New life, my kits 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New life, my kits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Suntail
StarClan
New life, my kits DPKsfdL
Marieke
2083

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Suntail
BerichtOnderwerp: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimedi 14 feb 2012 - 8:59

Suntail lag in haar nest in de Nursery, haar buik was groot en vol van Dangerdance's kits. Ze likte even over haar buik, alsof ze haar jongen wilde kalmeren. De oranje met witte poes wist dat de kittens elk moment geboren konden worden en dacht er ook de hele tijd aan hoe ze er uit zouden zien. Misschien zat er wel een bij die precies op haar leek, of een die exact op Dangerdance leek. Ze voelde de kleine kittens bewegen in haar buik, het voelde vreemd, maar prettig. Niemand wist wie de vader van de kits was, haar Clangenoten dachten vast dat het een gewone kater uit haar Clan was, maar dat hij het niet durfde te zeggen of iets dergelijks... Ze ging verder met het likken van haar buik. Ze stopte na een tijdje en kreunde, een pijnscheut ging door haar buik. Betekende dit wat ze dacht dat het zou betekenen? De poes kromp in elkaar van de pijn en probeerde te roepen dat haar kittens geboren werden, maar het werd niet veel meer dan een luide schreeuw van pijn. Nog een pijnscheut ging door haar buik. Suntail beet haar kaken op elkaar en begon te persen. Na iets wat een eeuwigheid leek te duren, maar in werkelijkheid misschien maar kort was, voelde ze een klein lichaampje bevrijdt worden uit haar buik. Ze keek naar de kitten en duwde het kleine, bebloede pluisbolletje in de richting van haar buik. "Rustig maar," Mompelde ze "Rustig maar, hier ben je veilig."

(volgorde maakt niet zoveel uit, de eerste kit mag nu komen)


New life, my kits Bdwhqe
Terug naar boven Ga naar beneden
Gentlekit
StarClan
New life, my kits DPKsfdL
Mimsa~
11

CAT'S PROFILE
Age: Born and living tha life~
Gender:
Rank:
Gentlekit
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimedi 14 feb 2012 - 9:21

De warmte was overheersend en onbegrijpelijk. Zo lang was ze hier veilig geweest. Maar nu leek dat te veranderen. Ze wou piepen van angst maar haar mondje wou niet open. Niets leek met haar mee te werken en de persende pijn op haar lichaam deden haar moeders woorden verdwijnen in het niets. Ze werd doorgedrukt nouw en pijnlijk en toen de pijn ophielt was de overweldigende kou daar die haar opving. Meteen begon ze de longen uit haar lijf te piepen. Een ruw iets gleed over haar rug maar ze kon niet beseffen wat het was. Het duwde haar in de riching van iets dat lekker rook en door de stem van haar moeder liet ze zich gewillig meedrijven. Tot haar pootjes tegen iets zachts aankwamen. Automatisch opende ze haar mondje en vond ze haar weg naar de tepel waar ze gulzig van begon te drinken. Honger stond nu bovenaan op haar lijstje bet belangrijke dingen.

_________
ik kom zo wel met Angel als je dat wil.


The Sun shines also Gently on the Wicked~
New life, my kits Tumblr11
Terug naar boven Ga naar beneden
Suntail
StarClan
New life, my kits DPKsfdL
Marieke
2083

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Suntail
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimedi 14 feb 2012 - 10:53

Vlak nadat de eeste kitten aan het drinken was, voelde Suntail nog een pijnscheut en kreunde even. De volgende kitten zou komen. "Iemand? Angelvoice? Help!" Riep ze, omdat ze het misschien zonder Medicine cat het niet zou redden. Ze like de kleine kit even schoon, ze had dezelfde vacht als haar vader. Opnieuw kwam er een pijnscheut tussendoor en Suntail wist wat ze moest doen. Ze begon weer te persen en niet veel later werd de tweede kitten geboren. Het deed minder pijn dan de geboorte van de eerste kitten en ze voelde zich erg gelukkig, ze had kittens! Ze begon ook deze kitten te likken en rustig naar haar buik toe te schuiven, zodat hij of zij kon drinken. ZE bekeek de eerstgeboren kitten en dacht na, wat was de juiste naam voor dit kleine pluisballetje? Fluffkit? Softkit? Gentlekit? Gentlekit, Gentlekit... Ze boog zich naar de kitten toe "Jouw naam wordt Gentlekit, vind je dat eem leuke naam?" Suntail keek gelukkig in de verte, kittens, dit waren haar kittens. Ze had vaak andere kits gezien, die waren schattig, maar die van haar zouden de beste Warriors worden die WindClan ooit had gekend, dat wist ze zeker!

(eerst de volgende kit, dan Angelvoice, denk ik...)


New life, my kits Bdwhqe
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
New life, my kits Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimedi 14 feb 2012 - 15:02

De kleine kitten was zich vaag bewust van de stem van haar moeder. Vredig dreef ze rond in haar moeders buik. Opeens werd het ruimer in de buik, toen een andere kitten naar buiten werd geperst. Daarna was het haar beurt. Ze werd bijna in elkaar gedrukt. Even later voelde ze een ijzige kou. Voor de eerste keer zoog ze haar kleine longetjes vol lucht. Ze piepte hard. Ze rook een heerlijke geur en kroop ernaartoe. Ze voelde dat ze weinig kracht kon zetten met haar linkerachterpoot, dus onhandig viel ze om. Toen voelde ze hoe ze naar de geur werd geduwd. Ze piepte opnieuw en duwde met haar kopje tegen de buik van haar moeder. Ze piepte nog een keer. Toen sloot ze haar kleine mondje om een tepel en begon te drinken. De warme melk van haar moeder verwarmde haar hele lijfje en ze duwde met haar voorpootjes in de hoop zo meer melk binnen te krijgen. Naast zich voelde ze één van haar zusjes. Er zouden nog meer komen, in de warme buik waren ze niet met zijn tweeën geweest. Maar het enige wat nu belangrijk was, was de heerlijke melk.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Dotpaw
Member
New life, my kits 2qiqr8x

Joos
1456

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Dotpaw
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimedi 14 feb 2012 - 15:41

Crowkit,
Je naam is nog niet Wit,
Dus je mag nog niet posten als WindClanlid, Sorry.

MVG,
Dotpaw


New life, my kits Aesi09
other:
Terug naar boven Ga naar beneden
Angelvoice
StarClan
New life, my kits DPKsfdL
Your crazy Mimi girl~
790

CAT'S PROFILE
Age: Death is Ageless right?
Gender:
Rank:
Angelvoice
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimedi 14 feb 2012 - 18:03

Haar blauwe ogen staarde scherp naar de omgeving. Het moest hier toch ergens zijn. Of had Bladkaal alles weggeveegd. Dat kon toch niet? Zachtjes zuchtte ze. Suntail stond op het punt van bevallen en met het weinige voedsel dat ze hadden moest ze echt Borage Leaves vinden om de melkproductie te stimuleren. Er was simpel weg niet genoeg voedsel om dat te doen. En zeker met de eerste paar dagen moesten de kits het sterkst worden. Hoewel ze niet wou vertellen wie de vader was. Zou Angelvoice er wel achter komen. Ze was nu Medicine Cat, dat moest toch wat betekenen toch? Zachtjes zuchtte ze terwijl er iets opviel in haar ooghoek. Was dat? Die rozige stervormige bloemen onder de sneeuw kon het? Een grote grijns versierde haar lippen terwijl ze naar voren sprong. Gevonden! Snel trok ze de stengels los en de harige bladeren kriebelde een beetje in haar mondhoek. Een smerige smaak rees op in haar mond maar Angel negeerde het. Nu zo snel mogenlijk terug naar het kamp. Voor andere spullen zou ze later wel komen. Misschien moest ze nog wel even naar Twolegs Place om wat Catmint te halen mocht er Greencough komen. Maar dat zou ze later wel doen. Hoe groot was de kans? Met een tevreden glimlach snelde ze terug richting het kamp waar ze meteen begroet werd nou ja begroet. Iemand riep haar naam. Angelvoice herkende de stem van Suntail en snelde meteen naar de nursery waar de Queen al geboorte had gegeven aan haar tweede kitten. Snel kwam ze bij de Queen zitten en legde de stengels planten voor haar neus. "Hier eet dit. Het zal niet lekker smaken maar het is goed voor de kittens." Snorde ze even te Queen toe waarna ze zich richtte op de kittens. Snel besnuffelde ze ze even en kwam met een glimlachje omhoog. "Bijde kerngezond, goed gedaan Suntail." Breed glimlachte ze terwijl ze de moederpoes aankeek. "Vertel eens Suntail, wie is de vader van deze twee wondertjes en je komende schatten?" Vroeg ze zachtjes nadat ze Suntail's buik had bekeken en had vastgesteld dat er meerdere op hun weg waren. Streng keek ze de poes aan. Niemand zou hen kunnen horen. En dit was een vraag die bij haar brandde. Wie was de vader? En waarom wou Suntail niets over hun vader vertellen.


New life, my kits 2rdkruv
"I walked across an empty land I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet. Sat by the river, and it made me complete"
Terug naar boven Ga naar beneden
Suntail
StarClan
New life, my kits DPKsfdL
Marieke
2083

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Suntail
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimewo 15 feb 2012 - 7:08

Suntail was blij toen ze de kruidige geur van de Medicine cat rook, Angelvoice had haar dus gehoord en kwam haar helpen. De lichtgekleurde tabby poes kwam binnen met haar mond vol met stengels, ze legde de stengels voor Suntails neus en zei tegen haar: "Hier eet dit. Het zal niet lekker smaken maar het is goed voor de kittens." Suntail beet op een van de stengels, zoals de Medicine cat al had gezegd, waren ze niet echt lekker, maar omdat het goed voor haar en haar kits was at ze alle stengels gewoon op en probeerde niet op de smaak te letten. Angelvoice bekeek haar kittens. "Beide kerngezond," zei ze "Goed gedaan Suntail." Nou maar hopen dat ze niet vraagt naar... Voordat ze de zin in haar gedachten af kon maken, kwam de vraag waar ze al bang voor was. "Vertel eens Suntail, wie is de vader van deze twee wondertjes en je komende schatten?" "Eh..." Suntail begon na te denken "Dat... Dat... Dat weet ik niet, om eerlijk te zijn. Ik weet het wel, maar ik weet zijn naam niet eens..." Ze moest wel liegen, want anders werd ze de Clan uitgetrapt zodra al haar kittens geboren waren en hoe moeten pasgeboren kittens overleven in Leafbare? Een nieuwe pijnscheut ging door haar heen, de derde kitten zou geboren worden. Ze wist wat ze moest doen en al snel was ook de derde kitten ter wereld gebracht. Ze duwde hem naar zijn zusjes en haar tepels toe, zodat hij kon drinken.

(Hellkit)


New life, my kits Bdwhqe
Terug naar boven Ga naar beneden
Hellguard
Member
New life, my kits 3nE311
Marieke
41
Always be yourself, unless you can be a hero, then always be a hero

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellguard
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimewo 22 feb 2012 - 15:19

Hellkit* had lekker warm in de buinvan zijn moeder gezeten, maar hij wist dat daar ooit een einde aan zou komen. En dat was nu. De ruimte perste zoch samen en hij kreeg een harde windvlaag over zich heen. Toen hij er helemaal uit was werd hij naar de tepel van Suntail geduwd en en hij probeerde met zijn neus de tepel te voelen en te pakken. Maar dat was makkelijker gezegt dan gedaan. Hij bleef met zijn neus en hij begon te zuigen aan ewn stukje huid van Suntail. Er komt niks uit dacht hij misschien is ze op. Hellkit* bleef zuigen, maar er kwam nog altijd niks uit. Hij verloor de moed en ging met zijn kopje tegen zijn moeder liggen. Maar tussen hem en zijn moeder zat hem iets in de weg. Met zijn neus duwde hij het weg en hij kreeg wat op zijn snuit. Snel trok hij zijn hoofd achteruit en voelde er nog een keer aan. Hij zoog eraan en daar kwam iets warm zijn mond in stromen. Tevreden begon hij te zuigen.

Dat is gelukt! Sorry voor laatheid


New life, my kits 3t16Gb
(ava art by Elena/Kip, sig art by Rebecca)
Terug naar boven Ga naar beneden
Suntail
StarClan
New life, my kits DPKsfdL
Marieke
2083

CAT'S PROFILE
Age: Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank:
Suntail
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimema 5 maa 2012 - 9:33

De derde kitten was geboren, ook deze leek precies op zijn vader. Suntail keek gelukkig naar de drie kleine kittens bij haar buik, kwamen er nog meer? Ze bekeek de kittens, Gentlekit was tot nu toe de enige met een naam, de rest zou nog een naam moeten krijgen. Haar ogen vielen op de kleine zwarte poes, hoe kon er nou een zwarte kitten bijzitten? Misschien was één van Dangerdance's ouders zwart geweest... De kleine kitten was druk bezig met melk drinken. "Crowkit..." Mompelde de oranje met witte poes en likte de kleine, zwarte Crowkit een keer. Een nieuwe pijnscheut ging door haar buik, hoeveel kittens kwamen er nog? Ze begon weer te persen en voelde al snel dat de vierde kitten op de wereld stond. Dit was de laatste, deze kitten leek precies op haar moeder. Suntail voelde zich vereerd, vier, tot nu toe, kerngezonde kittens waarvan er één bijna exact zo uitzag als zijzelf. Ze duwde de kleine kitten naar buik, zodat ze kon drinken. Ze bekeek de kittens nog eens goed, er waren twee die er uitzagen als Dangerdance, één zwarte en één die er precies zo uitzag als zijzelf. Dangerkit, de naam kwam op in haar hoofd, maar ze zou hem niet gaan gebruiken... "Ik denk dat ik je Heavenkit ga noemen." Zei ze zacht tegen de kleine, oranje met witte poes en likte haar nog een keer helemaal. Daarna richtte ze zich op de nog naamloze kitten die veel op Dangerdance leek. "Hellkit" De naam ontsnapte uit haar mond zonder te weten waarom ze het zei, maar de kitten leek de naam leuk te vinden. "Heavenkit, Crowkit, Hellkit en Gentlekit... Zijn jullie het daarmee eens?" Vroeg ze zacht en vertroetelend aan haar kittens, die het waarschijnlijk niet zouden begrijpen, maar het voeldd gewoon goed om het aan hen te vragen.

(Sorry voor de laatheid, er kwam óf iets tussen óf ik had te weinig tijd om een fatsoenlijke post te schrijven ^^")
(Heavenkit, daarna Angelvoice, denk ik ^w^)


New life, my kits Bdwhqe
Terug naar boven Ga naar beneden
Nightbreeze
Member
New life, my kits DPKsfdL
Bregje
1163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless {18 moons}
Gender:
Rank:
Nightbreeze
BerichtOnderwerp: Re: New life, my kits   New life, my kits Icon_minitimedo 24 mei 2012 - 16:40

Nightkit lag te ronken bij haar moeder. "Heavenkit, Crowkit, Hellkit en Gentlekit... Zijn jullie het daarmee eens?" Hoorde Nightkit iemand vertroetelend vragen. Ze opende haar oogjes en zag Suntail met vier kletsnatte kittens aan haar buik. Het zag er zo leuk uit. ''Eens even kijken.." Dacht Nightkit nieuwschierig. Voorzichtig trippelde ze naar de moederpoes en haar kittens. "Heavenkit, Crowkit, eeh.. Hellkit en.... Gen.. Gentelkit!" fluisterde ze vriendlijk. Ze keek naar de kittens die met hun pootjes in Suntails buik knedde. Het zag er zo vreedzaam uit dat Nightkit zachtjes begon te spinnen. Ze keek naar Suntail, haar ogen waren vervuld van liefde. '' Later wil ik net zulke kittens!" Miauwde ze vastberaden.


New life, my kits X4hvs5
New life, my kits Bit5xs
Terug naar boven Ga naar beneden
 
New life, my kits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: