[open] Little miss Sunshine 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [open] Little miss Sunshine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lizardpath
Member
[open] Little miss Sunshine R6HeJgr
Yanthe
2180
Actief
You make me understand how wonderful it is for little lizards when they find that one special rock that's perfect for sunning themselves on

CAT'S PROFILE
Age: 56 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lizardpath
BerichtOnderwerp: [open] Little miss Sunshine   [open] Little miss Sunshine Icon_minitimema 31 mei 2021 - 22:22

Het leek wel alsof ze in een winterslaap was beland. Nu ze een tijdje geleden kittens had gekregen, had Lizardpath zich op de achtergrond gehouden in de clan. Ze was dan ook vaak moe of had vaak geen energie om nog een wandelingetje te maken. Als medicine cat had ze hier nooit last van gehad. Het moederschap was niet iets om te onderschatten. Nu de zon zich langer liet zien, leek het wel alsof er een teken was gekomen en Lizardpath uit de nursery werd gelokt. Ze stond in de ingang van de den en tuurde naar buiten. Het zonlicht dat in haar ogen scheen, knipperde ze weg en even bleef ze bedenkelijk staan. Haar kittens lagen te slapen, maar de wil om naar buiten te gaan was er niet echt.

Open


The truth is balance.
However the opposite of truth, which is unbalance, may not be a lie.
[open] Little miss Sunshine Js8wI38


:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[open] Little miss Sunshine ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [open] Little miss Sunshine   [open] Little miss Sunshine Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 17:21

Crowkit
Crowkit
Crowkit[open] Little miss Sunshine Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3c[open] Little miss Sunshine Ztut955[open] Little miss Sunshine Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Target in sight. Het kleine bolletje grijs en wit had zich tegen de grond gedrukt als een echte jager, haar kont hoog in de lucht. Met lome passen bewoog ze naar voren, af en toe eens naar links en rechts vallende. Ze had nog niet genoeg evenwicht in haar jonge lijfje om te weten hoe ze deze voor het beste corrigeerde, maar haar kleine, pluizige staartje leek wel te helpen af en toe. Stil maakte Crowkit een notitie in haar koppie, waarna ze even diep adem haalde. Deze dame, die ze wel eens voorbij had zien lopen, was vandaag haar doelwit. Ze trippelde wat meer naar voren en met een klein sprongetje probeerde ze de achterpoot van de veel grotere kattin vast te grijpen. Haar zachte klauwtjes gingen snel langs de been heen van de ander terwijl haar tandloze mondje begon te sabbelen op de tenen... OF er was een poging toe. De baby wilde enkel en alleen dat deze paw van haar was.
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[open] Little miss Sunshine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: