18
The mind is not a vessel to be filled, but a fire to be kindled.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker DPKsfdL
Aimée
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 20:37

Met zijn vieren zijn jullie op pad, op zoek naar een vriend, een vader, iemand die je meer vertrouwde, maar bovenal een Leader. Al brand het lichtje van hoop nog maar zwak, jullie maken al duidelijk het niet vlug op te geven. Zou dit een lange tocht worden dan? Door de straten heen, wees voorzichtig met wie of wat je tegenkomt, kunnen jullie zoeken naar een teken. Ploeter samen door de sneeuw heen en hoop dat de donkere wolken boven jullie verder zullen drijven. Je zal vast wat vinden, maar niks wat leidt tot een antwoord.


[Search Patrol]Yet Darker Ssdd13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker RB4Qe0W
Bunny
451
Actief
"Eyes say more than a thousand words"

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bloomburrow
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 14:28

Bloomburrow's vacht ging op in de sneeuw waar ze met zware poten doorheen ploeterde. Haar tweekleurige ogen staken schel af tegen dat kleurloze oppervlak. Ze volgde de leden van de patrouille, hield haar positie ergens in het midden aan en forceerde zichzelf om te blijven ademen. In, uit, in, uit. Haar hart kalmeerde niet; adrenaline brandde in haar aderen, ook al was alles zo kalm. Het voelde als de kalmte voor de storm, alsof plotseling alles zou losbarsten met een gewelddadige klap, alsof plots de wereld in brand zou staan. De jonge kattin beet op haar lip en legde haar oortjes in haar nek. En ze bad, in stilte bad ze tot Starclan om Thornstar veilig weer tot bij hen te brengen. Vanbuiten was ze stil - vanbinnen schreeuwde ze luider dan ooit tevoren.


[Search Patrol]Yet Darker IuECDpL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker 2f0cec05a615aaec17a7d5431d4a07f4
Inge
492
Actief
Fire on fire, we're normally killers
With this much desire, together, we're winners

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Glazeheart
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 14:39Dustspirit kwam er ook bij. "Ik ga niet terug zonder Thornstar gevonden te hebben." Miauwde hij standvastig. Glazeheart bewonderde zijn vastberadenheid. De kater was meegegaan met Thornstar toen hij zijn levens ging ophalen bij de moonstone. Zou Starclan Stagtine nu wel 9 levens geven als Thornstar nog leefde?  Als Thornstar dood zou zijn dan hadden ze wel een sterke leader nodig dus dat Stagtine zijn levens ging halen was zeker belangrijk. De bengaal dacht aan Eveningglow. Het was haar droom geweest om ooit leader te worden en hij had het haar zo gegund. Maar hoe ze er aan toe was, dat wist hij niet. En als hij er over nadacht speelden zich allemaal nare scenario's in zijn hoofd af. Bloodclan was harteloos. "We doen ons best." Miauwde Squirrelnose op een akelig vrolijke toon. Glazeheart negeerde haar en zo startten ze hun tocht door het bos. Het bos leidde naar de Twoleg Place. De grond was grijs en hard en rook vies, zelfs nu het bedekt was in de sneeuw. Glazeheart liep achteraan de groep. Hij was een volger, geen leider. En zo kon hij een oogje houden op Bloomburrow, om wie hij zich zorgen maakte.all i know all i know
[Search Patrol]Yet Darker P5pvg010
loving you is a losing game
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker DPKsfdL
Cynthia
290
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 14:58

Misschien stond er wat minder op het spel met dit dan de rest van de patrouille. Maar hij wist dat als hij Thornstar niet zou vinden, niet levend zou vinden. Dat hij beter niet terug zou kunnen gaan. Dan maakte het niet uit of Stagtine echt zijn levens had of niet. Hij zag zijn broer er nog wel voor aan om gewoon te zeggen dat hij zijn levens had, ook als hij ze niet had. En dan was het maar een kwestie van tijd voor hij iets tegen hem zou gaan proberen. Vooral als Eveningglow er ook niet meer was. Het was een kwestie van tijd voor hij helemaal niet meer veilig zou zijn in thunderclan. De twoleg place bleef toch echt niet een van zijn favoriete plekken om rond te lopen, maar het was niet alsof hij hier niet al eerder geweest was om naar Thornstar te zoeken. Misschien dat hij daarom onbewust toch vooraan de groep terecht gekomen was. Een blik op de lucht liet hem hopen dat het maar gewoon over zou waaien, want ze zouden niet meer sneeuw kunnen gebruiken. Het was op het moment al zwaar zat om hier doorheen te ploeteren. Hij wierp kort een blik over zijn schouder om te zien of het ook nog goed ging met de rest, tenslotte moesten ze wel bij elkaar blijven.


[Search Patrol]Yet Darker MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker Bliep10
Sannemander hihi
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Squirrelnose
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 14:46

It's easy to smile when you have a squirrel's intellect.

Stilte viel an haar woorden. De kattin slikte, hield blik op hun onrustige omgeving, deze afspeurend voor enig teken van hun vermiste leader. Ze was vast beraden, had een brandende hoop, niet alleen omdat ze de leader thuis wilde hebben, levend of dood. Maar ook om enige grote blunder recht te zetten kon het niet helpen een schuld gevoel te hebben rondom Eveningglows vermissing. Zij was er immers bij geweest, en hoewel een redelijke kant van haar gedachten dit Schuldgevoel wegpraatte, hing er nog altijd een zachte fluister rond in haar kop. Een wat als, een hoe kon ik. Squirrelnose beet op haar wang, hield een scherp oog op de wereld om hen heen, haar oortjes allert naar voren gekanteld.S  q  u  i  r  r  e  l  n  o  s  e
[Search Patrol]Yet Darker Squirr18
The mind is not a vessel to be filled, but a fire to be kindled.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Patrol]Yet Darker DPKsfdL
Aimée
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 37 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Smouldertongue
BerichtOnderwerp: Re: [Search Patrol]Yet Darker   [Search Patrol]Yet Darker Icon_minitimedi 6 apr 2021 - 20:16


De sneeuw valt steeds harder en meer, het zicht wordt inmiddels flink beperkt en een koude wind waait door jullie vachten. Misschien willen jullie door, maar misschien is dat al het punt om te stoppen. Het maakt niet uit, want al snel zal een gebouw jullie wel opvallen. Het is groot, groter dan de huizen. De grote ingang staat bovendien op een kier, dus een mooie plek om even te schuilen. Het gebouw is overigens helemaal verlaten, de ramen zijn dichtgetimmerd en niks wijst erop dat de Twolegs hier nog iets mee doen. Het is misschien niet je eerste keuze, maar als de sneeuw steeds heftiger wordt is het misschien wel de veiligste keuze.


[Search Patrol]Yet Darker Ssdd13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Search Patrol]Yet Darker
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: