Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen Orchis20
m
918
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen   Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen Icon_minitimedo 1 apr 2021 - 14:20


Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen Dd5cjs10

Al vrolijk huppelend was hij de barn ingekomen. Zijn oren stonden blij naar voren gericht en zijn lippen in een glimlach. Hij was speciaal naar het tijdelijke kamp gekomen om goed nieuws te geven aan een speciaal iemand. Hij was daarnet heerlijk wezen jagen en had een goed praatje gedaan met wat members en thunderclanners. Hij was tot conclusie gekomen dat was hij gedaan had helemaal niet zo lief was. Orchis wou het graag goed maken. De tom kwam al glijdend op zijn billen aan bij het nest waar één van de drie kittens lag. ''Birdkit!'' Mauwde hij opgewekt haar naam. ''Goed nieuws! Je mag weer naar Thunderclan toe! Samen met mama en je andere sibs!'' Was dat nou toch niet goed nieuws?


Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Dandelion
Member
Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen DPKsfdL
Babs
90

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dandelion
BerichtOnderwerp: Re: Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen   Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen Icon_minitimevr 2 apr 2021 - 17:56


Birdkit had haarzelf opgekruld in een klein bolletje. Op z'n minst had ze nu een nest gekregen in plaats van dat ze op de planken moest slapen. Dat was al heel iets beter, maar nog steeds voelde ze zich ellendig hier. Ze keek dan ook geschrokken op toen Orchis aan kwam rennen. Ze dook wat weg in haar nest toen de kater haar kwam vertellen dat ze weer naar Thunderclan toe mocht. Echt waar? Was dat echt zo? Was dit allemaal een boze droom geweest? Een grap? "Echt?" miauwde de kitten ademloos, waarna ze al vlug begon met stralen.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Geven wekt meer blijdschap op dan ontvangen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: Other RPs :: Private threads-
Ga naar: