raining in paris {open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 raining in paris {open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousepaw
Med. cat apprentice
raining in paris {open} AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: raining in paris {open}   raining in paris {open} Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 17:23


Ze was hier al een keer eerder geweest, met haar mentor. Dus echt spannend was het niet meer om hier te zijn. Maar toch had ze er specifiek voor gekozen om haar wandeling hier te laten eindigen. Butterpact had haar verteld dat hier vaak ook katten van andere clans langs kwamen. En ze wilde wel kennis maken met die andere katten. Ze wist nog dat als kitten Riverclan een bezoekje kreeg van die moeras wezens, die afkomstig waren van "Shadowclan." Dat hele gebeuren was nog steeds heel raar. Maar goed, ze zal waarschijnlijk nooit de waarheid te weten komen. Mousepaw draaide haar hoofd toen ze een geluid hoorde wat ze enkel als pootstappen kon omschrijven. "Hallo? Is daar iemand?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlenose
Member
raining in paris {open} DPKsfdL
Steen
365
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ~ 20 moons ~
Gender: Tomcat ♂
Rank: ~ Young Warrior ~
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: raining in paris {open}   raining in paris {open} Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 17:43

Littlepaw was vaker sinds de afbranding van één van de eikenbomen hier geweest, maar toch wilde hij nog een keer deze kant op. Wanneer hij bij de fourtrees was rook hij RiverClan. Oh wat zou ik die kat te grazen nemen als dat mocht. Behoedzaam liep hij richting de geur. Krak. En hij stond weer op een takje. Wat hebben die takjes met mij?! "Hallo? Is daar iemand?" en hij is gehoord. Nu was hij alleen. Littlepaw hoopte dat de ander het ook was. Voorzichtig sloop hij achter een paar bosjes. Het was een apprentice. Een hele jonge. Hij sprong recht voor de RiverClanapprentice. Hij zou aanvallen als die apprentice het zou doen. Eerder niet. Wel zou hij niet aardig gaan doen. "Hallo, visvreter," zei Littlepaw met een grom.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
raining in paris {open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: