My young boy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 My young boy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Daintywhiff
Member
My young boy Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: My young boy   My young boy Icon_minitimema 5 apr 2021 - 0:09

Haar kinderen waren 5 moons. Ze was nu al twee moons vrij, maar sinds een moon geleden bezocht ze hen steeds vaker. Zeker elke dag spendeerde ze er een halfuurtje mee. Ze was zeker niet de meest warme moeder en de 'moedergevoelens' die anderen beschreven voelde ze niet tot in haar hart, maar het waren stuk voor stuk aangename kinderen. Daintywhiff riep dan ook Spiderkit bij zich. Haar poot zat gekromt om iets op de grond. Tussen haar klauwen door kietelde soms een zwart lang pootje. Ze richtte haar gele blik op haar zwart-witte zoon. "Ik heb iets voor je grote warrior van me.", pufte ze zachtjes, haar stem zoet als honing.  


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

My young boy 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Spidersilk
Member
My young boy Giphy
Kip
26
Actief
a coward with a lion's heart

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Spidersilk
BerichtOnderwerp: Re: My young boy   My young boy Icon_minitimema 5 apr 2021 - 0:27


My young boy Dck1p9x-b9b269f1-6888-4331-b54e-735cdd4cfbbb

Dit waren altijd de hoogtepuntjes van zijn dag, als hij eerlijk was. Alles was zo anders geworden sinds hij te horen had gekregen van zijn... Nouja, van zijn vader? Hij snapte het nog steeds niet helemaal hoe hij drie ouders kon hebben en normaal had hij zich er ook niet zoveel zorgen om gemaakt, maar sinds hij die kennis had was alles een beetje uit elkaar gevallen. Zijn ouders waren niet meer samen en de herinneringen aan hun familietje samen was nou precies dat, alleen nog maar een herinnering. Spiderkit hoopte dat als hij lief genoeg was tegen zijn beide ouders, ze het wel weer goed zouden maken. Daarom was hij ook telkens keurig braaf, en pas toen zijn moeder hem wenkte kwam hij dolblij aan huppelen. In zijn vrolijkheid struikelde hij over zijn lange staart, maar snel genoeg veerde hij weer overeind. "Mama!" hij wilde al tussen haar grote poten kruipen en zich volledig tegen haar aan vleien toen hij iets tussen haar pootjes zag. Een beetje verward maar heel blij keek hij van haar gekleurde poten naar de gele ogen van haar moeder. Ze had iets voor hem meegenomen! Voor hem alleen! Spiderkit straalde. "Hoi mama! Heb je een goede jacht gehad?" sprak hij beleefd, zoals hij geleerd had, al stond hij stiekem te popelen om zijn cadeautje te zien. "Is het een cadeautje?"


My young boy Spideros
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
My young boy Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: My young boy   My young boy Icon_minitimema 5 apr 2021 - 18:01

Ze giechelde toen hij sprak. Shadefeather had hen beleefd opgevoed. Mooi. Ze gaf een lik over zijn dunne kopje. "Ja ik heb zelfs een cadeautje voor jou meegenomen. Het leeft wel en het is snel, dus je moet het goed vangen als ik het loslaat.", miauwde ze. Door de vangst was het één pootje kwijt geraakt, maar het was nog even snel als daarvoor. Ze blikte even op hem, kijkend of hij er klaar voor was. Dan hield ze haar poot omhoog. De grote, harige spin bleef even zitten, voor weg te schieten in de richting van Spiderkit, een nieuwe harige vriend, die vast veel liever was dan de witte kat.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

My young boy 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: My young boy   My young boy Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
My young boy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: