[Open] These once blank pages of my notebook 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] These once blank pages of my notebook

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Open] These once blank pages of my notebook DPKsfdL
Cynthia
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 120 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: [Open] These once blank pages of my notebook   [Open] These once blank pages of my notebook Icon_minitimezo 4 apr 2021 - 19:48

Hij haatte de kou en hoopte dan ook dat het weer snel warmer zou worden, maar dat leek er voorlopig niet in te zitten. De gathering had er eerlijk voor gezorgd dat hij had besloten voorlopig niet naar nog een te gaan. Het had hem al genoeg moeite gekost om er te komen, laat staan om er weg te komen toen de heisa losbrak. Momenteel lag hij net buiten de elders den en de grond was hem eerlijk maar te koud, maar binnen in de den had hij ook geen zin om te liggen. Dan kon hij tenslotte niet echt in de gaten houden wat er in het kamp gaande was. Hij had zijn blik dan ook vernauwd, terwijl hij deze rond liet gaan.

[Open]


[Open] These once blank pages of my notebook S3HIJn

[Open] These once blank pages of my notebook EsObDFy[Open] These once blank pages of my notebook UK1ajoI[Open] These once blank pages of my notebook MKN7vHE[Open] These once blank pages of my notebook LcrIgCQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routkit
Member
[Open] These once blank pages of my notebook DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Routkit
BerichtOnderwerp: Re: [Open] These once blank pages of my notebook   [Open] These once blank pages of my notebook Icon_minitimezo 18 apr 2021 - 18:17

Things end but memories last forever.
De kitten was verlegen maar tot nu toe leken de meeste katers liever te zijn dan mama, en mama was helemaal niet altijd zo lief na de kitten die wat meer rust nodig had om goed te eten. Nee, daarom zocht ze haar oom en papa ook zo graag op, in haar kopje waren katers dan ook beter dan katinnen, zelfs al was ze zelf ook een vrouw. Ze waren aardiger en dat betekende dat de kleine Routkit dan ook voorzichtig met grote ogen naar een oude kater stapte en haar kleine lichaam tegen die van hem drukte. Rustige katten trokken haar aan, en deze kater was rustig. Hij was dan ook al wel heeeeel oud.


Elfje[Open] These once blank pages of my notebook Routgr10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] These once blank pages of my notebook
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: