the party never ends 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 the party never ends

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousepaw
Med. cat apprentice
the party never ends AwVF0q5
Sans
320
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: the party never ends   the party never ends Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 10:45

the party never ends WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Het was laat, veel te laat om nog buiten te zijn eigenlijk. Maar toch liep Mousepaw nog rond. In het donker, helemaal alleen. Ze had geen oog dicht kunnen doen vannacht, allemaal gedachtes zweefde door haar hoofd heen. Het deed pijn, alsof iemand met een mes door haar schedel heen boorde. Ze had express Shrimpnose niet wakker gemaakt, die meid verdiende ook haar rust immers. Dus was ze het "kamp" maar uit gevlucht. Hopend dat de koele avond lucht haar hoofd weer leeg zou krijgen. Het werkte iets wat- het voelde een beetje alsof ze golf over haar heen had gekregen. Het was koud maar slaagde er toch in om een groot deel van haar angsten en onzekerheden voor nu weg te spoelen. De grijze kattin maakte dan ook haar weg terug hun tijdelijke basis. Ze wist niet precies hoe lang ze had gelopen, maar ze begon zich nu toch wel moe te voelen.

Haar warme nest, moest echter even wachtten. Want ze kwam langs een gezicht dat ze nooit zou kunnen vergeten. Het was om haar netvlies gebrand. Een kattin lag in het koude gras, bloed overal om haar heen. Het was afgrijselijk, Mousepaw moest ook haar best doen om niet over haar nek te gaan. Ze probeerde het lichaam te identificeren- maar god wat ging dat moeilijk. Ze kon niet goed consenteren. Maar uitendelijk wist ze een label aan het lichaam te plakken. Vervainfeather, een Riverclan warrior. Goed kende de apprentice haar niet maar- dit was een einde dat ze niemand gunde. Vooral niet iemand die nog zo jong was. Mousepaw gokte dat ze aan bloedverlies gestorven was, dat zou de hoeveelheid van het vloeistof dat die grond kleurde wel verklaren.  

En toen hoorde ze het; een zacht geluid. Het klonk een beetje als- nee dat kon niet. Met een langzame beweging duwde ze de calico aan de kant. En toen zag ze het, alsof deze situatie niet al moeilijk genoeg was. Lag er onder haar ledematen Het verklaarde alles, maar Mousepaw wenste dat het niet zo was. Voorzichtig probeerde ze het fragiele wezen onder de dode moeder te halen. Ondanks alles zag het er nog redelijk gezond uit. Maar om zeker te zijn zou ze het maar Shrimpnose brengen, al was dat niet het enige waar ze haar mentor voor nodig had. Ze had ook geen idee wat ze met het lichaam moest doen. Ja- het moest begraven worden, maar hoe? wat? waar?

Een klein piepje trok haar aandacht, het kwam van de kitten vandaan. Tranen schoten in de ogen van de apprentice. Kon het niet stil zijn? Ze had al zoveel dingen aan haar hoofd ze kon er echt geen piepende kitten door heen hebben! Maar het wezen piepte gewoon door; emoties liepen hoog op. Ze was overrompeld door de plotse situatie. En dit- dit was echt even te veel. "Hou je mond! Hou je mond! Hou je mond!" Schreeuwde ze kwaad, al was het meer naar haarzelf toe gericht dan het kind. Ze voelde zich zo hopeloos op dit moment, zo angstig en in de war. Waarom moest dit haar nou overkomen? Niemand hoorde ooit zo'n gezicht te aanschouwen laat staan een kind! Want dat was ze nog altijd- een kind.

"Ik vervloek je met de naam Cricketkit, omdat je een vieze parasiet bent!" Gilde ze toen luid terwijl de tranen over haar wangen heen rolde. Ze meende het niet, natuurlijk niet. Het waren gewoon de emoties die spraken. Ze pakte het wezen bij haar nekvel op en rende met een noodvaart terug naar het kamp. Ze moest Shrimpnose zien- ze moest haar spreken. Nooit had ze de cream-kleurige kattin meer nodig dan op dit moment.

-Cricketkit onlydestruction was not what I intended but this is what happens to all who follow in my wake
Terug naar boven Ga naar beneden
Cricketkit
Member
the party never ends DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cricketkit
BerichtOnderwerp: Re: the party never ends   the party never ends Icon_minitimewo 2 jun 2021 - 11:12Het leven was moeilijk te omschrijven, wat hoorde tot leven? Wat was leven? Hoe ontstond het? Wat was een ziel? Leven was alles dat omschreven kan worden als iets dat zichzelf kan voortplanten, ademen, voeden, uitschijnen en bewegen, groeien en waarnemen. Nu was de nog niet geboren kitten zich hier niet bewust van. Ze groeide, ze ontwikkelde en haar moeder en vader konden zich voortplanten want anders was zijzelf er nog niet geweest. Ademen deed ze nog niet, dat deed haar moeder voor haar, zuurstof circuleerde door het pas ontwikkelde lichaampje heen.Alles zou echter veranderen. Niet dat de nog ongeboren kitten zich daar bewust van was. Ze zou geboren worden buiten het normale kamp, de vloed had immers alles verwoest. Niet alleen dat, de vloed had haar moeder verzwakt en dat gekoppeld met een lastige bevalling, betekende het einde voor een leven en het begin van een ander.Naamloos, blind en koud lag de kitten dan ook verstopt onder de ledematen van haar moeder, die kort naar de bevalling haar laatste adem had uitgeblazen, terwijl de kitten haar eerste nam. Meteen betekende dit een verschil, zij leefde en haar moeder was dood. Niet levenloos maar dood. Op weg naar Starclan. Hoewel de kitten zeer jong was, had het instinct zich goed ontwikkeld. Ze piepte, ze maakte geluidjes die enkel zeer jonge kittens maakte, alles om maar de aandacht te krijgen die ze nodig had. Om te kunnen eten, warmte en veiligheid te ontvangen. Hoewel het lichaam van haar moeder nog niet was afgekoeld leek iets in de kitten te weten dat het niet helemaal goed was. Paniek ervaarde de jonge kitten nog niet, ze had nog geen echte emoties ontwikkeld. Nog geen woorden en gedachten om te uitten.Iets leek om haar heen te bewegen waardoor ze enkel luider werd, onrustiger. Ze snapte niet wat het iets was, dat de Medicine Cat Apprentice haar onder het lichaam van haar moeder vandaan haalde. Nu was ze helemaal niet meer beschermd tegen de elementen van de natuur. De ander maakte een hels kabaal. 'Hou je mond! Hou je mond! Hou je mond!' Het was wellicht maar goed dat kittens grotendeels doof geboren werden. Dat ze niet kon horen wat de ander zei, ze kon enkel de trillingen van het geluid voelen. 'Ik vervloek je met de naam Cricketkit, omdat je een vieze parasiet bent.' Gilde de kattin, en nog steeds hoorde de kitten haar niet, voelde ze enkel de woorden en piepte ze instinctief luider, zoekende naar melk naar warmte, misschien zelfs naar nestgenoten die er niet waren. Ineens vloog ze de lucht in en stopte ze met piepen, met klagen. De schrik deed haar lichaam verkrampen terwijl ze stil bleef hangen terwijl de Medicine Cat Apprentice met een rotvaart richting het nieuwe, tijdelijke kamp rende.


the party never ends Cricketkitsig
Terug naar boven Ga naar beneden
 
the party never ends
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: