[Mini Event] Starbugs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Mini Event] Starbugs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowpaw,
Member
[Mini Event] Starbugs ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 16:45

[Mini Event] Starbugs 198266709006202

Crowkit
"You're gonna be happy," said life.
"But first I'll make you strong."
Ze giechelde even terwijl ze de den uit holde. De zon was langzaam achter de horizon aan het druipen, het begon laat te worden en vele kittens van haar leeftijd waren dan ook al gaan slapen. Maar niet Crowkit, nee, kleine Crow kon niet slapen. Niet nu, niet vanavond. Ze was te actief, alsof ze kilo's suiker binnne had en er geen uitknop aan haar zat. Ze stuiterde rond, veel te enthousiast voor haar jonge lichaam. Ze giechelde, dook weg bij wat vers bloeiend gras en piepte er wat tussen, haar ogen gefixeerd op de nursery.
De focus verplaatste zich naar iets voor haar. Een lichtje, dat even begon te branden, en vervolgens doofde. Ze knipperde even verbaasd en al snel keek ze scheel neer op het gloeiende insect. Het beestje bewoog wat met zijn pootjes, maar Crow was niet zo zachtaardig. Ze duwde meteen haar pootje tegen het grassprietje aan. En alsof zij het commando gaf, vlogen tientallen gloeiende insecten de lucht in. Glimlachend nam ze een paar passen terug, haar ogen gericht op de vliegjes die licht gaven. En het was niet alleen het gras, andere delen van het kamp begonnen ook te glinsteren van de insecten. Langzaam schoten meer insecten de lucht in, dansende met elkaar. De duistere hemele, die langzaam besmeurd werd met sterren, kreeg een paar ectra vrienden vannacht. Sterrenvliegjes.

- Open, vuurvlieg event (inspi dankzij Babs en de vuurvlieg events in shc ♥), kom met je windclan kat vuurvliegjes kijken! ♥


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[Mini Event] Starbugs Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 21:07

Ze had al in haar nest gelegen, maar ze had niet kunnen slapen. Ze miste Falcon en de woorden van Wren spookten door haar kop. Er was weer zo veel veranderd. Het kon nooit rustig in Hazelgrouse haar leven. De wisselingen van leiderschap, de rommel in haar familie. Haar vriendschappen. Eigenlijk gewoon alles. Alles was messy. Ze kon in haar nest gaan liggen huilen, zoals ze heel vaak deed. Of ze kon nog even een rondje door het kamp lopen, om haar kop helder te krijgen. Ze besloot het laatste te doen. Ze kwam overeind en verliet de warriors den. Haar hazelnootkleurige ogen werden groot toen ze naar buiten stapte en de lucht bezaaid was met kleine lichtjes. Haar lippen vormden een geluidloze, ooh. Het waren vliegjes, ze vlogen om haar kop. Het duurde even voordat ze haar blik van het tafereel af wist te trekken en ze Crowkit zag. Ze liep naar de kitten toe en ging naast haar zitten. “Wat mooi hè?” Vroeg ze toen aan haar.

Tag: @Crowkit


[Mini Event] Starbugs ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[Mini Event] Starbugs 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 23:28

The point is not the bearing of suffering.
Ze moest wel slapen. Want Starclan had zich bij de clan gevoegd. Haar blauwe ogen stonden enorm. Starend naar de kleine dansende sterren. Het kamp was versierd in licht en ze wist het zeker. Zelfs al had ze nog nooit twijfel gehad. Zelfs al wist ze het vanaf haar geboorte wist ze het nu alsnog zeker. Starclan bestond en liep met elke pootstap mee met hun.

-open-
The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[Mini Event] Starbugs Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 23:53

Het was laat op de avond. De lucht voer vanuit het bos over de heide warme, diepe geuren met zich mee. Niet alleen was de lucht gevuld met hooi, bloesems en een lichte tint van naalden, maar ook met lichtjes die met de wind mee dreven. Ze had net zand gekrast over de botjes van haar stukje prooi. Daintywhiffs gouden ogen werden groot. Ze had dit nog nooit gezien! Haar blik ging naar haar clangenoten die ook naar het fenomeen keken. De ranke kattin stond op om naast Ashenpatch te gaan zitten. Ze tikte met het puntje van haar staart tegen het grijze oortje. "Prachtig," fluisterde ze ademloos, niet duidelijk of ze het nu over de vuurvliegjes had of over de bevallige poes.

@Ashenpatch


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Mini Event] Starbugs 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Doepaw
Member
[Mini Event] Starbugs DPKsfdL
Sannemander
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: `ღ´15 moons`ღ´
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Doepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimewo 9 jun 2021 - 17:23

[Mini Event] Starbugs 2Ao89yD

Doekit vond de vuurvliegjes niet zo indrukwekkend, ze waren wel mooi. Maar niks spectaculairs, als je er even naar keek. Had je alles wel gezien- nee haar aandacht was vooral op Crowkit gelegd. De kattin die elke keer het bloed onder ieders nagels wist te halen. Je kon wel met een gerust hart zeggen dat Doe het niet zo op haar zusje had. Ze vernauwde haar ogen wat toen een warrior haar nestgenoot benaderde en iets tegen haar zei. Wat het precies was; kon Doekit niet precies ontcijferen. Ze zat simpelweg te ver weg. Maar ze was van plan om dat te veranderen. Kalmpjes stapte ze op de twee katten af. Eerst schonk ze de kat, die ze herkende als Hazelgrouse een respectvol knikje, voordat ze zich naar Crowkit draaide. "Wat is dit? Ben je niet van plan om die insecten neer te halen?"

tag: @Crowkit @Hazelgrouse


Image 1 Image 2 Image 3
I like imagining better than remembering.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[Mini Event] Starbugs ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimewo 9 jun 2021 - 20:05

Crowkit
"You're gonna be happy," said life.
"But first I'll make you strong."
De kleine Crowkit greep even glimlachend naar de lucht, ze wilde er eentje pakken. Ze verloor echter al snel haar evenwicht en tuimelde lachend naar achter. Nu lag ze op haar rug en het zicht dat ze voor haar kreeg was een prachtig iets. De sterren boven het kamp werden bijgestaan door de vuurvliegjes die rond hun aan het zoemen waren. De open vlakte van windclan bood de katten een wonderbaarlijk tafereel aan. Ze duwde zichzelf even op, draaide zich op haar buik en ging netjes rechtop zitten, haar ogen groot en gefocust op de vliegjes. De kitten hoorde helemaal niet dat iemand haar benaderde, maar schrok niet toen de poes in kwestie begon te praten. Ze wipte even met haar oortjes, sprong overeind en trippelde naar de warrior toe. "Ja!" zei de kleine meid enthousiast, waarna ze zich wat dichter tegen de vreemdeling nestelde en even een pootje tegen de grotere kat probeerde te zetten. Ze wilde Hazel gebruiken als een soort van opstapje om overeind te kunnen staan op haar twee achterbenen. "Kijk die!" zei ze glimlachend terwijl ze een pootje omhoog bracht vanuit haar rechtstaande houding. Ze wees even naar een duo vuurvliegjes die rond elkaar aan het dansen was. Wat leuk!
Toen de stem van haar zusje haar bereikte, verloor Crowkit haar balans. Met een plofje viel ze neer op haar snuit. Ze schoot al snel rechtop en tuurde even van Doekit naar de warrior en terug. "Kan dat? Kan ik ze pakken!" als ze ze allemaal kon pakken kon ze ze naar de nursery doen. Dan kon ze het plafond van de den versieren zodat ze ook binnen de den een prachtige sterrenhemel hadden, overdag en snachts! Het was een perfect plan. "Oh! Ikke weet niet wat die zijn!" zei ze vervolgens, helemaal high het feit dat ze overspoeld werd door positieve impulsen. Ze was gelukkig, geen sprankje woede te bekennen. Ze liet zich enkel wel instinctief door haar pootjes zakken, wiebelde even op haar teentjes en sprong naar voren. Het vuurvliegje die er net nog had gezeten, schoot meteen de lucht in en lande even op haar neus, waarop Crow haar oogjes even groot werden. Ohmygosh.

- Tag: Doekit & Hazelgrouse


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Mini Event] Starbugs 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 22:50

[Mini Event] Starbugs Blaze_29
Het was vrij mooi. Hoe zulke kleine beestjes zo'n grote glimlach op zijn gezicht wistte te toveren. Zoals ze rond hen heen vlogen, de in het donker vervallen lucht verlichtte. Het was een mooi rust moment, een moment waar je kon genieten van de kleine dingen die het leven toch net wat mooier maakte. De leader glimlachtte, liet zich op zijn zij vallen en keek toe. Zag hoe Doekit en Crowkit er meespeelde, vreugde op hun oogjes. De kater glimlachtte, zijn oogjes glinsterend, het was mooi om zijn kinderen gelukkig te zien, het deed hem goed. Zeker wanneer zelfs Crowkit glimlachtte, wanneer doekit erop uitging in plaats van bij mama blijven liggen. Voor even, was alles leuk.

Tag: open!


MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnleap
Dark forest
[Mini Event] Starbugs JvHzGni
sans
93
Actief
ᐯOIᑕE

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnleap
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimevr 11 jun 2021 - 9:38

[Mini Event] Starbugs 0doZkrg

Ze had de dingen over haar kinderen wel gehoord, ze zouden "wild" en "onhandelbaar" zijn. Maar Fawnleap zag het niet. Ze had ze op de dag van hun geboorte perfect gevonden, en haar mening was niet veranderd. Haar ogen richtte ze op Blazestar, ondanks de vuurvliegjes die de licht gebruikte om de wereld op te lichten gingen haar ogen steeds terug naar de rode vacht van haar partner. Hij zag er blij uit, als ze van de glimlach op zijn gelaat af kon gaan. Ze stapte rustig op hem af, en duwde haar hoofd tegen de zijne. Voorzichtig drukte ze haar lichaam tegen de zijne, zodat hun haren elkaar raakte. "Hey daar stoere man, kom je hier vaker?" grapte ze.

Tag: @BlazestarMy hate for you is undying and it will never pause, just like how my love for you once was. I hate you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[Mini Event] Starbugs Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimevr 11 jun 2021 - 11:18

Crowkit was helemaal enthousiast. Het was enorm aanstekelijk. Haar eigen hazelnootkleurige ogen begonnen ook te flonkeren, terwijl ze naar al die vuurvliegjes keek. De kitten wees naar twee vuurvliegjes die om elkaar heen cirkelden. ”Die vinden elkaar vast heel erg lief.” Zei ze toen. Ze keek naar Crowkit die tegen haar op was gaan staan. Ze vond dat niet erg. De sibling van Crowkit kwam er ook bij. Doekit gaf haar een respectvol knikje, dus glimlachte ze vriendelijk naar haar. Het was eigenlijk best aandoenlijk om de kittens zo te zien. Ze wilden ze pakken. Crowkit vroeg of dat kon, waardoor ze even haar kop schudde. “Ik denk niet dat ze zich laten vangen hoor, maar je kunt het altijd proberen.” Antwoorde ze. Toen zat er een vuurvliegje op de neus van Crowkit. Hazelgrouse giechelde er even zachtjes om. “Misschien vind die jou wel lief, denk je niet?” Vroeg ze toen aan de kitten.

Tag: @ Doekit" & @Crowkit


[Mini Event] Starbugs ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Doepaw
Member
[Mini Event] Starbugs DPKsfdL
Sannemander
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: `ღ´15 moons`ღ´
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Doepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimevr 11 jun 2021 - 22:13

[Mini Event] Starbugs 2Ao89yD

Het voelde raar om haar zus zo te zien, zo gelukkig. Doekit kon het gevoel dat over haar heen spoelde niet precies omschrijven, maar fijn was het zeker niet. Ze zuchtte iets wat geïrriteerd, maar haar aandacht werd al snel weer getrokken door de rode kattin. Het waren niet de eerste woorden die de warrior had gesproken. Maar Doe had ze merendeels genegeerd, vooral omdat ze meer gericht waren naar Crowkit. En niet naar haar. Dus wilde ze er niet doorheen snijden, maar nu- deze kans kon ze niet laten gaan. "Niemand vind Crowkit lief."

tag: @Crowkit @Hazelgrouse


Image 1 Image 2 Image 3
I like imagining better than remembering.


Laatst aangepast door Doekit" op ma 14 jun 2021 - 14:49; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[Mini Event] Starbugs ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimeza 12 jun 2021 - 1:43

Crowkit
"You're gonna be happy," said life.
"But first I'll make you strong."
Crow keek glimlachend naar de roestkleurige poes. Haar woorden waren visies waar ze nooit op had ingekeken en gaven haar een compleet nieuw beeld van de insecten. Ze knipperde dan ook even opgetogen en had haar aandacht meteen terug op de vliegjes gelegd. Het magische moment waarop een enkel vuurvliegje op haar neus ging zitten, zorgde ervoor dat haar oortjes overeind kwamen, haar puntige hoororganen raakten elkaar bijna aan. Ze keek scheel naar het beestje, het licht dat van diens lichaam kwam reflecteerde hevig in haar kijkers. Ze giechelde en tilde even een poot op, waarna ze voorzichtig het vliegje probeerde aan te raken. Het beestje verschoot echter al snel van haar beweging en schoot de lucht in. Snel zoemde hij even heen en weer, waarna haar vriendje in de groep van lichtjes verdween.
De woorden van Doekit kwamen hard binnen en sneden haar, ze voelden aan als een stuk glas die haar pootkussentje doorboorde. Ze slikte dan ook even en keek boos naar de witte poes. "Niettes! Tumblekit, Zephyrkit, Poppykit en Brightpaw mijn vrienden!" en die vonden haar hardstikke leuk. Samen hadden ze al veel gedaan en samen zouden ze nog veel doen, daar was ze zeker van. Crow as geen extreem sociaal iemand, maar iedere ziel had gezelschap nodig. Zo ook zij, hoe graag ze daar ook tegenin sprak. Een nieuw vuurvliegje zoemde langs het trio heen, waardoor haar aandacht meteen van haar zus ging, naar het beest. Ze glimlachte breed en dartelde blij achter het snelle ding aan. Hey! aar ga je heen jij?!

- Tag: Hazelgrouse & Doekit


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[Mini Event] Starbugs Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimema 14 jun 2021 - 14:44

Crowkit was zo blij met de vuurvliegjes. Met het vliegje die op haar neus ging zitten en zich vervolgens weer bij de rest voegde. Ze was zo blij. Tot de opmerking van Doekit. Ze wist dat kittens hard tegen elkaar konden zijn, maar dit was wel heel erg hard. Ze wist ook even niet hoe ze erop moest reageren. Crowkit haar reactie tegen haar zusje was dan ook fel, wat ze wel kon begrijpen. Ze knipperde even met haar ogen terwijl ze Crowkit en Doekit aankeek. In haar gedachten werd ze teruggeworpen naar haar eigen onzekere kittentijd. Vond haar moeder haar nu wel of niet lief? De enige waar ze altijd op had kunnen bouwen was Falcon geweest. Bij haar broer had ze altijd terecht gekund, maar ook daar was ze nu niet mee zo zeker van. Hoe zou dat straks bij deze zusjes zijn en wat moest zij er mee. Waarschijnlijk had ze iets volwassens moeten zeggen, had ze Doekit terecht moeten wijzen.  Snel keek ze weer naar Crowkit, die achter een vuurvliegje aanging. Ze zei helemaal niks.

Tag: @ Doekit & @Crowkit


[Mini Event] Starbugs ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Doepaw
Member
[Mini Event] Starbugs DPKsfdL
Sannemander
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: `ღ´15 moons`ღ´
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Doepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimedi 15 jun 2021 - 20:06

[Mini Event] Starbugs 2Ao89yD

Crowkit schoot al snel in de verdediging. Maar haar korte aandachtsspanne werd al snel weer duidelijk toen ze haar aandacht weer richtte op die vieze insecten die rond hun heen zoemde. Doekit gleed even snel met haar ogen naar boven. Naar de warrior. Die helemaal stil gevallen was. Oh? Was ze haar tong kwijt? Wat jammer nou. "Ze gaan enkel met je omdat ze medelijden met je hebben." Dat was zacht uitgedrukt. De enige reden waarom ze met de grijze kitten associeerde was omdat ze dom waren. Stuk voor stuk. Ze zagen niet dat Crowkits gedrag problematisch was. Maar dat zou nog wel komen.

tag: @Crowkit @Hazelgrouse


Image 1 Image 2 Image 3
I like imagining better than remembering.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
[Mini Event] Starbugs 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimewo 16 jun 2021 - 21:52

[Mini Event] Starbugs Blaze_29
Haar zoete stem bracht een grotere glimlach op zijn opgeheven kop. Haar verschijning alleen wist zijn hart sneller te laten komen. Toen hun hoofde elkaar raakte, hun pels in elkaar stak, wenste hij dat dit moment niet zo snel zou vervliegen als het deed. "Hm je kent me, ik ben nooit lang op één plek, of niet soms" grapte hij met een knipoog, iedereen wist dat hij vrijwel nooit een stap over de grens zette, zijn bestemming was een verspelbare. Nooit te ver weg. "Maar als jij hier vaker komt, hm wie weet kom ik wel veel vaker, lief" hij glimlachte, een tikkeltje nerveus, het was een zwakke poging tot flirten en hij wist het starclan verdomme. Zijn wange warmde op in een voor haar ontzichtbare bloos. Hij haatte hoe zwak hij werd rond haar, hoe hij geen logische zinnen kon vormen in haar bijzijn.
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnleap
Dark forest
[Mini Event] Starbugs JvHzGni
sans
93
Actief
ᐯOIᑕE

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnleap
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitimewo 30 jun 2021 - 23:16


"Hm je kent me, ik ben nooit lang op één plek, of niet soms" De poes schudde grinnikend haar hoofd. Haar man was daar veel te stoïsch voor. Hij was nogal een kater die de regels tot aan het boekje volgde. Iets wat eigenlijk wel een goede eigenschap was voor iemand in zijn positie. Windclan kon immers geen leider gebruiken die zomaar over elke grens heen stapte. Als je respect wilde van anderen; vooral andere clans. Moest je hun en hun boundaries respecteren; of dat nou de letterlijke grenzen waren die elke groep voor zichzelf had getrokken. Of de meer ongeschreven regels, die soms nog een beetje moeilijk te begrijpen waren. "Maar als jij hier vaker komt, hm wie weet kom ik wel veel vaker, lief" Klonk er toen. Ondanks de glimlach die zijn gelaat versierde, was de nerveuze toon in zijn stem de kattin niet ontgaan. "Ik weet niet of ik wel zo lang kan wachten hoor," haar blauwe ogen waren van hem afgekeerd en keken recht vooruit; gericht op niks in het bijzonders. "Misschien moet ik een man vinden die meer het initiatief neemt." Ze greens, wat vast en zeker alles verpeste; maar ze kon het niet helpen. Fawnleap kon niet serieuze blijven in deze situatie. De poes moest altijd lachen als ze een leugen vertelde; en man dit was zeker een van de grootste die ze ooit in haar leven had uitgestoten. Want er was geen andere man voor haar; enkel Blazestar.  My hate for you is undying and it will never pause, just like how my love for you once was. I hate you.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Mini Event] Starbugs   [Mini Event] Starbugs Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Mini Event] Starbugs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: