[Open] A very stingful disaster! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] A very stingful disaster!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Open] A very stingful disaster! Unknown
Ema
117
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: [Open] A very stingful disaster!   [Open] A very stingful disaster! Icon_minitimevr 21 mei 2021 - 23:18


Hij kon het bijna niet geloven. Zijn prachtige, perfecte kinderen werden al bijna apprentices. Ze waren dan ook al zo groot geworden. De kater gaf trots toe dat hij waarschijnlijk honderd procent zeker de trotste vader was op dit exact moment. Maar die vreugde werd al snel verpest toen een vlieg besloot in zijn gezicht te vliegen. “EWW! Ga van me af! Ew ew ew ew”, riep hij gefrustreerd terwijl hij met zijn poten het vliegje uit zijn gezicht probeerde te halen. Alleen was het niet een vlieg… Het was een wesp. Pas later had de grijze kater beseft dat het felle gele strepen had, een dun lijf, en een zeer lange prikker… De kater kon het niet laten om even heel erg hard te gillen terwijl hij gepaniekeerd rond rende. “Help iemand! Er zit een WESP achter MIJ aan!”. De paniek was duidelijk te horen toen hij rondjes rond het kamp rende als een idioot zonder kop. Oh my Starclan, dacht hij, haal die stomme insecten toch weg! Ze verpesten zowel zijn vacht als zijn reputatie zo. En daarbij gaf dat stomme insect het niet op; het zoemde achter de grijze kater aan, woedend dat hij zoveel keren gemept was door die kater.


+open


[Open] A very stingful disaster! Csnapp10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Open] A very stingful disaster! Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Open] A very stingful disaster!   [Open] A very stingful disaster! Icon_minitimeza 22 mei 2021 - 23:10

Voor het geval was het eens een mooie dag, niet druilerig en ijzig koud, maar zelfs een beetje warm zodra je een beetje in de zon kon blijven liggen. Hij had het een jacht patrol erop zitten en keek even raar op met verbaasde blik toen hij Snappingturtle rondjes zag rennen met de eerste wesp van het jaar achter zich aan. Het was eigenlijk wel grappig, maar toch moest er wat gedaan worden. Darktrail wachten even af tot Snappingturtle weer voorbij kwam en rende met hem mee. 'wat heb je gedaan om die wesp boos te maken?' vroeg hij dan ook en wees naar de doorn ingang. 'Buiten het kamp kunnen we hem beter kwijtraken.' zei hij en storten zich de ingang van het kamp in.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Open] A very stingful disaster! Unknown
Ema
117
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: Re: [Open] A very stingful disaster!   [Open] A very stingful disaster! Icon_minitimevr 23 jul 2021 - 17:50


Waarom gebeurde dit toch altijd met hem?! Waarom moesten de insecten altijd hem hebben. Stonden ze er niet om bekend om naar de stinkende, slordige katten toe te gaan? Want hij was heel schoon en netjes hoor. Sterker nog, de kater was er zeker van dat hij schoner was dan alle andere katten in Shadowclan. Van de hele wereld. Want hij was de knapste toch, zeg nou zelf. En als deze stomme wesp hem zou steken, dan was zijn schoonheid verpest. Nog steeds gepanikeerd liep hij hard rond te dwalen en hij merkte dat een ander met hem mee begon te rennen. ‘Wat heb je gedaan om die wesp boos te maken?’, vroeg de bruine kater aan hem en eerlijk gezegd had Snappingturtle geen zin om eerlijk antwoord te geven op die vraag, want dan leek hij op een idioot als hij zei dat hij perongeluk naar een wesp had geslagen. “Haal het gewoon weg alsjeblieft! Ik smeek het je!”. Een angstige blik vormde zich op zijn gezicht en hij hoorde de ander weer zeggen. ‘Buiten het kamp kunnen we hem beter kwijtraken.’ De adrenaline van de grijze warrior was hoog dus hij twijfelde er niet lang over om te doen wat van hem werd gevraagd. Snel schoot hij het territorium in, weg van het kamp. Maar dat stomme zoemende insect gaf maar niet op, hij zat nog steeds vlak achter hen aan.


[Open] A very stingful disaster! Csnapp10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] A very stingful disaster!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: