shivers 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 shivers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settledstar
Catministrator
shivers Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: shivers   shivers Icon_minitimewo 19 mei 2021 - 0:12


Settleddust knarste zijn tanden over elkaar, toen hij weer zijn geduld wist te verliezen toen hij aan het jagen was. Het was de laatste dagen alleen maar erger geworden. Waar hij normaal gesproken kalm en geduldig was, schoot hij nu snel uit zijn slof. Hij was prikkelbaar, slecht gehumeurd, en het had één reden. Elke kleine tegenslag, elke fout, elk ongemak, deed hem snauwen. Nu ook weer, omdat hij weer een braam in zijn vacht kreeg. Hij vloekte luid, waarna hij zich ruw lostrok. Hij wilde iets slaan, iemand slaan. Het was opgebouwde frustratie, en het was erger dan ooit. Niets leek goed te gaan op dit moment, hoe lang kon hij de schijn nog ophouden, brandjes blussen, als hij de hele boel in de hens wilde zetten? Het mocht van hem allemaal afbranden, kon hem het verrekken. Dat greep hij zijn kinderen en Seamist bij elkaar, en vertrokken ze. Hij was er klaar mee. Deze rang was geen eer, het was een straf, een gevangenis. Settleddust kwam tot stilstand. Hij wilde schreeuwen, maar het enige wat hij deed was spanning in zijn kaak opbouwen en zijn ogen sluiten, totdat hij plotseling pootstappen hoorde, verraden door het geknisper van de sneeuw. Hij keek om en Bluejay kwam zijn kant op. Settleddust hief zijn kop iets en probeerde zichzelf bij elkaar te rapen. ‘Goeiemiddag, Bluejay,’ miauwde hij vlak, zijn groene ogen, gevuld met een storm van emoties gingen naar de warrior. ‘Ik heb gehoord dat je goed hebt gevochten.’ En waarvoor? Sprak het irritante stemmetje in zijn achterhoofd.

+ Bluejay
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
shivers Yo10
Sannemander
615
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 46 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior / Papa
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: shivers   shivers Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 16:39

shivers Blue_b12
Met al het gezeik in het kamp,  het mormel dat er zich thuis maakte. Bluejay moest er af en toe tussenuit. Hij was heus niet één die rogues als gevaarlijk afschreef. Had zelfs verwondering voor hun levenstijl. Kon af en toe verleid worden door een aantrekkelijke vrijheid die het meebracht. Maar zich eerder tegen shadowclan opzette en vervolgens in een ogenblik van kant switchte was niet bepaald iemand die hij in de buurt van zijn dochter wilde hebben. Zeker niet met de blikken die hij af en toe op zijn ogen had staan.

Bluejay slaakte een korte zucht voor zijn aandacht getrokken werd door een ander, de deputy nog wel. Bluejay glimlachtte en knikte de kater toe toen die hem begroette. Greens toch wel trots toen hij zijn vechtkunsten complimenteerde. Tarragonstride had zeker zijn steentje bijgedragen toen hij de blauw grijze kater erop trainde. "Ik heb zo mijn talenten Settled" gaf hij maar al te graag toe. Maar had zeker de emotie in de ogen van zijn deputy niet gemist. Had er de woede in gezien die hij ongetwijveld met goede reden voelde. Knikte in begrip "Wat een tijd is het om in te leven huh" hij schoot de kater een blik toe "Weet nog steeds niet of het de klap tegen zijn kop aan was of dat Starclan meer dan leven van onze goede oude man heeft afgenomen" mauwde hij vervolgens stellig, eerlijk. Maar zeker ook bezorgd, ergens.

Timing is everything.Timing is everything.
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
shivers Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: shivers   shivers Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 16:49


Settleddust keek de blauwe kater aan, en ergens zag hij de humor van zijn woorden wel in. Hij knikte toen hij sprak dat hij talenten had. Dat bleek maar weer. Het was ook een tijd geleden dat ze klauwen hadden geslagen tegen een andere clan. Maar geen van hen was roestig, door constante training. En toen hij begon te spreken over Acornstar, zo eerlijk en open. Niemand was meer bang om hun leider te beledigen. De algemene mening was gelijk in het kamp: hij was doorgeslagen. En iedereen durfde het gewoon tegen hem te zeggen, wat Settleddust deelde dezelfde sympathie. Hij was gestoord. En Settleddust was openlijk - niet zo open als sommige van zijn clangenoten - tegen hem ingegaan. Ergens was hij nog altijd deputy, en die rang was een last, iets dat hem vastketende aan de regels, aan voorwaarden, aan politiek correctheid, aan de rol van een diplomaat. Hij haatte het. Hij wilde ook tussen de rest staan en schreeuwen. Dat was makkelijk. Wat hij deed, was niet makkelijk. ‘Ik ben bang dat niet eens Starclan meer verstand in hem kan slaan,’ miauwde hij, met een diepe zucht. ‘En het erge is, ik heb geen idee waar het mis is gegaan. Acornstar was een goeie deputy, ergens is kortsluiting gekomen in die bovenkamer.’
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: shivers   shivers Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
shivers
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: