I'm not ready 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm not ready

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
I'm not ready BXcdW76
Kip
3307
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Routnose
BerichtOnderwerp: I'm not ready   I'm not ready Icon_minitimedo 20 mei 2021 - 11:28


I'm not ready D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ze wist eigenlijk niet zo goed waarom ze hier was. In de lente kon je haar meesterwek aanschouwen; dan zag je alle plantjes en bloemetjes, hoorde je alle bijtjes zoemen. Nu was het allemaal door. Enkel harde grond en uitgedroogde bosjes door de winter. Misschien dat het nog terug zou groeien, deze lente. Ze had niet de kans gehad de zaadjes hier uit te strooien deze keer, omdat ze in Shadowclan was geweest. Zou het ook nog wel uit maken? Zou ze ooit nog echt van deze plek kunnen genieten? Immers kon ze niets anders dan Amberstorm hier naast haar plaatsen, net zoals vroeger. Of een van de andere katten waar ze zo om gaf, die allemaal verloren waren gegaan. Met haar poot streek ze over een klein plantje dat de winter niet had overleefd, en toen ze naar beneden keek zag ze dat haar tranen natte plekken op de aarde maakten. Ze probeerde zoveel te helen, zoveel juist te maken. Maar steeds meer voelde het alsof ze alles kapot maakte met haar aanraking. Burnetbliss die zichzelf bijna vergiftigde omdat ze haar eens over de verkeerde besjes had verteld, Bearpaw die ze was verloren, Panthersoul noch Oceanstar die ze kon redden van hun dood, Stallionheart was weggegaan voor haar sterren, Quietstep die was achtergebleven... Wat dan van Pepperpaw, zo ver weg van haar bloed familie. Newtpaw die niet in zichzelf geloofde, en ander Milkypaw die zelfs onder haar toezicht zo hard was gevallen dat ze blind was. Of Amberstorm en Gorsekit... Ze had haar geprobeerd te beschermen, enkel om te vertrekken en alles en iedereen meer pijn te doen. Zelfs Falconpaw, oh, haar lieve Falconpaw. Zoveel katten waar ze om gaf, en de helft was niet eens meer bij haar. Ze kon zoveel kruidenkennis hebben, zoveel katten genezen met smeerwortel of jeneverbesjes of noem maar op. Alleen ze maakten dan alsnog wel zichzelf kapot, of zij deed het voor hen.

&Ashenpatch.


It is both a blessing and a curse
I'm not ready B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm not ready 67Z
Michelle
132
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: I'm not ready   I'm not ready Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 17:35

The point is not the bearing of suffering.


Ze was onderweg geweest met een patrol toen ze de schaduw van Routnose had gezien. Zo stil en verlaten Ashen was stil blijven staan. Onzeker wat ze moest of kon doen. Routnose was nu een vriendin meer dan alleen een medicine cat.. En ze zat daar zo alleen. Zo verlaten.

De twijfel was duidelijk in haar pootstappen terwijl ze langzaam naar haar toe liep. Plaats nam naast het kleine lichaam van Routnose en staarde naar haar poten. De restanten van iets moois wat ze op had gebouwd vele manen geleden. In stilte keek Ashen naar haar, naar de druppels op de grond en slikte, wetende wat Routnose moest voelen. Ze had zoveel lief in de clan en wie veel lief had verloor veel.

Met een voorzichtige beweging haalde Ashen haar poot over de grond heen waardoor een klein groen puntje bovenkwam. "Elk eind heeft ook een nieuw begin." Mauwde ze zachtjes naar de oudere medicine cat een voorzichtige glimlach op haar donkere lippen.

The point is how it is borne.
There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
I'm not ready
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: