[Duo training] Bash-A-Pow! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Duo training] Bash-A-Pow!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settledstar
Catministrator
[Duo training] Bash-A-Pow!  Dutch22
Renske
2612
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: [Duo training] Bash-A-Pow!    [Duo training] Bash-A-Pow!  Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 19:00


[Duo training] Bash-A-Pow!  Dbcxekh-1d5a2568-c9a6-4288-b9b3-d511a726f2d9.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg2ZjcwMWQyLTc2OGEtNGU4My1hMTNhLTU1ZGFjMGRhYjRjOFwvZGJjeGVraC0xZDVhMjU2OC1jOWE2LTQyODgtYjliMy1kNTExYTcyNmYyZDkuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
you're afraid to let yourself be happy
because you know that it never lasts

Een nieuwe dag, een nieuwe training. Nu had Settleddust de laatste dagen meer aan zijn kop dan zijn apprentices, dus had hij vandaag besloten ze samen mee het kamp uit te nemen. Tidepaw liep misschien iets achter op Bluepaw, maar ze zouden vast wel wat aan elkaar hebben. En nu het water zo hoog stond, wilde hij ze liever ook niet alleen uit het kamp hebben. Ze konden in het kamp ook nog wel genoeg werken. Settleddust liep met zijn twee apprentices in het kielzog naar de Burnt Sycamore, enkel om erachter te komen dat de boom zelf nogal onder water stond. Oké, iets verder omhoog dus. Ze konden iets verderop vast ook wel een plekje vonden om droog te trainen. Droog in het relatieve woord, want het miezerde zachtjes, dus de buitenkant van Settleddust z'n pels was ook al nat. Eenmaal op een stevig stukje grond, keerde de deputy zich weer om naar de twee. ‘Oké, meiden,’ miauwde hij met een beetje een geforceerde glimlach. ‘Vandaag staat er wat vechttraining op de planning.’

- Bluepaw & Tidepaw
Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit


Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
[Duo training] Bash-A-Pow!  BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: [Duo training] Bash-A-Pow!    [Duo training] Bash-A-Pow!  Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 11:24

Het was koud. Het miezerde en Tidepaw's dunne vacht deed weinig om ervoor te zorgen dat die mist van water niet tot op haar bot doordrong. Ze rilde zachtjes terwijl ze Settleddust en Bluepaw volgde. Het kostte haar moeite om op haar poten te blijven staan en om niet achter te blijven, maar ze wou niet vallen, ze wou niet achterblijven. Iedereen verliet haar al. Haar grootste nachtmerrie was om ook door deze twee achtergelaten te worden. Newtspark verbannen, Dimpaw bijna verdronken.. Wat zou er nog volgen? Wie zou er nog van haar afgenomen worden? Ze kwam uiteindelijk uit bij een relatief droog stuk en haar mentor mauwde dat er vandaag vechttraining op de planning stond. De rosse kattin had haar blik naar de grond gericht en schraapte met haar pootje even over de modder. Ze was niet goed in vechten, dat wist ze. En ze was ook niet echt in de mood om haar vriendin klappen te moeten geven. Ze wou juist iedereen omhelzen en nooit meer loslaten.


[Duo training] Bash-A-Pow!  AHtVtD
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Duo training] Bash-A-Pow!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: