[open] live life on the edge of sanity 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [open] live life on the edge of sanity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ploverpeep
Member
[open] live life on the edge of sanity 32eb20d1dfd35867832e209af4630647
Dodo
103
Actief
❖ he’s trouble that one.

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: knapste in de clan
Ploverpeep
BerichtOnderwerp: [open] live life on the edge of sanity   [open] live life on the edge of sanity Icon_minitimewo 26 mei 2021 - 23:17


Soms, heel af en toe, had hij zo zijn serieuze momenten op zijn nog jonge leeftijd. Meestal was het leven voor hem één groot feestje en had hij geen enkele zorg aan zijn kop. Helemaal perfect. Ploverkit staarde naar een kevertje die op zijn rug lag te spartelen en met een luide zucht liet hij zich op zijn buik vallen. Midden in het kamp natuurlijk. ”Kom Hansje,” miauwde hij zachtjes terwijl hij zich op zijn rug rolde. ”Zo moet het- nee Hansje je doet het verkeerd!” Plover deed braaf voor hoe de kever van zijn rug weer op zijn pootjes terecht zou kunnen komen, maar in plaats daarvan bleef de kever op zijn rug doortollen.

+ open


prongs
there are no bad ideas,
only great ideas that go horribly wrong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sparkpaw
Member
[open] live life on the edge of sanity Sirius
Renske
104
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [open] live life on the edge of sanity   [open] live life on the edge of sanity Icon_minitimeza 5 jun 2021 - 18:06


[open] live life on the edge of sanity D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

De nursery, die was stom. Het kamp daarentegen, was wonderbaarlijk. Het was groot. En er waren een miljoen hoekjes, een miljoen geheimpjes. Hij wist het wel, hij kon ze vinden! Hij zag allemaal dingen elke keer weer, die nieuw waren. Maar nu zag hij een zwart-witte kitten midden in het kamp zitten, rollebollen en praten tegen.. niets? Daar moest Sparkkit bij zijn! Hij zette zijn kromme pootjes aan het werk en hobbelde voor zijn idee heel snel, maar het was tergend langzaam, naar de jongen die tegen "Hansje" sprak. Sparkkit hield zijn kop boven de zwart gevlakte kater en keek hem met nieuwsgierige ogen aan. ‘Hoi!’ Sparkkit sprak vrolijk, als altijd, met glimmende oogjes. ‘Wat doe j- ooooohh!!’ Met grote verwondering keek hij naast de kater waar een klein, levend, geval aan het tollen was. Langzaam bracht hij zijn poot dichterbij. Was het speelgoed?     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

[open] live life on the edge of sanity Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[open] live life on the edge of sanity
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: