[19/04/2021] Ceremonie April 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [19/04/2021] Ceremonie April

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[19/04/2021] Ceremonie April 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [19/04/2021] Ceremonie April   [19/04/2021] Ceremonie April Icon_minitimema 19 apr 2021 - 15:26

[19-02-2021] Ceremonie April


Met een diepe ademtuig hief de kleine tom zich op zijn pootjes, liet zijn blik kort berekenend over het kamp heen glijden. Met de gathering nog altijd fris op het geheugen zou hij bijna de normale gang van zaken vergeten, leek tijd voor even stil te hebben gestaan. Maar niks was minder waar, kittens werden apprentices en apprentices werden warriors en ook deze maan was het wederom raak. De kater zuchtte, slikte de tegenzin noodgedwongen weg.  Waar de deputy eerder ietwat onzeker was geweest wat het spreken voor de clan betrof, ging dat hem steeds makkelijker af, sprong hij zonder enig aarzeling leniger op tall rock dan ooit er voren. Het was een zicht dat wende en een positie steeds verdraaglijker. "Laat iedereen oud genoeg om zijn of haar eigen prooi te vangen zich verzamelen bij Tall Rock voor een clan meeting!" zijn kleine oortjes draaide niet meer weg bij het horen van zijn luide eigen stem. Keek met zekere blik toe hoe katten zich voor hem verzamelde, ontmoette kort de oogjes van katten die vandaag in het zonnetje zouden komen te staan.

"Hazelpaw, kom maar naar voren" een zachtte glimlach verscheen op zijn anders zo norse gezicht. Het worden van een warrior was namelijk niet niets. "Hazelpaw, je hebt je Training voltooit en laten blijken dat je beschikt over de vaardigheden nodig voor het leven als een warrior. Ik vraag dan ook aan Starclan om op jou neer te kijken op dit bijzondere moment. Beloof jij, Hazelpaw, de Warrior code ten aller tijden te eren en Windclan trouw te blijven?" zijn strakke blik viel op de jonge kattin terwijl hij deze de kans gaf te antwoorden. "Dan schenk ik jou nu de naam Hazelgrouse"  

Kort liet de kater de aandacht op de gloednieuwe warrior rustte, voor hij deze weer op zichzelf bracht. "Rookkit, kom maar naar voren" riep hij de wat ouderen kitten naarvoren. Wegens gedragsproblemen zou hij een maan later apprentice worden, iets waar hij hem zeker niet weer aan zou herinneren. "Vanaf vandaag zal jij bekend staan als Rookpaw, jou mentor zal Ashenpatch zijn." Zijn blik viel op de grijze kattin "Ashenpatch ik vertrouw erop dat je Rookpaw zult opleiden tot een kat, de titel Windclan warrior waardig." De kattin had aangegeven twee apprentices aan te kunnen. Iets waar de deputy maar al te veel respect voor had. Met een kort knikje ging de kater verder zijn verhaal af.

"Daarnaast zijn er 4 apprentices die wegens omstandigheden vandaag een nieuwe mentor aangewezen zullen krijgen" hij knikte "Ik vertrouw erop dat hun nieuwe mentoren hun trainingen excellent op zullen pakken en de apprentices in kwestie zullen opleiden tot warriors, waar wij als Windclan trots op kunnen zijn." Kort liet de kater een pauze vallen voor hij verder sprak, "Runepaw, vanaf vandaag zal jouw training worden voortgezet met Thawrage als jouw mentor" Blazesong liet kort de twee elkaar opzoeken voor hij verder ging naar de volgende. "Laurelpaw, Cypressblood zal vanaf vandaag jouw training overnemen" Wederom viel er een korte pauze, zodat de twee elkaar konde opzoeken. "Lightpaw, jouw training zal worden overgenomen door Prayingmantis" De twee kregen een moment voor hij de laatste van het viertal toesprak. "Dwarfpaw, ook jouw training zal overgenomen worden door een nieuwe mentor, dit zal Sweettooth zijn" De kater knikte, de twee hun tijd gevend voor hij verder sprak.

Met een laatste blik over de verzamelde groep katten sloot de deputy de ceremonie af, "Dit was het voor vandaag. " Zijn verhaal gedaan sprong Blazesong tevreden van Tall rock af, keek toe hoe het dagelijke leven zich onverstoord verder afspeelde.✥Lijstje✥
Kitten -> Appentice:
@Rookkit - Rookpaw
Nieuwe mentoren:
@Dwarfpaw. - @Sweettooth
@Lightpaw'' - @Prayingmantis
@Rookkit - @Ashenpatch
@Laurelpaw - @Cypressblood
@Runepaw - @Thawrage
Apprentice -> Warrior:
Hazelpaw - @HazelgrouseI have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[19/04/2021] Ceremonie April Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [19/04/2021] Ceremonie April   [19/04/2021] Ceremonie April Icon_minitimewo 21 apr 2021 - 14:34

Daar ging ze dan. Vandaag zou ze warior worden. Haar oor zou voor altijd getekend zijn, door het geweerschot van de twoleg. Het zou haar voor altijd blijven herinneren aan de gathering waarbij een boom was afgebrand, waarbij alles misgelopen was. Alles. Haar hazelnootkleurige ogen stonden ernstiger, ook getekend. Ze was allang niet meer de vrolijke en naïeve kitten, maar ook niet meer de stille en zenuwachtige apprentice. Ze was een ernstige en serieuze jonge kattin geworden, misschien klaar voor het warriorschap. Maar klaar voor de rest van een zwaar Clanleven? Dat was maar de vraag. Het had veel met haar gedaan. Alle verliezen die ze geleden had, alle veranderingen. Ze was veel kwijt geraakt. Dit was de nieuwe warrior van WindClan. Dit was waar WindClan het mee moest doen. “Dat beloof ik.” Miauwde ze serieus. Ze neeg even respectvol haar kop en kreeg toen de naam Hazelgrouse. Ze bewoog haar oren toen de andere katten haar naam begonnen te roepen. Dus deed ze haar kop weer omhoog en keek rond. Waar ze anders stil weg was gekropen, bleef ze nu zitten. Haar staart netjes rond haar achterpoten terwijl ze ook de anderen even toeknikte. Toen zat ze de rest van de ceremonie uit en stond op. Nou dit was het dan. Nu was ze warrior, iets waar ze heel lang tegen op had gekeken, en eerlijk gezegd wist ze niet zo goed of het wel iets met haar deed. Of dat een goed of slecht teken was, daar moest ze nog even achter zien te komen.


[19/04/2021] Ceremonie April ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[19/04/2021] Ceremonie April
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: