If today was your last day [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 If today was your last day [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Breezesong
StarClan
If today was your last day [OPEN] TOViWCJ
Cammie
138
Actief

CAT'S PROFILE
Age: > 76 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Breezesong
BerichtOnderwerp: If today was your last day [OPEN]   If today was your last day [OPEN] Icon_minitimevr 28 mei 2021 - 0:06

And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?

If today was your last day [OPEN] XtzeqaL

De trap was hard geweest. Zo hard. Breezesong had het niet aan zien komen. De tweebenen waren zomaar hun territorium op gekomen, over de grenzen. Die gaven niks om hun markeringen. Ze was in elkaar gezakt, maar had de krachten gevonden om zo snel mogelijk overeind te komen, en weg te rennen. Het was waarschijnlijk de reden van haar snelle dood geworden, ook al had ze er vrij weinig aan kunnen doen. Ze was al blij zat dat ze het gehaald had naar het kamp. Breezesong was met stekende pijn in haar buik en zij terug naar binnen gestrompeld, maar kwam niet veel verder dan een paar staartlengtes van de ingang. Ze had wat willen zeggen, maar er kwam geen geluid uit haar keel, behalve een klein raspje. De poes keek even om haar heen, haar blauwe ogen bleven hangen bij de Medicine Cats Den. Daar moest ze zijn, maar toen ze een stap wilde zetten zakte ze op de grond. Een gepijnigd kreuntje ontsnapte haar bekje. Breezesong sloot haar ogen en krulde zichzelf op van de pijn. Maar het werd langzaam minder, gelukkig, het werd minder. Waren de Medicine Cats al bezig met zaadjes geven? Ze zuchtte diep, wetende dat ze niet meer overeind zou komen. Wat de oorzaak precies was geweest zou ze later pas weten, maar nu werd alles minder pijn. Ze voelde zich licht in haar hoofd, stemmen om haar heen vervaagden. Ze dacht aan haar familie, ze wilde hen nog niet achterlaten. Maar haar lichaam kon het niet meer aan, en besloot voor haar. Met een zuchtje liet ze haar laatste adem.


If today was your last day [OPEN] OrbPc8H
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
If today was your last day [OPEN] XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: If today was your last day [OPEN]   If today was your last day [OPEN] Icon_minitimevr 28 mei 2021 - 19:52


burnetbliss
De poes zat rustig haar staart te wassen, wat heel wat moeite leek te vergen van haar. Ze moest een onaangename houding aannemen, iets dat haar gewoon niet lag... Maar veel keuze had ze niet, haar staart was immers gebroken. Ze zuchtte dan ook even en na enkele tellen kwam ze overeind. Geschrokken keek ze echter op toen ze een kat zag inzakken. Wel meteen hobbelde Burnet naar de kat in kwestie toe, het was Breezesong. Even liet ze haar kopje zakken, waarbij ze even de poes neusde. "Iemand! Haal Routnose!" riep de jonge kat meteen uit waarna ze een poging deed de gevlekte poes op haar zij te draaien zodat haar gezicht vrij was. Het leek haast alsof ze iets verkeerd gegeten had? Vergiftiging? De poes slikte even nerveus en keek op, niet goed wetende wat te doen.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Willowbreeze
Member
If today was your last day [OPEN] 58aa6a53b9f4d3e5c8b814d59e0aeaa635f1e835
xx
58
Actief
6th dimension

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 30+ moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Willowbreeze
BerichtOnderwerp: Re: If today was your last day [OPEN]   If today was your last day [OPEN] Icon_minitimevr 28 mei 2021 - 21:51

Ze had extra lang doorgewerkt in de tunnel vannacht en daarom had ze haarzelf daarna de rust gegund om uit te slapen. Met een geeuw werd ze rustig wakker van een vogeltje dat op de dak van de warrior den zat. Zijn gefluit was vrolijk en zacht voor het oor. Sommige vogelsoorten kon namelijk wel eens zo erg schreeuwen tot je oren bloedde. Met een dromerige blik gaf ze haarzelf enkele likken om wakker te worden. Na rustig op haar gemakje haar vacht gewassen te hebben stond ze op. Haar snoet werd begroet met een warme zonnestraal. Willowbreeze voelde haar oogjes sluiten en een glimlach op haar lippen krullen. Ze waardeerde de zon en dat toonde ze. Met een klein voldoend zuchtje kwam ze uiteindelijk buiten. In het midden van het kamp zag ze haar moeders gevlekte pels. Ze week haar blik af en liep de andere kant op tot ze plots in haar ooghoek de zelfde spikkelvacht zag vallen. Ze trok met haar oor en hief haar wenkbrauw op. Wat nu weer? Had ze weer haar buik vol gepompt met kittens? Dat ze nog niet dood was die oude graftak. Willowbreeze zuchtte geïrriteerd en liep de richting op waar haar ma in elkaar gezakt was. Zover haar goede dag. Burnetbliss stond er nog eerder naast dan zij. Die leek de laatste tijd graag vooraan te willen staan bij drama. Vanaf een metertje afstand keek ze maar toe. Burnetbliss draaide de gezicht van Breezesong opzij waardoor deze zichtbaar werd. Meteen keek ze in twee levenloze ogen. Willowbreeze voelde kort een samentrekking van haar maag maar deze ebde ook bijna direct weer weg. Hah.. Wie had dat gedacht, een goeie dag was begonnen en haar moeder maakte het nog beter om zich eindelijk bij de sterren te voegen. Dat ze nu dood was gaf haar enkel een mindere last op de schouder. Ze had toch enkel van haar andere kinderen gehouden, en dan voornamelijk op die prutser Stallion. Altijd had het gevoeld dat Breezesong maar een bepaalde ruimte had in haar hart en die was al gevuld door de rest. Ze haatte haar en nu was ze eindelijk weg. De she-cat bleef dan ook maar staan en kijken. Geen woorden of acties kwamen van haar af. Ze wou alleen de woorden van Routnose of Falcon horen dat ze écht dood was en dan kon ze daarna mooi weer weg.


If today was your last day [OPEN] Willow10
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
If today was your last day [OPEN] 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: If today was your last day [OPEN]   If today was your last day [OPEN] Icon_minitimeza 29 mei 2021 - 15:45

If today was your last day [OPEN] Blaze_29
Er werd een medicine cat geroepen, Blazesong slikte terwijl hij zijn kop ophief. Oog ledge op de oproer die de schreeuw om hulp veroorzaakt had. Niet nog eens, niet weer.  Het leek er meer en meer op dat er iedere dag wat loos ging zijn. Dat er iedere dag minimeel één kreet voor hulp door het kamp heen zou echoën. Hij was er klaar mee verdomme. Slaakte een diepe zucht voor hij zich naar voren bewoog, door de massa heen stapte om het lichaam van Breezesong te zien liggen. Bewegingloos, levenloos. Zijn ogen vergrote zich terwijl hij zijn kop naar beneden bewoog, een dubbele check deed. Het kon toch niet? Niet nog eens. Echt goed had hij de kattin niet gekend, herinnerde zich enkel dat ze eens een ruzie tussen hem en Fallen had gestopt. Dat ze samen eens gingen jagen. BLazesong zuchtte, niks wees op vergif, dat kon hij al uitsluiten gelukkig. Geen schuimbek, geen bloed. Geen geur van prooi. "Ze is dood" mauwde hij, zijn blik treurig terwijl hij rondkeek. Een medicine cat zou de reden kunnen uitsluiten, en daar zou hij de ruimte en tijd voor geven. "Iedereen geef de medicine cats de ruimte om de reden achter haar dood uit te sluiten" hij knikte. "Daarna houden we een vigil en kun je afscheid nemen" een diepe ademtuig volgde voor hij zijn treurige blik op het lijk liet rustte, May you find peace and calmth.
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: If today was your last day [OPEN]   If today was your last day [OPEN] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
If today was your last day [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: