she'll be invisible like you want her 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 she'll be invisible like you want her

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mouseplague
Med. cat apprentice
she'll be invisible like you want her AwVF0q5
Sans
346
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mouseplague
BerichtOnderwerp: she'll be invisible like you want her   she'll be invisible like you want her Icon_minitimema 7 jun 2021 - 21:39

she'll be invisible like you want her WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Met een voorzichtige beweging van haar poot plukte ze een plant uit de grond. De stem, wortels alles trok ze mee. Maar haar aandacht was vooral gevestigd op de vreemde tint die de bloembladeren hadden. Ze had het nooit eerder gezien. De manier waarop de bloem geschapen was, deed haar een beetje denken aan een paardebloem. Maar die waren geel, en dit; was een onmiskenbare rood. Net zoals bloed, eigenlijk bijna precies als bloed. Een rilling schoot door haar lichaam heen, en het beeld van de vloeistof dat aan haar poten plakte was kort voor haar ogen te zien. Een geforceerde ademhaling kwam uit haar bek terwijl ze een paar stappen naar achter deed. Haar hart klopte in haar keel. Ze probeerde haarzelf weer onder controle te krijgen.

"Baloo-balee
Baloo-balow
I let you go
I let you go"

Mompelde ze zachtjes. Het was een zinnetje dat eigenlijk niks betekende, maar toch had ze het in haar hoofd gestampt. Dankzij het advies van een elder, als het soms gewoon even te veel werd. Als je jezelf weer wilde herpakken. Moest het probleem dat zijn greep over je heeft loslaten, zowel figuurlijk als letterlijk. En het hard opzeggen hielp daarin. Het was stom, en kinderachtig. Maar toch, leek het te werken. Want de apprentice voelde zich al wat kalmer worden. Ze richtte haar ogen op de bloem, het vreemde ding. Dat hier niet thuishoorde. Dus besloot ze het kapot te krabben, te verscheuren. Het boeide haar niet of het een zeldzame plant was, of iets dergelijks. Het moest de wereld uit geholpen worden.

+Heatherpaw (sanne)


RPG Forum - TUS 1
Image 1Image 2
light your cigarette one last time
Terug naar boven Ga naar beneden
 
she'll be invisible like you want her
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: