Fall and rise again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Fall and rise again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
Fall and rise again BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Fall and rise again   Fall and rise again Icon_minitimema 24 mei 2021 - 23:09


Fall and rise again D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Kwam Newleaf nou maar. Dan kon eindelijk de kou uit de grond trekken en plaats maken voor nieuw leven. Misschien dat er dan nieuwe kansen zouden komen. Voor Wolfstar, Windclan in het algemeen, of voor Thornstar, voor de ruzie tussen Shadowclan en Riverclan... En misschien ook voor haar. Met haar poot streek ze over de afgebrande stronk en zag hoe een laatste beetje as aan haar roze kussentje bleef plakken. Ze waren zo kwaad geweest, zo kil. Anders dan de warmte die ze altijd tussen de sterren had ondervonden, en ze kon niet dan zich af blijven vragen of een deel misschien haar fout was. Had ze Amberstorm niet in bescherming moeten nemen? Keken de priemende oogjes van Gorsekit woest op haar neer vanuit de sterren? En Mousewish? Oh ze had ze al zo lang niet gezien noch gesproken. Als ze haar vertelden wat te doen, misschien dat ze het dan nog goed kon doen. Opnieuw tot leven komen in Newleaf, en Leafbare goed afsluiten

&Peppermint <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Fall and rise again 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Fall and rise again   Fall and rise again Icon_minitimedi 25 mei 2021 - 0:10


Haar wandeling had haar naar de vierboom gebracht. Ergens, ondanks dat ze wist dat die nacht doordrenkt was in angst, zou ze graag alsnog de grote boom van fourtrees willen zien. Zien of de schade echt zo erg is als dat het die nacht leek.

Maar hierin leek ze niet de enige te zijn. Peppermint trok wat verbaasd met haar oren toen ze een bekend gestalte zag en tipte haar hoofdje wat schuin met een voorzichtige glimlach. Ergens voelde ze haar borstkas branden met trots. Ze kon Routnose eindelijk het goede nieuws vertellen. "Routnose!"


Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
Fall and rise again BXcdW76
Kip
3528
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Fall and rise again   Fall and rise again Icon_minitimema 21 jun 2021 - 22:30


Fall and rise again D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Een lege zucht rolde over haar lippen, waarna ze het as afveegde aan de grond. Ze zou soms zo graag willen dat ze de tijd terug kon draaien, dat ze met een vooruitblik op de toekomst het leven door zou gaan. Anderzijds vroeg ze zich af of ze dan betere keuzes had gemaakt. Of ze dan beter had geweten... Of er überhaupt een juiste optie was geweest. Alles voelde zo verloren de laatste tijd, het maakte het moeilijk haar nest nog uit te komen. Maar ondanks haar neergeslagen gevoelens, was er toch altijd een klein lichtje te vinden. De zoete stem van haar meisje lieten direct haar tweekleurige oortjes overeind schieten. Met een glimlach draaide ze zich om, en zonder verder na te denken zette ze een loopje in zodat ze Pepperpaw kon ontmoeten en omhelzen. Vol blijdschap drukte ze de rossige poes tegen haar aan. "Pepperpaw!" haar blik verzachtte toen ze de ogen van de ander ontmoette, en eventjes nam ze wat afstand. "Oh, wat ben je toch alweer groot en mooi geworden," sprak ze ademloos en moest haar best doen niet de tranen op te laten parelen in haar ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Fall and rise again 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Fall and rise again   Fall and rise again Icon_minitimedo 19 aug 2021 - 11:44

THERE'S MAGIC DEEP IN OUR HEART
 
Peppermint
Blijdschap borrelde op in haar binnenste terwijl ze Routnose op haar af zag lopen. Haar mondhoeken krulden zich automatisch omhoog in een glimlach terwijl ze naar de poes toe liep. Ze drukte haar hoofdje tegen de hals van de Windclan medicine cat aan. Ze had haar altijd al als een soort van moederfiguur gezien, maar nu ze een aantal manen in Shadowclan was verbleven om haar te trainen, was de band alleen maar hechter geworden. Haar oude naam klonk in haar oren en ze kon niet anders dan een beetje verlegen glimlachen, zeker nadat Routnose ook vertelde hoe groot ze was geworden. Haar oortje draaide wat verlegen naar achter, al kon ze het niet laten dat haar glimlach alleen maar breder werd, een trotse glinstering lag in haar ogen terwijl ze sprak tegen de medicine cat. "Nou... Het is nu Peppermint," vertelde ze aan haar mentor, moeder, vriendin.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fall and rise again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: