New 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 New

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
New DPKsfdL
Naomi
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Buzzardpaw,
BerichtOnderwerp: New   New Icon_minitimeza 5 jun 2021 - 14:04

Vanwege de Flood waren ze naar de Highlands gegaan. Dat was één van de veilige plekken die iet ondergelopen was. Buzzarpaw was van plan om bij de kittens te kijken. Sommige waren misschien geschrokken en sommige vonden het wel leuk. De apprentice vond het leuk om bij de kittens te kijken. Ze waren grappig en je kon ze dingen leren. Ook kon ze kijken wat de toekomstige apprentices en warrior zijn. Op een afstandje zag ze Kiwikit. Buzzardpaw liep rustig naar de kitten toe. Even een praatje maken. Met kittens kon het vaak leuk worden. Misschien konden ze zelfs wel iets doen. "Hallo, Kiwikit." zei Buzzardpaw vriendelijk.

- Kiwikit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiwipaw
Member
New TDseWN4
Lord Kiwi
119
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 6 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwipaw
BerichtOnderwerp: Re: New   New Icon_minitimezo 20 jun 2021 - 12:51

T
I
K
I
W
I
K
Eerst had de kit een enorme heimwee bui gehad, maar gelukkig had Mousepaw haar daarover heen geholpen toen ze samen weer een gesprekje maakten over de sterren… Over Kiwi’s nieuwe taak… En nog wattes. Misschien was het op het einde niet zo goed afgelopen, maar nu de bruine kitten wist dat ze een goede vriend aan haar zijde had, voelde ze zich even onverslaanbaar tegenover de heimwee en alles dat haar oorspronkelijk in de weg zat.

Vandaag had de kit niet zo lekker geslapen jammer genoeg, had haarzelf klaarwakker gehouden omdat ze de slaap niet kon vatten. Ze had echt alles geprobeerd, maar nee, het was niet gelukt. Mogelijks kon ze straks dan wel beter slapen dankzij al die uitputting, maar dat waren zorgen voor later. In haar ooghoek ving ze de vacht van iemand op die naar haar toe liep. Het was een apprentice, eentje die ze niet echt kende, maar de apprentice haar blijkbaar wel. ‘Hallo, Kiwikit’, begroette deze haar vriendelijk. Even staarde ze terug naar de ander met een klein fronsje vanwege haar vermoeidheid. “Hai”, piepte ze uiteindelijk terug en drukte haar mondhoeken wat naar boven. Wat kwam de apprentice hier doen?
EL4A


New Ckiwis10
Keep calm...
And eat kiwi fruits!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
New DPKsfdL
Naomi
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Buzzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: New   New Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 20:33

Ze zag dat de ander even naar haar staarde met een fronsje. 'Hai' piepte de kitten uiteindelijk terug. Kiwikit drukte haar mondhoeken wat naar boven. De apprentice ging naast de kitten liggen. Ze had geen in te blijven staan. Buzzardpaw deed altijd haar best, maar soms mocht ze zich zelf toch ook wel verwennen. De tabby keek naar de kitten. "Wat ben je aan het doen?" vroeg ze nieuwsgierig. Kittes deden vaak creatieve dingen. Het leek wel alsof ze slimmer waren. Volleerde katten zijn niet zo creatief. Schamen ze zich daar voor? Vinden ze het dom? De apprentice begrijpt het niet. Kittens hebben leuke ideeën. Misschien konden ze samen wel wat verzinnen of doen. Of slapen, maar dat is saai. Naar haar mening dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: