Surfer Dude[open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Surfer Dude[open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gavialpaw
Member
Surfer Dude[open] DPKsfdL
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Gavialpaw
BerichtOnderwerp: Surfer Dude[open]   Surfer Dude[open] Icon_minitimema 31 mei 2021 - 23:52

Ook hier stond er water, zoveel dat hij behoorlijk nat werd terwijl hij door heen liep. Omdat hij dus zo ongeveer in het water liep met een groot gedeelte van zijn lichaam. Hij was een Shadowclanner en hoewel het moeras soms ook wel een beetje te nat kon zijn, hoefde hij zich niet persé een Riverclanner te noemen. Niet dat hij iets op ze tegen had, anders dan sommigen anderen in zijn clan, maar hij was het gewoon niet gewend. Wat dat betreft was het misschien een betere vraag waarom hij hier was, in Shadowclan waren er nog genoeg droge stukken om op te lopen. Ach, wat gaf het. Een beetje water deed niemand kwaad en bovendien kon hij hier vast nog wel wat van leren. Voor zover hij kon zien hield het hogere land van Windclan het water tegen. Die hadden veel geluk met waar ze leefde. Omdat hij hier naar toe wou, voor wat voor reden dan ook, moest hij het Thunderpath oversteken want er stond teveel water in hun geheime doorgang. Gavialpaw liep maar verder, eens kijken naar de vier..euh, drie bomen. Er was niet veel over meer van de vierde. Zouden ze dan niet de naam moeten veranderen of was dat een beetje zielig omdat een van de clans er dan niet meer bijhoorde? Deze kwestie werd afgeleid door een groot stuk schors wat langs kwam drijven. Dat was waarschijnlijk tijdens de vloed los geraakt en dreef op zijn eigen..houtje verder. Toen de tabby er naar keek kreeg hij een heel raar idee. Wat als hij erop ging staan? Hij liep er vlug naar toe, spetterend door het water heen en zette zijn voorpoten erop. Meteen ging het de lucht in. Wacht, blijven liggen jij? Hij probeerde zijn hele lichaam er overheen te leggen, maar het viel nog niet mee. Uiteindelijk, met een hoop gepruts en twee keer bijna kopje onder te zijn gegaan lag hij erop. Met zijn staart nog in het water bleef hij drijven op het stuk hout. Het was gelukkig sterk om hem te houden. Moest een dikke boom zijn geweest. Dus daar bleef hij dan liggen, drijvend op een stuk schors. Op naar avontuur. Al ging het niet heel snel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
Surfer Dude[open] 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
296
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 26
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: Surfer Dude[open]   Surfer Dude[open] Icon_minitimewo 16 jun 2021 - 16:41

Met grote ogen keek hij ernaar. Een apprentice die met man en macht op een stuk schors probeerde te klimmen. Ge-ni-aal. Het was niet eens een Riverclan apprentice, wat een absolute madman. Hawk merkte dat hij de ander onbewust aan het supporten was en besloot om dat is heel gauw bewust te gaan maken. "Woohooo!!" riep hij vanaf de kant, want hij ging dus uh-niet dat water in. "Je kunt het!!! Pak 'm!!!" riep hij toen verder, genietend van dit spektakel. Toen uiteindelijk de apprentice erop zat ging hij op zijn achterpoten zitten en deed hij een coole wave met zijn voorpoten. "Dat was het ziekste wat ik gezien heb in de afgelopen moon. Wat ga je nu doen??" Go Shadowclan apprentice, go!!
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Surfer Dude[open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: