Unconditional 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Unconditional

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Poppypaw,
Member
Unconditional DPKsfdL
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 to 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice [Tunneler]
Poppypaw,
BerichtOnderwerp: Unconditional   Unconditional Icon_minitimeza 10 apr 2021 - 19:22

Poppykit
De jonge kitten was een klein prikkelbaar wezentje wat op de wereld was gezet door een moeder die niet veel van haar of haar siblings moest hebben. Ze was altijd weg of bad ze geen aandacht. Iets wat voor haar siblings al niet een goede grond was om een karakter op te bouwen, maar voor Poppykit lag het net wat anders. Er zat iets niet al te goed in haar kopje, waardoor ze vaak van moodswings en extreme emotionele uitbarstingen leed. Dat was dan ook wat er aan de hand was nu. Ze was al niet blij met hoe een spelletje was gegaan en toen ze haar mama in het nest zag liggen kroop ze er niet gezellig tegen aan zoals een ander zou hebben gedaan. “Jij stom!” Riep ze echter wel tegen haar moeder. Ja haar moeder was heel stom. Altijd weg. Altijd afstandelijk. Altijd gemeen.
Tag @[Fallenflight]


Unconditional Poppyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Fallenflight
Member
Unconditional Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: Unconditional   Unconditional Icon_minitimezo 2 mei 2021 - 13:00


Elke dag dat ze hier moest spenderen voelde alsof ze gevangen zat in een grote schaduw, zo alleen, zo klein, zo prikkend als bijensteken. Het deed haar niet veel goeds, wat al haar afwezigheid verklaarde. Echter toen ze deze keer er weer bij kwam, teleurgesteld zuchtte en weer neer ging liggen, hoorde ze één van haar kittens iets tegen haar roepen. ‘Jij stom!’. Haar gouden ogen schoten naar de rood met witte kitten. “Hou je bek Poppy”, snauwde ze naar de kit toe met een felle, woedende blik in haar ogen. Niemand mocht zoiets tegen haar zeggen, want zij was niet diegene die stom was. Het was iedereen om haar heen die stom was en gemeen, die haar niet accepteerden in hun licht. Nou dan moest ze maar zelf haar licht schapen en iedereen laten vallen, want het had toch geen zin. Fallenflight begon met haar staart te zwiepen voor ze haar kopje rustig neerlegde en gewoon probeerde te ontspannen. Niets ging werken, ze voelde het zo.


Unconditional Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Poppypaw,
Member
Unconditional DPKsfdL
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 to 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice [Tunneler]
Poppypaw,
BerichtOnderwerp: Re: Unconditional   Unconditional Icon_minitimezo 16 mei 2021 - 20:46

Poppykit
Haar moeder leek het niet goed op te vatten. Mooi, want Poppy was boos op haar. Er werd naar haar toegeschreeuwd dat ze haar bek moest houden en dat was niet de goede koers van actie, maar ze had het brein van haar moeder meegekregen. Er zat bij hun allebei iets niet goed en in plaat van het er met elkaar over kunnen hebben, botsten ze alleen maar hard met elkaar. Heel hard. Iets in haar moeder liet haar dan ook af gaan. Emotionele, dramatische uitbarstingen kwamen naar boven als haar mama stom deed of gemeen. Het was dan meer dan natuurlijk dat de kitten niet luisterde naar haar onstabiele moeder. “Jij bek houden!” spat ze terug naar de grijze kattin. Haar spraak was nog niet al te best ontwikkeld, maar haar zinnen waren duidelijk genoeg. Dat bleek wel weer in deze situatie.
Tag @[Fallenflight]


Unconditional Poppyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Unconditional   Unconditional Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Unconditional
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: