I am free 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I am free

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: I am free   I am free Icon_minitimewo 19 mei 2021 - 17:29

Tauro had bedacht om de fourtrees te bekijken. Het bleek dat hier elke moon de Clans in vrede samen kwamen om dingen met elkaar te bespreken. De kitten was er nu wel nieuwsgierig naar. Hij had 's nachts in een boom geslapen en was daarna verder gegaan. De kitten wilde veel over het woud weten. Tauro was alleen en nu geen gevaar voor iemand. Geen Clan zou een kitten zonder ouders aanvallen. Meestal dan. De kitten wist altijd wel wat zelfverdediging zetten. En hij kon best op iemand springen en krassen geven. Tauro was blij dat zijn moeder hem al begon te trainen wanneer hij 1 moon was. Misschien een beetje zielig, maar het was nodig. Het leek wel alsof zijn moeder wist dat ze zou gaan sterven. Voorzichtig liep hij het open veld op. Er waren drie grote bomen en een afgebrande. De kitten begon gelijk alles te onderzoeken. Hier waren de meetings dus.

- open
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimewo 19 mei 2021 - 21:16

Een dagje vrijaf was er niet vlug bij voor de warriors, maar vandaag mocht hij eens doen waar de jonge krijger zelf zin in had. Zijn poten hadden hem gedragen naar 4 boom. Er was iets dat hij met zijn eigen ogen wilde zien, maar als hij de verhalen mocht geloven dan was een van de bomen verbrand. Hoe kon Starclan dat laten gebeuren? Of was dit het werk geweest van de tweebenen... Zelfs Starclan kon die wezens niet tegen houden. Dat was iets waar Moonwing wel achter was gekomen. Ze konden de tweebenen ook vast niet stoppen door glimmende webdraden kooien in hun woud te verstoppen. Moon was er net nog eentje tegen gekomen en had een stuk half dikke tak naar binnen gegooid voor zo ver hem dat lukte, maar na wat gemier en geworstel was het de grijze krijger toch gelukt en had de kooi zichzelf gesloten. Daar zouden geen katten meer mee gevangen worden. Na de veilige bomen van het Donderclan territorium achter zich te hebben gelaten trippelde hij het grasveld over naar de doornstruiken die het veld van 4 boom omringde. Zelfs van deze plek kon Moonwing zien wat voor schade een van de 4 bomen had opgelopen en sommige doornstruiken waren vertrapt door grote platte poten. Wat een zonde. Maar buiten de clan geuren die hier hingen al waren ze oud trof een nieuwe nog onbekende geur hem. Natuurlijk had Moon deze wel eens eerder geroken in het woud, maar er was geen kat die hij kende die deze geur droeg. Deze geur bleek van een kitten te zijn. Meteen alert op dat de moeder misschien ook in de buurt kon zijn schraapte De grijze kater even zijn keel om de aandacht te trekken. Zou het rossige kitten hier samen met zijn of haar moeder zijn? Kittens roken vaan naar hun moeder en begonnen later hun eigen geur te ontwikkelen. Dat had Moon ook bij de kittens van Mistynose geroken door ze leerling werden. Moonwing kwam rustig dichterbij, maar hield halt op gepaste afstand voor het geval de ouders van het kitten de struiken uit zouden komen, maar tot nu toe klonk er geen haastig geritsel bemerkte Moonwing. Er was iets dat hij niet kon plaatsten, maar welke moederkat liet haar kitten hier zo alleen rondzwerven en dat zo dichtbij de clangrenzen? 'Waar is je moeder?' zijn stem klonk vriendelijk en warm. Moon wilde het kitten laten merken dat hij geen kwaad in de zin had. Meestal was dat juist een goede zet, maar bij vreemde kittens wist je nooit of ze vriendelijkheid juist als vijandig ontvingen...
@Tauro
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimedo 20 mei 2021 - 19:39

Het zag er niet zo mooi en krachtig uit als zijn moeder had verteld. Er waren inderdaad een paar grote bomen, maar er was ook een zielige afgebrande boom. Hier en daar waren planten plat. De moeder van Tauro was gemeen en hard, maar eerlijk. Ze had niet gelogen. Er moest hier iets gebeurd zijn. De kitten wilde het aan de ene kant weten, maar aan de andere kant weer niet. Hij was nieuwsgierig, maar wat als het gevaar voor hem betekende? De rode kitten was niet bang voor gevaar. Dat betekende niet dat hij al dood wilde. Hij zou best een 6 moons oude kat of poes aan kunnen. Een geluidje deed Tauro opkijken. Hij zag een kater op hem afkomen. De kitten snoof de lucht in. ThunderClan. Die had een mooi territorium. De kater kwam niet te dichtbij. 'Waar is je moeder?' vroeg de onbekende kat. Tauro wilde een fel antwoord geven, maar de stem was vriendelijk en warm. Zoals zijn moeder. De kitten zuchtte. "Mijn moeder was een maan ziek geweest, maar ze heeft het helaas niet overleefd." mauwde de kitten. Hij was niet iemand met gevoelens, maar wel voor zijn moeder. "Jij bent van ThunderClan toch? Wie ben jij?" vroeg de kitten. De kater mocht hem een vraag stellen en hij had netjes antwoord gegeven. Dus het was zijn beurt om iets te vragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimedo 20 mei 2021 - 20:48

De woorden van het kitten raakte hem wel. Zijn moeder was een maan ziek geweest en had haar ziekte niet kunnen overwinnen. Dat was het lot van een Rogue. Je had niemand waar je naar toe kon om geholpen te worden die de juiste kennis van de kruiden had. 'Het spijt me van je moeder. je zult haar wel missen.' miauwde Moon meelevend en boog zijn kop iets om zijn gevoel jegens het rode kitten te betuigen. Hij mocht dan zelf een clan kat zijn, maar dan leefde je ook niet alleen en hoefde je geen gevaren zelf aan te gaan. De volgende woorden lieten de zilvergrijze kater even instemmend knikken. De vraag naar wie hij was liet een vriendelijke glimlach verschijnen. 'Mijn naam is Moonwing en wat de jouwe? Ik kan je moeilijk kleintje noemen.' zijn laatste woorden waren bedoeld om het rossige kitten op te beuren. Weg te halen van het sombere moment dat ze net even gedeeld hadden. Moon zelfs had zijn moeder nooit gekend dus hij wist niet hoe het was om je eigen moeder te hebben al was hij wel door de andere queens opgevoed geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimevr 21 mei 2021 - 15:43

Tauro was normaal gesproken hard. Als hij iemand lelijk, slecht of stom vond, dan zei hij het ook direct. Er waren niet veel dingen waar hij om gaf. Alleen vrijheid, respect en zijn moeder. Hij was dan misschien een rogue die half BloodClan, maar wat kon hij er aan doen? Dat lag aan zijn vader en moeder. Tauro wilde respect, ook al was hij kitten. "Het spijt me van je moeder. Je zult haar wel missen." De ander was meelevend en boog zijn kop iets. Normaal gesproken zou Tauro zijn schouders op halen, maar dat zou er een beetje raar uitzien. Vooral aangezien hij wel van zijn moeder hield. De kitten knikte alleen. Echter was hij verbaasd over het gedrag van de kater. Uit verhalen had hij gehoord dat ze gemeen waren en iedereen wegjoegen of aanvallen die in hu territorium kwamen. Dat ze zelfs moeders aanvielen en wegjoegen. Mijn naam is Moonwing en wat de jouwe? Ik kan je moeilijk kleintje noemen. mauwde Moonwing. Hij had een echte Clannaam. Zijn moeder had het hem ooit uitgelegd, maar hij snapte er niets van. De laatste tijd had hij er over na gedacht en nu begreep hij het wel. Hij knikte bij het laatste wat de kater zei. Als iemand hem kleintje zo noemen... Nee noem hem geen kleintje! "Aangenaam Moonwing. Ik ben Tauro." zei de kitten. "Dat betekent stier!" voegde hij er trots aan toe. Stieren waren groot, gespierd, sterk en stoer. Hij was een stier! En energie en wild was hij ook. Stierpower.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 21:09

Het was een geluk dat het rossige kitten zijn woorden niet verkeerd op nam. De meeste kittens wilde geen kleintje genoemd worden tenzij het hun ouders waren. Maar de jonge katertje kwam al snel met zijn naam toen hij Moonwing een soort van verwelkomde met aangenaam. Hij noemde zichzelf Tauro wat stier moest betekenen. 'Aangenaam Tauro, Mooie naam trouwens.' zei Moon onder de indruk en hij ging netjes zitten en sloeg zijn staart rond zijn poten. Nu hij zo naar Tauro keek kon hij best een grote en sterke kater worden. 'Kon je je al een beetje verdedigen?' Het was eigenlijk verboden om clan gerelateerde technieken aan andere katten buiten de clan aan te leren, maar de basis gevechtsstijlen zouden geen probleem moeten zijn. Zijn toon bleef warm, maar hij klonk nu ook nieuwsgierig en geïnteresseerd. Moon had een Bloedhekel aan vechten, maar het kon toch geen kwaad zeker als Tauro zichzelf nog niet verdedigen zou kunnen. Hij kende de geschiedenis van dit kitten niet, maar de kittens werden in de clans pas getraind met 6 Manen. Zijn houding bleef ontspannen en straalde niets van dreiging uit, zelfs zijn ogen stonden nog steeds vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimedo 27 mei 2021 - 16:34

Tauro was altijd trots geweest op zijn naam. Zijn moeder had hem ooit zo genoemd. Het was een naam die niet veel katten droegen, omdat hun natuurlijk katten waren en geen stieren. Deze kitten had kracht en energie. Hij was niet bang voor Clans of katten die groter waren dan hem. Hij zou best iemand van zes manen kunnen aanvallen. No problem. 'Aangenaam Tauro, Mooie naam trouwens.' zei de kater onder de indruk. De kater ging netjes zitten. De kitten keek trots. Complimenten kreeg hij niet vaak. Zijn moeder was hard, maar wel eerlijk en beschermend. 'Kon je je al een beetje verdedigen?' De toon was beleefd warm, maar ook nieuwsgierig en geïnteresseerd. Tauro knikte. "Ja! Ik leerde al jagen en verdedigen toen ik één maan was!" zei hij trots. Er waren niet veel die dat toen al leerde. Zijn moeder wilde hem sterk hebben. De trainingen waren niet hard en lastig. Hij mocht drinken en stoppen wanneer hij maar wilde. Meestal deed zijn moeder gewoon iets voor en hij moest het nadoen. Pas bij drie manen moest hij alles echt uitvoeren bij iemand of iets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimeza 29 mei 2021 - 20:25

Het verraste hem niet toen Tauro zei dat hij al vanaf zijn eerste maan alles van zijn moeder had geleerd. Rogues leefde vaak alleen en moesten alles sneller aanleren dan de kittens van de clans of de kittypets die de meeste bescherming van hun tweebenen zouden hebben. Toch knikte Moonwing bij zijn woorden. Het was toch wel knap hoe zelfverzekerd de jonge Tauro was. Zelf had hij de meeste ruwe spelletjes van de andere kittens altijd gemeden, net als de gevechtstrainingen tot Mistynose hem vertelde dat ze zelf ook geen voorstander tot een gevecht was, maar dat ze het wel deed als het echt nodig was natuurlijk. Zinsdien was Moon altijd naar zijn trainingen gegaan al was het met enorm veel tegenzin. 'Dat zul je ook wel nodig hebben. Zeker als je alleen bent.' zijn blik gleed even over het gedeelte waar ze zaten. Het open veld en daarbij de struiken en de drie nog ongeschonde bomen. Het leven buiten de clans moest hard zijn. Hij had zelf ooit overwogen als leerling om weg te lopen, maar Mistynose had hem gered van het harde noodlot dat hem dan net als Tauro zou hebben getroffen. 'Hoe bevalt het leven als Rogue je tot zo ver?' ondanks zijn eigen nieuwsgierigheid wilde Moon toch weten of hij het ook zou hebben aangekunnen net zo als dit kitten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimeza 29 mei 2021 - 22:27

Tauro had zijn trainingen geweldig gevonden. Het eerste wat hij na de voorbeelden en gesprekken leerde was jagen. Daarna leerde hij dingen afpakken van anderen. Als je zelf geen eten had, moest je iets doen om te overleven. Plus het was gewoon leuk. Daarna leerde hij vechten. De kitten was nog jong en klein, maar hij was klaar voor de wereld. Klaar om dingen af te pakken, op te eisen, een groep starten en moorden. Dat laatste zou hij niet snel toegeven, maar als iemand ongehoorzaam was deed hij het maar al te graag. Als je het niet leuk vindt moet je maar bij zijn ouders klagen. 'Dat zul je ook wel nodig hebben. Zeker als je alleen bent.' Tauro knikte. Dat was waar. Eerlijk gezegd vond hij soms de Clans een beetje zwak. Ze zijn sterk, maar ze hebben elkaar nodig. Als iedereen voor zichzelf konden zorgen en dan een Clan vormden waren ze veel sterker geweest. Niet? 'hoe bevalt het leven als Rogue je tot zo ver?' vroeg de kater. Er kwamen pretlichtjes in de ogen van Tauro. "Geweldig. Geen regels, je kunt gaan waar je maar wilt! Je kan pakken en eten. Zolang je maar uitkijkt wat je eet." begon Tauro vrolijk. "Je leert voor jezelf zorgen waardoor je sterker wordt dan een Clankat! En je kunt iedereen aanvallen die je in de weg zit. Ik heb zelf voor de gein een container omgegooid. Toevallig zat daar een poes in!" De kitten wist niets van Clanleven, maar als het leuker was dan rogue, zou hij niet twijfelen om mee te doen. Over de poes vond hij het leukste om te vertellen. Dat was hilarisch. Hoe beschermend kan je zijn voor kraaienvoer?
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimeza 29 mei 2021 - 23:21

Het kitten zei dat het geweldig was en je geen regels had, je kon jagen en pakken wat je wilde eten. Het verschil met het leven van een rogue was dat je nooit wist of tweebenen je eten zouden hebben vergiftigd. Daar liepen deze katten weer meer risico mee. Vond Moonwing en luisterde naar wat Tauro nog meer te vertellen had. Je zou er sterker van worden dan een clankat? Dat betwijfelde Moon eerlijk gezegd, maar het kon een fabeltje zijn die zijn moeder ooit verteld had. Het was niet aan hem om dat te veranderen. Toch knikte de grijze kater en hield zijn hoofd vragend scheef. 'Een container. Wat is dat?' vroeg hij, maar Moonwing dacht vast dat het weer zo'n tweebeen ding was. Toch was hij er nieuwsgierig naar. 'Binnen de clan zijn er ook sterkere katten, dat zit in hun Genes.' verklaar hij enkel en dacht even na. Katten zoals Coppertusk viel onder die catagorie, maar er waren er meerdere wist Moon enkel zou dat heel lang nadenken zijn om ze allemaal op te noemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 9:45

Tauro genoot van elk moment. Hij was gewoon vrij. De kitten kon alles doen. Bijna alles, vliegen is bijvoorbeeld een beetje lastig. 'Een container. Wat is dat?' vroeg Moonwing aan hem. Hij was even vergeten dat Clankatten daar niets van snapten. Hoe dan het was niet zijn probleem. "Een raar groot ding. Tweebenen gooien hun restjes er in. Daar vind je soms eten in, maar ik jaag voor mezelf." zei Tauro. Dat laatste moest hij gewoon zeggen. Hij was er trots op om te jagen en geen kraaienvoer te eten. 'Binnen de clan zijn er ook sterkere katten, dat zit in hun genes.' verklaarde de Clankat. Tauro knikte. Toch was hij overtuigd dat rogues veel sterker konden zijn. Niet alle rogues waren sterk. "Sommige rogues hebben ook die genes." zei Tauro. "Kijk, wij leren alles al heel jong. Met acht manen zouden wij al klaar zijn voor alles. Wij leren voor ons zelf zorgen. Als wij allemaal samen komen en moeten vechten, kan iedereen voor zich zelf zorgen. Clankatten moeten elkaar helpen." Met helpen kom je niet altijd heel ver.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimezo 30 mei 2021 - 21:27

hm, Een vreemd groot ding waar tweebenen hun afval in gooide. Zoals Moonwing al dacht was het een tweebeen ding. Even keerde hij zijn blik richting de tweebeen nesten die net te zien waren die langs de rivier stonden. Ja tweebenen waren vreemd! 'In plaatst van hun afval te begraven steken ze het in zo'n container. Tweebenen zijn rare wezens.' zei Moonwing en schudden zijn kop eventjes. Tauro zei dat rogues die genes ook konden hebben. Hm, ja dat kwam vast door de verbannen clankatten die misdaden hadden gepleegd binnen de clans. toch knikte de grijze kater. Maar het viel niet goed wat ze het kitten zei. 'Niet geheel. Wij werken samen om grotere problemen aan te kunnen pakken. Stel dat jij eens voor een das of een vos komt te staan. Een kat kan zo'n dier nooit alleen aan. Of het nu een kittypet, rogue of clan kat is. De kleinste honden zullen geen al te groot probleem zijn, maar als je tegenover reuzen onder de honden staat dan zul een kat alleen ook niet alleen aan. Door samen te werken kunnen wij clankatten die grote problemen juist gemakkelijker verdrijven al is het nog steeds gevaarlijk.' legde Moonwing een deel voor waarop de clankatten samen werkten. 'Dan hebben we nog een ander punt dat voor de zorg voor de moederkatten en de oudsten. Jij had je moeder die de eerste tijd voor je zorgden. Die beschermen de krijgers van de clans tegen indringers. En de oudste onder de clankatten zijn niet langer meer in staat om te vechten nog te jagen. Dus die mogen genieten van hun laatste dagen terwijl voor hen zorgen met prooi, het verschonen van hun mosbed en ze zo nu en dan op teken controleren.' voegde de grijze krijger er nog aan toe en glimlachte er zachtjes bij. Hij hoopte zo Tauro erop gewezen te hebben dat ze niet hulpeloos waren en zo op elkaar moesten steunen als stenen om een tweebeen muur recht te kunnen houden. De clans zorgden voor elkaar en dat was iets heel anders dan elkaar nodig te hebben omdat ze anders het niet zouden overleven. 'Wij kunnen ook jagen en vechten, maar verdedigen liever onze grenzen zodat er geen kat onnodig hoeft te sterven. Want buiten de clan territoriums is nog genoeg plek waar katten zoals kittypets en Rogues prima nog kunnen overleven en jagen.' Het was iets dat elke krijger tegen buitenstaanders van de clans vertelde en nu vertelde Moonwing het tegen de jonge Tauro.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 21:40

Tauro vond de Clankatten toch maar raar. Net zoals hun tweebenen raar vinden. Moonwing vertelde een heel verhaal. Ze waren sterk en dat katten elkaar nodig hadden. Wow wat bijzonder... Niet dus. Hij begon ook over zorg van moederkatten en oudsten. Rogues hoefden geen hulp! Hun konden tenminste voor hun zelf zorgen. Daarna ging het over territorium. Nu werd Tauro wat enthousiaster. Hij wil een groot territorium!!! "Oke wat jij wil." zei Tauro. Wat moest hij anders zeggen? Iedereen had zijn eigen mening. Toch waren rogues sterker. "Hebben jullie een groot territorium?" vroeg hij nieuwsgierig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimezo 6 jun 2021 - 0:03

Rogues overtuigen was nooit gemakkelijk geweest wist Moonwing, maar de onverschillige reactie van het kitten stak toch eigenlijk wel, maar de grijze kater was wel zo wijs om het niet te laten merken. Een clan was sterk of ze nu alleen tegenover een enkele vijand stonden of in zijn geheel tegenover meerdere vijanden. Moon knikte enkel bij de woorden van Tauro, als hij hem niet kon overtuigen dat moederkatten al hun energie eigenlijk in de zorg van de kittens behoorde te steken en niet ook nog om zichzelf en haar kroost nog moest verdedigen tegenover meerdere vijanden dan was het maar zo. Wat als Tauro straks oud was en niet meer zo goed zou kunnen jagen? Zou hij er dan nog zo overdenken... Het waren woorden die hij niet uit sprak. Het zou hem niet kunnen behagen bemerkte Moonwing nu wel. Wat als hij straks een partner had buiten de clan als hij toch vrijwillig weg zou gaan en dan haar zou moeten verdedigen in zijn eentje met haar samen... of wat als ze straks allebei dan te oud zouden zijn om te kunnen jagen? Zouden hun kittens hen dan verzorgen tot ze zich bij de sterren zouden voegen... Nee vast niet. Aan de houding en de woorden van het rossige kitten bemerkte de krijger wel dat dat er niet in zat. De clan was in dat opzicht beter! De nieuwsgierige toon van Tauro toen Moonwing het over het donderclan territorium had. Nu moest hij oppassen. Het mocht dan een kitten zijn, maar Tauro kon later toch een formidabele tegenstander worden. 'Hm, nee niet echt. De 4 clans hebben een eigen toebedeelde territorium gekregen van Starclan en we houden onze grenzen streng in het oog, maar het wil wel eens dat we meer Territorium willen cleamen omdat de clan in zijn geheel dan niet ondersteund kan worden met het aantal prooi dat zich binnen ons jachtgebied zich bevinden.' Had hij hierover te veel gezegd nog gelogen... nee. Het territorium van Donderclan was groot genoeg, maar dat hoefde de jonge Tauro niet te weten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimewo 9 jun 2021 - 18:02

Tauro fronste zijn wenkbrauwen. Hun territorium was niet groot? Waar moesten ze dan trainen? Waar konden ze jagen en drinken? Waar was er genoeg plek voor een kamp? Precies. Leugens. Daarna kreeg hij uitleg over hoe het territoriur verdeeld was. Dacht hij. Vier Clans, StarClan, overnemen. Bla bla. Tauro vond het niet leuk dat de ander loog over de grote. "BloodClan wilt het anders erg graag hebben. Dus ik denk niet dat het klein is." zei hij geheimzinnig. "Jullie hebben probleempjes met ze, toch? Lieg niet!" Oh te kitten wist het. Hij wist niet wat er precies aan de hand was, maar vrede was er niet. Zeker niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimewo 9 jun 2021 - 22:11

Ook al was Tauro een kitten, toch had hij geen recht om te weten hoe groot hun territorium was. Toen de jonge kit het over de Bloodclan had keerde zijn oren iets naar achteren. 'De Bloodclan wil niet alleen ons territorium dat net groot genoeg is om onze clan te voeden. Ze willen alle territoriums en alles wat daar buiten ligt.' zijn toon was nu iets minder vriendelijk, maar ook niet geheel onvriendelijk. Hij was niet te spreken over de Bloodclan, maar welke clankat dan wel.  'Laat ik je waarschuwen voor diekatten. Ze doden elke kat die niet doet wat zij willen. Zulke katten hebben geen gevoel voor eer nog mededogen. Als ik vecht is dat niet om te doden. Ik en mijn clangenoten vechten om ons territorium te behouden en de katten te beschermen die die bescherming nodig hebben. Nodeloos doden is een schande en betuigd van een slechte invloed.' De bloodclan was geen groep waar hij bij zou willen horen. Ze zorgde niet voor hen die hun hulp nodig hadden. Nee die lieten ze liever verrekken. Moonwing schudden zijn kop en keek het kitten even aan. hoe kon hij eigenlijk over de Bloodclan weten? Hij rook niet naar die stinkers... Misschien had hij wel eens wat gehoord op zijn jonge jaren en zijn reizen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimevr 11 jun 2021 - 18:23

De ander legde steeds de nadruk dat hun territorium niet groot was. De kitten fronste zijn wenkbrauwen. Raarrrr. BloodClan wilde meer dan alleen het ThunderClan gebied, wat de kitten al lang wist. De grote kater begon hem te waarschuwen en vertelde het een en ander over BloodClan. Tauro was niet bang. Hij was nergens bang voor. Zelfs niet voor dood, maar zin had hij niet. "In BloodClan hebben ze strenge regels." zei hij schouderophalend. "Hoe meer sterke katten hoe beter. Zolang je maar luisterd en doet wat er van je gevraagd wordt, kan je gelukkig zijn. Er zijn daar zoveel katten." Hij probeerde in de ogen van de ander te kijken. De kitten schaamde zich nergens voor. "De BloodClan accepteert anderen. Van meest nutteloos tot de besten. Van de lelijkste tot de mooiste. Clans accepteren geen buitenstaanders!" siste Tauro gevaarlijk. "Jullie denken alleen maar aan je Clan! Ik weet dat BloodClan niet voor andere zorgt, maar daar heb je ten minste een huisje. De laatste woorden van mijn moeder: Je redt het wel, maar als dat niet zo is BloodClan goede thuis." Hij keek gevaarlijk naar de kater. "Ik ben half BloodClan. Hoe kijk je nu naar mij?" Je kon emotie bij hem zien; woede en verdriet. Clankatten keken naar afstamming.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimeza 12 jun 2021 - 23:14

De woorden van het kitten begonnen verdedigend te klinken jegens voor de Bloodclan. Het ergste was dat ze kittens hersenspoelde met dat Bloodclan een goede plek was om te leven. Nog voor Tauro uit gesproken was met dat de Bloodclan voor katten zorgde en dat ze daar een thuis konden hebben. Het kitten begreep niet hoe gestoord die groep katten was. Maar toen het rossige kitten vertelde dat hij half bloodclan was haalde Moonwing zijn schouders op. 'Wij hebben ook half Bloodclan katten in ons midden. Dat zijn tenminste geen gestoorde moordmachines en ze helpen hun clan net zo goed. Een ervan is zelfs onze deputy. Het is jouw keuze als je wilt leven in bloedvergieten. Het is niet de keuze van de 4 clans om andere te doden als daar geen goede reden voor is.' Moonwing probeerde kalm te blijven en deed zijn best om zijn blauwe ogen in de nog kitten blauwe ogen van Tauro te houden. Hij was het niet gewend om tijdens zulke gesprekken zijn mannetje te staan, maar iets zei hem dat hij dit nu moest doen. Het kitten was zowel woedend als verdrietig. Een zucht verliet zijn mond, maar niet van ergernis of welke andere negatieve emotie. Nee het was er eentje om rustig van te worden. 'Kijk Tauro, ik bepaal je lot niet. Het ligt aan jezelf of je een goed leven wilt leiden die misschien hard is in je eentje of in uiterste bijzondere gevallen dat een van de 4 clans je zou willen opnemen, maar ik kan je geen goede credits geven over Bloodclan. De andere clans proberen net als de mijne in sommige seizoenen stukjes land van de andere 3 clans af te pikken om hun eigen clan te voeden, maar daarbij doden we niemand. Niet om voedsel of om het verdedigingen van onze territoriums. We doden enkel als we geen keuzes hebben en de andere clankat door het dollen heen is om op te geven. De Bloodclan heeft die eer niet om zich aan zulke regels te houden. Zij doden voor hun eigen lol. Wij hebben ook strenge regels en luisteren naar onze leider en deputy. Mocht een van ons iets strafbaars doen dan zitten daar ook gevolgen aan. Maar als ik de verhalen van enkele elders mag geloven kan een Bloodclan kat al de doodstraf krijgen door iets geheel onbenulligs. Wat dat dan ook binnen de bloodclan als strafbaar gezien zullen worden. Maar ik denk niet dat katten die zij als nutteloos zien niet meer dan slachtoffers worden voor hun eigen sadistische fantasieën of enkel als training materiaal gezien worden.' zijn stem was kalm en hoewel Moonwing zijn best deed om alles zo goed mogelijk uit te leggen kon hij natuurlijk ook niet alles weten. Hij wilde enkel het kitten in te laten zien dat er dingen waren die helemaal niet goed waren met de Bloodclan, maar of dat ging werken was nog om het even. 'Je bent nog jong en zult nog veel moeten leren, maar je moet je eigen keuzes daar in maken. Daar heb ik nog de Bloodclan het recht toe. Ik zie aan je blik dat je dapper genoeg bent, maar dapperheid zal niet alles zijn dat je nodig hebt. Er komt ook een gezond verstand bij kijken om dingen goed te kunnen overzien en dan te bepalen wat juist is. Maar die dingen zijn aan jouw zo als ik al zei.' zijn blik werd zachter, maar ondanks dat bleef de grijze krijger wel alert. Hij mocht dan een kitten zijn en half Bloodclan, maar het waren de lessen die Tauro als kitten al gekregen had van zijn moeder waar Moonwing voor op moest passen.

(Je hebt 2 post gezet.) Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Tauro
Member
I am free DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimezo 13 jun 2021 - 11:27

Hij was gaan zitten wanneer Moonwing begon te vertellen. Het was een heel verhaal. Het was duidelijk dat BloodClan hun vijand was. De doodstraf deed hem even fronsen. Dit wist hij niet, maar hij was het er wel mee eens. Anderen moeten luisteren. Ze laten iedereen binnen in hun Clan. De anderen doen dat niet. Tauro vond dat ze daarom wel moeten gehoorzamen. Moonwing begon ook weer over zijn Clan. De kitten begon onschuldig zijn voorpoot te likken. Al probeerde hij de ander nog steeds aan te kijken. Wanneer de ander begon over zijn toekomst stond hij op. Hij was inderdaad jong en moest inderdaad nog veel leren. Eigen keuzes. Dat was makkelijk. De ander zei dat hij zag dat Tauro dapper was, maar dat dapperheid niet alles was wat hij nodig had. Nou en? Hij was meer. De tabby kitten was sterk. Hij kon meer dan de meesten van zijn leeftijd. Een gezond verstand? Dat had hij. De kitten was misschien een sadist, maar hij wist wat hij deed. Waar hij aan begon. Wat de consequenties er van waren. De kitten zuchtte. "Moonwing," begon Tauro kalm. "Denk jij echt dat heel BloodClan wreed is?" maar hij gaf de ander niet de tijd om te antwoorden. "Er zijn zoveel katten, die zich niet geroepen voelen. Eenzaam en nutteloos. Of omdat ze lelijk zijn en worden gepest. Altijd gemene blikken te zien krijgen. Sommige zijn wanhopig. Voelen zich niet fijn. Ze rennen weg en zijn bang. Ze weten niet wat te doen, maar bij BloodClan..." Tauro stopte even en liep iets naar de ander toe. "Bij BloodClan worden ze geaccepteert. Er zijn meerderen zoals hun. Ze staan er niet meer alleen voor. BloodClan laat bijna iedereen binnen. Dat doen de Clans niet. Dus het is logisch dat ze willen dat er geluisterd wordt." Hij wist wat hij zei. De kitten had al veel geleerd. BloodClan was wreed, maar bekijk wat voor goede dingen ze doen. BloodClan wil meer territorium om goed te eten. Ze willen groot en sterk worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Moonwing
Member
I am free DPKsfdL
Rilana
126
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: Re: I am free   I am free Icon_minitimezo 13 jun 2021 - 21:05

Hij kreeg de vraag of hij dacht dat heel de Bloodclan wreed was. Tauro had nog geen kennis met deze katten gehad vermoeden Moonwing anders zou hij het niet voor ze opnemen, want dat was wat het kitten nu deed. Moon kreeg geen kans om iets te zeggen, maar dat was de grijze krijger ook niet van plan. Stil luisterde hij naar de rest van de rossige kitten zijn woordjes, maar kon zich er helemaal niet in vinden. 'Niet alle rouges zijn nutteloos, lelijk of bang. Er lopen er genoeg die zelf gekozen hebben voor een leven alleen of de wonen bij de boerderijen van de twolegs.' zei Moon en hij bleef in een ontspannen houding zitten. Al moest hij zichzelf dwingen om niet op te gaan staan en weg te lopen. Iets wat hij heel heel graag wilde. Wat als dit Bloodclan idealistische kitten hem nu ineens aan zou vallen. Nee hij moest rustig blijven. 'Ik moet je in 1 ding gelijk geven. In Bloodclan zitten wel allemaal gelijk gestemde. Katten die door de ratten gebeten zijn en daar horden dol van zijn geworden dat ze enkel voor plezier alleen al dood en verderf zaaien. Dat noem ik geen leven. Dan ben je nog beter alleen af, Tauro. De vier clans zijn dan op zichzelf zoals jij het noemde, maar wij jagen hooguit een kat of de katten weg. Wij doden niemand dat is tegen onze regels.' stemde Moonwing wel even in. Hij stond nu wel op en liep een stukje bij de kitten weg kitten weg terwijl hij naar de beschadigde boom toe liep. Hopelijk was de stam en zijn wortels niet te erg beschadigt. Er lagen achter de boom nog hier en daar wat twoleg dingen. Het was afschuwelijk om te zien. 'Die Monsters zijn ook overal om schade aan te richten die Twolegs.' verzuchten Moon en hij tikte tegen een jerrycan aan die niet ver bij de boom vandaan lag
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I am free
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: