One day 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 One day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
One day Orchis20
m
918
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 53 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: One day   One day Icon_minitimedo 13 mei 2021 - 13:30


One day Dd5cjs10

Weer een dag voorbij. Zijn ogen keken naar de ondergaande zon die vandaag goed geschenen had. Orchis had het niet zo op het koude weer, daar deden zijn botten altijd pijn van. Dat het zonnetje eindelijk weer langer scheen en warmer aanvoelde op zijn huid was een goed teken. Ook prooien zouden weer aanstromen als een lopend buffet. Hoewel zijn clan al een stuk beter at sinds ze de Tallpines hadden waren er nog te veel monden om te voeden en te weinig prooien op het gebied. Het hielp ook niet mee dat Orchis iedereen liet jagen die jagen kon. Het maakte hem niet uit dat het land elke dag doder en doder werd. Ze aten hun buiken vol om aan te sterken, om weer krachtig genoeg te zijn om meer en betere gebieden te overnemen dan deze geplante bomen. Orchis liet zijn blik afglijden en hij keek vanaf de heuvel naar beneden; daar waar de rots en de vier bomen stonden. Ooit zou hij Bloodclan zover krijgen dat alles van hen was. Fantaseren deed de General graag maar wat hij liever deed was het in realiteit omzetten. En als iemand het kon, dan was hij het.

+Moros
Terug naar boven Ga naar beneden
Moros
Member
One day DPKsfdL
98
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young One
Moros
BerichtOnderwerp: Re: One day   One day Icon_minitimema 7 jun 2021 - 20:01

Moros was net klaar met zijn training van die dag en liep nog even langs de rand van hun nieuwe gebied, voor een kleine oefening om zichzelf beter te kunnen oriënteren in het donker. Wat het nu langzaam begon te worden. Als hij even rustig aan terug ging naar het schuurtje waar hij samen met de andere Young Ones sliep kon hij mooi zijn ogen laten wennen aan het donker. De chocolate point deed graag zijn best en dit was dan mooi meegenomen. Verderop zag hij een kat zitten, aan de houding te zien keek die naar de bomen beneden. Al kon Moros het nog niet uit zijn gedaante opmaken, de geur vertelde hem duidelijk dat dit Orchis was. Even hield hij zijn kopje scheef, als een nieuwsgierige kitten. Waarom keek hun General naar die bomen daar, die voor zover hij wist belangrijk waren voor de clans. Moros richtte zijn loopje nu op Orchis, al wist hij niet precies hoe verstandig dat was. Nou ja, het was een mooie kans voor een klein gesprekje. Waarin hij mooi kon tonen wat voor goede volger hij was, want als hun General dat goed wist dan kon Moros alvast in goede aarde vallen.''Hallo General'' begroette hij keurig de hoogste rang van de Elite.''Die bomen daar, hebben die clans daar niet iets mee?''vroeg hij daarna, kijkend naar de vier bomen. Euh, drie en halve boom dan meer. Waarom zouden ze zoveel waarde aan een stel bomen hangen? Moros snapte het nut daar niet van. Maar Orchis wist er vast meer over.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
One day
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: