[Open] :( 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Open] :(

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowpaw,
Member
[Open] :( ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: [Open] :(   [Open] :( Icon_minitimevr 4 jun 2021 - 19:20

Crowkit
Crowkit
Crowkit[Open] :( Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3c[Open] :( Ztut955[Open] :( Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Het was vroeg in de ochtend, nog geen queen leek wakker te zijn in de nursery. De eerste zonnestralen waren de den nog niet binnen gekropen. De vogeltjes leken echter wel al van de partij. En er klonk stil geroezemoes op de open plek van het kamp. Crow trok met haar oortjes, sprong recht en glipte het nest uit. Even viel ze om, maar de kleine kitten rolde door en ging op haar pootjes staan waarna ze met een snelle tred de den uit trippelde. Ze keek deze keer niet om, ze wist dat Fawnleap uiteindelijk wel wakker zou worden, maar een kit die al weg was rond deze tijd was niet heel vreemd. Crow was een actief jong, dus elke ochtend glipte ze er vandoor, om te spelen met een mosballetje of iets anders. Ze keek even rustig rond, waarna haar ogen bleven haken op een hele grote stapel stenen. Daar had ze haar vader eerder op zien staan. Ze fronste dan ook even en zette een paar forse passen naar voren. Met een korte beweging klauterde ze op de eerste steen, gevolgd door een luid krassend geluid toen ze hopeloos op de tweede probeerde te klimmen. Met een plofje kwam ze terug neer op haar achterwerk. Ze zuchtte, schudde haar kopje, en duwde zich terug overeind. Crowkit wist echter niet van opgeven, en dus richtte ze zich terug tot de steen.
Het was haar gelukt, na enkele keren terug te zijn gevallen was ze nu halverwege de stapel. Kort gluurde ze even over de rand heen. De hoogte van waarop ze stond, liet haar zicht duizelen. En met dat gevoel begon ze te wankelen, gevaarlijk naar voren leunende. Was het tijd voor.... vliegles?

- Open
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
midnightfear
Member
[Open] :( DPKsfdL
Mentos
42

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
midnightfear
BerichtOnderwerp: Re: [Open] :(   [Open] :( Icon_minitimewo 11 aug 2021 - 16:47

"Don't strike fear in those who love you"


Hij was vroeg gaan jagen die ochtend. De zilverpels had nog aan de hemel gestaan. De eerste zonnestralen hadden de hemel lichtblauw gekleurd toen hij terug keerde met wat verse prooi. Een paar veldmuisjes en één vroege vogel. Na dat hij zijn vangst bij de rest had gelegd nam hij één van de muisjes en nam het mee. He maakte het zichzelf gemakkelijk voor de warriors den waar hij ging liggen en met smakelijke happen de sappige muis begon op te eten. Het was maar een klein beestje geweest dus het duurde niet lang voor de grote warrior om het naar binnen te spelen. Waarna hij met verrukking zijn snuit aflikte. Hij geeuwde even en rok zich uit met zijn voorpoten naar voren. Hij zette zijn nagels in de grond en liet ze even over de aarde rakelen voor hij met een zucht recht op ging zitten en zijn borst met zachte likjes begon te wassen.

Het was nog stil in het kamp. De meeste katten sliepen nog. Hoewel hier en daar een paar vroege vogels begonnen op te dagen. Met gespitste oren luisterde Midnightfear naar het zachte geroesemoes. Hier en daar luisterde hij heel even mee naar een paar conversaties. Na het wassen rechte hij zich en liet zijn harige staart mooi over zijn poten vallen. Hij liet zijn ogen half dichtvallen. Maar hield de open plek nog altijd in de gaten. Zijn gespleten groene ogen vielen op een jonge kitten die uit het kittenden leek te sluipen. Hij kon er niet aan doen dat een geamuseerde snor uit zijn keel optrommelde terwijl hij Krowkit zach proberen om op de stapel grote stenen te kruipen. Hij had haar vaker zien spelen. Ze had veel energie en hij kon nu al zien dat ze veel talenten had. Ze beloofde een goede leerling te worden en een nog betere warrior. Geamuseerd bleef hij naar haar kijken.

Het tipje van zijn staart bewoon lichtjes en zijn ogen opende zich volledig toen hij haar er uiteindelijk zag in slagen om de top van de stenen te bereiken. Één ding was zeker. Ze gaf het niet zo snel op. Maar. Zijn ogen versmalde op het moment dat hij haar zag wankelen. In een instinkt stond hij op, zijn spieren verspanden terwijl hij haar gevaarlijk naar voren zag leunen. Zonder er bij na te denken sprong hij over de openplek naar de stenen toe. In een paar passen stond hij achter haar. “Ho, kleintje.” Zei hij met een zachte diepe step. Waarna hij haar met een klein duwtje van zijn poot een paar stappen naar achteren liet zetter tot ze tegen hem aan zat. Veilig weg van de gevaarlijke rand en mogelijkse val. Hij keek op haar neer voor een moment zijn ogen leken even te verstrengen. “Best om niet zo dicht bij de rand te staan crowkit.” Hij zuchtte even. “Ik zou niet graag hebben dat je naar beneden dondert.” Dat kon een pijnlijke afloop veroorzaken. Zelf al kwamen katten altijd op hun pootjes terecht.


[Open] :( 6gzcqr
[Open] :( MKN7vHE[Open] :( LcrIgCQ[Open] :( PS18GM0[Open] :( W0qAlxR
this is what I meen:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open] :(
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: