inflatable girl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 inflatable girl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousepaw
Med. cat apprentice
inflatable girl AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: inflatable girl   inflatable girl Icon_minitimema 31 mei 2021 - 11:01

inflatable girl WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Toen ze hier een voor het laast was leek alles zo anders. Ze was jonger en zich minder bewust van wat er buiten de clan allemaal afspeelde. Maar nu was ze ouder, en wijzer. Ze had een nieuwe rang, dat haar in de politieke wereld gooide. Ze was niet meer enkel een volgeling, ze moest nu ook gaan sturen. En dat vond ze heel eng; vooral nu. Shadowclan en Riverclan hadden recent een oorlog gehad, waar aan beide kanten slachtoffers gevallen gevallen waren. De spanningen waren hoog, ze kon het voelen. Zelfs hier, op grond dat neutraal hoorde te zijn. Ze wist zelf niet helemaal wat ze moest denken van alles, haar moeder was een ambitieus iemand. En tot een bepaalde hoogte steunde ze de grijze kattin hierin. Maar als er bloed van onschuldigen gingen vloeien- begon ze wel te twijfelen. Aan niet enkel het leiderschap van Crystalstar maar ook aan haar methodes. Mousepaw draaide haar hoofd toen er iemand uit de schaduwen te voorschijn kwam. Het kat die bij Shadowclan hoorde- of tja die geur was het verst. De vijand, technisch gezien. Ook al hadden ze nu een wapen stilstand. "Ik denk dat het beste is als ik maar vertrek." merkte ze koeltjes op, zin in een confrontatie had ze totaal niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
inflatable girl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: