[08-06-21] Ceremonie Juni 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [08-06-21] Ceremonie Juni

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[08-06-21] Ceremonie Juni 63308eb860bb0dbd9f2828a81f86bd31
Sannemander
995
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 20:05

[08-06-21] Ceremonie Juni Blaze_29
Zijn bedenkelijke blik had die ochtend op het kamp gerust. Zijn vermoeide lichaam gelegen in een zacht warme zon. Het voelde nog altijd ietwat vreemd om uit zijn routine gestapt te zijn, niet meer degene te zijn die patrols er op uit stuurde. Inmiddels was het zo'n enorme norm voor hem geworden, maar nu zou het aan Ashenpatch zijn om dit eigen te maken. De kater zuchtte, hief zichzelf op zijn poten. Hij kon van geluk spreken dat de natuur hem vanacht een handje geholpen had. Dat toen de spanningen zijn lichaam verlieten, zijn systeem uitschakelde. Dat hij met een klap in slaap was gevallen en pas wakker werd toen zijn lichaam hier toe in staat was. Maar hij wist,verstrikt in vragen en spanningen als hij was, dat dit waarschijnlijk de laatste goede nachtrust zou zijn die hij voorlopig zou hebben.

Dus zou hij deze goede nacht gebruiken om vandaag dingen opnieuw op te starten. Te beginnen bij de maandelijkse ceremonie, een ritueel waar hij gelukkig in zijn deputy tijd al heel wat mee in aanraking was geweest. Verschil was echter dat hij dit keer geheel zelf de apprentices aan mentoren mocht koppelen, zonder overleg. Met een ietwat onhandige sprong bewoog hij zichzelf op tallrock, herinneringen van de nacht ervoor plaagde even zijn gedachten voor hij deze van zich afdrukte, zijn kop op hief. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen, zich verzamelen bij tall rock voor een clanmeeting" Het was een vreemd riedeltje, alsof nieuwsgierige kittens hun kop niet uit de nursery staken. Hij was er vrij zeker van dat zijn bende van aapjes al snel waren opgesprongen. Een kleine glimlach brak op zijn gezicht

Als eerste op de agenda stond een apprentice, oud en volleerd genoeg om van rang te wisselen. Door het leven te gaan als een windclan warrior. De kater keek neer op de apprentice in kwestie, "Whitepaw." een kleine glimlach kroop op zijn gezicht "Je hebt je training volbracht, hebt aangetoond klaar te zijn voor het zijn van een warrior" Een goedkeurende glimlach kleurde zijn gezicht iet wat op "Beloof je ten allertijde loyaal te blijven aan Windclan? Je hart en ziel in het welzijn van je clangenoten te steken?" Hij wachtte het antwoord af, hoefde gelukkig niet lang te wachten. De kleine kater knikte "Dan zul je vanaf nu bekend staan als Whitewinter, maak ons trots" De leader keek in stilte toe terwijl de warrior zijn naam herhaald werd, gaf hem de tijd gefeliciteerd te worden.  

"Dan zou ik graag de aandacht willen vragen voor een groep kittens die de leeftijd van zes manen bereikt hebben, en vandaag hun apprentice naam zullen ontvangen" De kittens van Shadefeather, zijn goede vriend. Een stiekeme blik viel op de zwarte kater, een apen trotse vader. "Daisykit, kom maar naar voren" begon hij, zijn blik streng, maar zijn ogen warm. "Daisykit, vanaf vandaag zal je bekend staan als Daisypaw, je zult getrained worden door Wildflower" hij knikte, boog zijn blik naar haar mentor. Zijn go-to klaag adress.  De kater gunde de twee kort de tijd om elkaar te treffen, hield zich kort stil. "Ploverkit, kom maar naarvoren" de kater kon het niet helpen te glimlachen, oh hij had de perfecte mentor voor het kleine opdondertje. Vroeg zich af of hij inmiddels al door had dat vogels zo klein als die ze destijds zagen hem niks zouden hebben aangedaan. "Ploverkit, vanaf nu zul je bekendstaan als Ploverpaw, jouw trainingen zullen onder begeleiding van Ashenpatch zijn" De jonkvrouw die hij ooit gered had, de kater had de verhalen gehoord, had hard gelachen. Net als hij dit stiekem toch wel grappig vond. Een glimlach sierde zijn kop. Kort liet hij zijn blik op de deputy, die aangegeven had twee apprenitces aan te kunnen, vallen voor hij deze op de volgende kitten liet rustte. "Sunnykit," een korte pauze viel terwijl hij de kitten de tijd gaf naar voren te stappen zoals haar siblings er voor gedaan hadden. "Vanaf nu zul je bekendstaan als Sunnypaw, jouw mentor zal Sweettooth zijn." Hij was er zeker van dat de twee goed over weg zouden kunnen. Hij gaf de twee de tijd om elkaar te ontmoeten en vervolgde vervolgens deze lange ceremonie. "Spiderkit." zijn blik viel op de laatste van het viertal. Een daintywhiff met Shadefeathers vachtkleur. "Vanaf vandaag zul je bekend staan als Spiderpaw, je zult getrained worden door Willowbreeze"  De kattin was recent haar moeder verloren, hij hoopte dat ze wat afleiding kon vinden in het trainen van een apprentice. Hij knikte. "Turtlekit" De laatste van de kittens die vandaag hun apprentice naam zouden krijgen, een mentor zouden worden toegewezen. "Vanaf vandaag zul je bekend staan als Turtlepaw, je zult getrained worden door Whitewinter" De kater was nog niet lang warrior, nog geen dag zelfs. Maar had in zijn apprentice tijd al veel talent laten zien, Blazestar was er zeker van dat het wel goed zou gaan.

Een korte stilte viel, de kater moest zichzelf kort weer oppakken. Er waren ong enkele dingen die gezegd moesten worden, besproken moesten worden. "Dan zijn er nog twee apprentices die vandaag wegens omstandigheden een nieuwe mentor toegewezen zal krijgen" kondigde de leader vervolgens aan. Zijn stem galmde door het volle kamp. "Rapidpaw, kom maar naar voren" Ashenpatch had aangegeven twee apprentices aan te kunnen, dus hij zou hier gehoor aangeven. "Jouw trainingen zullen worden overgenomen door Ashenpatch" Zijn blik ging van de apprentice naar zijn nieuwe mentor, een glimlach krulde kort op. "Annuletpaw" ging hij vervolgens verder "Jouw trainingen zullen worden overgenomen door Foxtrail." Ook hier verschoof zijn blik van apprentice naar mentor.

"Tenslotte heb ik nog twee belangrijke mededelingen" Nog twee, hij was bijna klaar, nog even volhouden. "Burnetbliss is na een lang herstel eindelijk uit de medicine cat den." Zijn blik viel op de kattin, haar gedaante de littekens van haar strijd nog altijd tonend. "Echter kan ze vanwege een breuk in haar staart niet meer terug keren naar het leven van een moorrunner. Vandaar ook dat ze vanaf vandaag, de taken en technieken van een Tunneler eigen zal maken." een korte stilte viel voor hij verder sprak, zjin blik boog naar harespring. "Harespring, ik vraag jou om deze dappere kattin te helpen en deze technieken aan te leren" ging hij verder. Harespring zelf was ook begonnen als moorrunner, was door een letsel ook omgeschoold. Hij hoopte dat ze met deze ervaring, de nieuwe tunneler zou kunnen ondersteunen. "Ook zou ik graag nogmaals, en nadrukkelijk het advies geven om niet in je eentje de tunnels in te gaan. Water staat daar nog altijd hoog en de risico's zijn groter dan ooit ervoor. De tunnels zijn instabiel en niemand wilt alleen beneden vast komen te zitten.  Daarom is het ook dat ik het in je eentje alleen betreden van de tunnels voor apprentices tijdelijk verbied. Totdat ik de tunnels op advies van ervaren tunnelers veilig bestempeld heb. Overtreding van deze regel zal consquenties hebben. " Het was te riskant. Warriors vertrouwde hij nog wel, die waren minder roekeloos. Hij hoefde hun handjes niet vast te houden. Ze zouden weten dat het onverstandig was om alleen te gaan. Apprentices aan de andere kant? Die hadden nog heel wat te leren. "Daarbij wil ik iedereen die de tunnels betreed nogmaals op het hart drukken uit te kijken voor twoleg vallen bij de in en uitgangen van tunnels" Iedereen wist wat er gebeurd was met Wolfheart. Hij hoefde dit niet nogmaals te zeggen. En hoewel het misschien starclans doen was, als hij de woorden van Wolfheart geloven kon. Konde ze maar beter het onzekere voor het zekere nemen. Zijn strenge blik gleed over de menigte voor deze overging in een wat zachtere uitdrukking. "Dit was het voor vandaag"

Even onhandig als ervoor sprong de kater van tall rock, verdomde kleine poten. Met een kleine zucht keek hij toe hoe de menigte uiteen ging, verder gingen met hun taken. Ook hij zou er aan gaan geloven, er was veel te doen, veel om over na te denken.


Lijstje!

Nieuwe warriors:
>Whitewinter

Apprentices en hun (nieuwe) mentoren:
> @Diasypaw - @Wildflower
> @Spiderpaw - @Willowbreeze
> @Ploverpaw - @Ashenpatch
> @Sunnypaw - @Sweettooth
> @Turtlepaw - @Whitewinter
> @Annuletpaw - @Foxtrail
> @Rapidpaw - @Ashenpatch

Mededelingen:
> @Burnetbliss zal worden omgeschoold tot Tunneler na verwond te zijn geraakt door een hond. @Harespring zal haar trainen en begeleiden.
> Het is iedere warrior op het hart gedrukt de tunnels niet alleen te betreden. Voor Apprentices zal dit  voorlopig zelfs verboden zijn. Wateroverlast heeft ervoor gezorgd dat de tunnels onvoorspelbaar en gevaarlijker zijn. Ook word gewaarschuwd voor twoleg vallen.
MONTY


I have been cursed to be.
Drifting through this barren land.
Image 1 Image 2 Image 3
Stuck out here where none can stand.
Terug naar boven Ga naar beneden
Daisypaw
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni BaEwPwF
❀ Cami ❀
19
Actief
❀ i picked a bouquet of oopsie-daisies ❀

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 12 ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: ❀ Apprentice ❀
Daisypaw
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 20:46

[08-06-21] Ceremonie Juni Lfde4bA
Daisykit had zich hierop voorbereid hoor. Erg veel voorbereid. Had heel wat gesprekjes gehad met haar papa, en haar zusje. Ze wilde eigenlijk niet, maar haar papa had haar verzekerd dat Blazeso-star iemand uitkoos die paste. De gloednieuwe Leader was papa's beste vriend, dus oké, vooruit. Dat geloofde ze dan maar. Ze had zich stevig tegen haar zusje aangedrukt, en trilde lichtjes op haar pootjes toen ze naar voren geroepen werd. Hij keek streng, maar ze was het ook wel gewend. Ze keek hem nerveus aan, hoorde dat haar naam nu Daisypaw was. En dat Windflower haar mentor zou zijn. Windflower..? Die kende ze niet. Alleen van naam, dacht ze. Het jonge poesje keek even rond, tot haar mentor naar voren kwam. Met een klein en nerveus glimlachje drukte Daisy haar neusje heel zachtjes tegen die van haar mentor. Daarna ging ze al snel weer terug naar de rest, en luisterde aandachtig hoe haar zusje en broertjes hun namen en mentoren kregen. Nadat de Ceremonie klaar was, stapte ze met een licht zetje van haar papa naar voren, naar Windflower toe. Uh.. 'H-hi?' mauwde ze met haar hoge stemmetje.


[08-06-21] Ceremonie Juni Lfde4bA
you belong among the wild flowers
Terug naar boven Ga naar beneden
Turtleheart
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni DPKsfdL
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Turtleheart
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 20:58

Eindelijk is het zover, de ceremonie komt eraan waar hij uiteindelijk tot turtlestar benoemd wordt. Gisteravond hadden ze de hele avond gespeeld en was hij de leider, zijn naam was toen Turtlestar. Hij vindt dat hij het verdient dus zal de leider ook vragen hem turtlestar te noemen. Dus hij zat al voor de kraamkamer te wachten tot Blazestar de clan bij zich riep.

Eindelijk hoorde hij de luide omroep die hij gehoord had in zijn kittenstijd, Turtlekit sprong gelijk naar het midden en zocht een mooi plek op dicht bij het midden. De rest van de clan kwam ook rond de tallrock zodat de ceremonie kan beginnen. Blazestar begon eerst met een benoeming van een nieuwe, verse krijger Whitewinter. Gefeliciteerd Whitewinter met je benoeming!, daarna kwamen de leerlingen aan de beurt Daisykit, Ploverkit, spiderkit en Sunnykit. Uiteindelijk werd hij naar voren geroepen en kreeg de naam Turtlepaw, in zijn dromerige hoofd kwam opeens naar voren dat het anders zal worden. Maar maar ik zal toch tot turtlestar worden benoemd? Hij floepte snel de woorden in zijn bek maar het was al te laat. Oeps..... Sorry Blazestar, zat even aan het avontuur van gisteren te denken.

Hij kreeg de mentor Whitewinter toegewezen, die net benoemd was tot krijger. Turtlepaw verbaasde zich daarover, maar keek snel naar zijn mentor en gaf een likje op zijn schouder.

Ik heb zin om gelijk te beginnen Whitewinter!
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 21:06

Crowkit
Crowkit
Crowkit[08-06-21] Ceremonie Juni Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3c[08-06-21] Ceremonie Juni Ztut955[08-06-21] Ceremonie Juni Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

In haar korte leventjes had ze nog nooit een ceremonie bijgewoont. Ze was dan ook enthousiast de den uit getrippeld, even omkijkend of mama of haar siblings haar volgden, maar zo te zien niet. Ze grinnikte, schoot onhandig langs poten heen en werkte zich moeizaam naar de eerste rij. Uiteraard duurde dit best lang, waardoor ze pas de laatste woorden van haar vader kon horen, voordat de clan uit elkaar liep. Met grote ogen keek ze even rond, een beetje teleurgesteld in haarzelf dat ze niet snel genoeg was geweest om de ceremonie te zien, om te zien of haar vader iets aan haar wilde geven. Kort keek ze even naar de kater, wiens lichaamsbouw ze duidelijk had overgenomen. Ze slikte even, klapte haar oortjes in haar nek en ging niet eens naar hem, ze draaide zich om en trippelde terug naar de nursery. Hij zou toch alleen boos op haar worden, of niet? Ze wilde het risico niet nemen, niet nu. Ze was in een goede mood en die zou haar papa nie verpesten.
You are a lesser creature


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Windflower
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni 1b286810
cart titan
13
Actief
woof woof bark grrr

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Windflower
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 22:02

Poehee. Ze had niet bijzonder goed geslapen vannacht. Moe en chagrijnig strekte ze zich nog een keer uit. Leuk hoor, zo'n ceremonie, maar zij had er geen boodschap aan. Ze was blij voor de nieuwe Warrior, daar niet van. Maar de laatste keer dat zij iets aan een ceremonie had was toen ze zelf Warrior werd. Lichtelijk verveeld en met diep een onbekend gevoel - een rare mix van nostalgie en jaloezie? - keek ze naar de nieuwste Apprentice die naar voren stapte. "Daisykit, vanaf vandaag zal je bekend staan als Daisypaw, je zult getrained worden door Windflower"

...

WAT?

Ze zal er zeker geschokt uit hebben gezien. Zij? Een mentor? Ze kon nauwelijks prooi vangen. Hoe moest ze een klein katje trainen? Nee, nee, nee. Ze werd overschat. Dit kon ze niet aan. De jonge kat voelde alle ogen in haar rug boren. Ze lachten haar stilletjes uit, ze wist het zeker. Nog volledig in shock stapte ze naar voren en raakte, nauwelijks voelbaar het neusje van Daisypaw aan. Ze had medelijden met haar. Ze had waarschijnlijk zo uitgekeken naar haar ceremonie, en nu werd ze met haar opgescheept. Incompetente Windflower. Wat moest ze wel niet van haar denken? Ze slikte even, haar keel droog. "Gefeliciteerd." Haar stem klonk niet harder dan een zachte mompel. Ze ging terug naar haar plaats en luisterde met een half oor hoe Blazestar de rest van de ceremonie afging. Nog volledig in haar gedachten verzonken merkte ze niet eens hoe de kleine Daisypaw naar haar toestapte. 'H-hi?' Haar oren gingen omhoog, half geschrokken en half nieuwsgierig naar haar gloednieuwe apprentice. Ze probeerde een kleine glimlach tevoorschijn te toveren, die er natuurlijk ontzettend geforceerd uitzag. "Hoi, ik ben Windflower. Maar dat wist je nu natuurlijk dus al." Oh jee. Het was nu al awkward. "Uhm, vanmiddag een tour doen? Is dat goed?" Waarom vroeg ze het? Zij is de mentor... "Ja, uhm, vanmiddag doen we een tour door het territorium. Ja."


[08-06-21] Ceremonie Juni Untitl10
Terug naar boven Ga naar beneden
Daisypaw
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni BaEwPwF
❀ Cami ❀
19
Actief
❀ i picked a bouquet of oopsie-daisies ❀

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 12 ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: ❀ Apprentice ❀
Daisypaw
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 22:46


Haar mentor leek ook niet helemaal op haar gemak te zijn. Dat maakte Daisy een beetje onzeker, maar daar ging ze natuurlijk verder niks over zeggen. Het was vast gewoon wat hoorde. Niet iedereen kon zeker zijn zoals haar broertje. 'Hoi, ik ben Windflower. Maar dat wist je nu natuurlijk dus al,' sprak haar mentor. Daisy knikte. Dat was inderdaad zo. Een klein glimlachje vormde op haar snoetje, al was het ook een beetje van ongemakkelijkheid. 'Uhm, vanmiddag een tour doen? Is dat goed?' Vroeg ze dat nu aan haar? Daisypaw begon al na te denken, tot Windflower weer begon met praten. 'Ja, uhm, vanmiddag doen we een tour door het territorium. Ja.' Het jonge poesje knikte weer. 'O-oké, mevrouw. Dan zie ik u dan,' miauwde ze, haar zachte stemmetje nog steeds meisjesachtig hoog. Ze glimlachte even kort naar haar, voor ze even om haar heen keek. Was het oké om te gaan? Ze zag haar broertjes en zusjes, daar wilde ze wel even heen gaan. Daisy keek nog snel even naar Windflower. 'I-ik ga weer uh, naar mijn familie,' miauwde ze excuserend voor ze zich omdraaide. Vanmiddag een tour. Spannend!


[08-06-21] Ceremonie Juni Lfde4bA
you belong among the wild flowers
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 23:09

The point is not the bearing of suffering.
Het was wennen. Alles was wennen. Elke stap die ze zette voelde compleet anders. Nieuw en wellicht zelfs verkeerd in een zeker opzicht? Ze zat aan de rechtervoet van Blazestar. Luisterde naar zijn woorden terwijl ze een schuin oog op de rest van de clan hielt. Lette op alles wat hij zei, dit maal in meer detail dan ooit tevoren. Ooit zou zij daar staan.. Zou zij haar clan zo toespreken. Ashen hoopte dat dat als deputy nog zou zijn ver, ver voor Blaze ooit zou aftreden. Want zijn dood meemaken, moest ze niet aan denken.

Misschien moest ze ook niet zoveel denken op dit moment. Maar genieten van haar apprentice die naar voren stapte. Met een tevrede mrauw knikte ze Whitepaw toe. Trots in haar blauwe ogen toen de kat diens naam kreeg. Whitewinter. Het paste perfect. Ze riep haar naam vol trots mee, voor ze even naar haar toe stapte en tevreden toeknikte. "Gefeliciteerd." Mauwde ze warm en gaf haar een kleine lik tussen haar oren voor ze terug stapte. Klaar voor de rest van de ceremonie.

Ashen had aangegeven bij Blaze dat ze twee nieuwe apprentices op kon nemen en glimlachte dan ook bij het horen van de naam van de eerste. Ploverkit. Ze had het kunnen verwachten. Even trok ze met haar oren, grijnsde naar Blazestar voor ze naar de kitten toestapte. Duwde haar neusje zacht tegen die van haar redder in nood. "We meet again." Fluisterde ze naar hem en gaf een kleine knipoog voor ze terug stapte. De apprentice naast haar wenkte om de rest van de ceremonie te luisteren.

Haar tweede apprentice was er een die een nieuwe mentor nodig had en ze glimlachte warm. Blaze was perfect, een oudere apprentice er bij zou ideaal zijn voor beide katten. Ze stapte glimlachend naar Rapidpaw toe en duwde haar neus ook tegen die van haar tweede apprentice. Ook Rapid wenkte ze aan haar zij tot Blazestar klaar was met zijn ceremonie.

Toen de leader van zijn plaats sprong draaide ze zich naar beide katten om. "Rapidpaw. Zou jij Ploverpaw de apprentice den kunnen laten zien?" Mauwde ze direct ter zaken komende met haar twee apprentices. "Plover ik wil je over een half uurtje zien voor een rondleiding van het kamp." Mauwde ze hem toe met een kleine knik. "Rapidpaw, zullen wij vanavond tijdens sharing tongues doornemen wat jij al geleerd hebt? Dan kan ik een trainingsplan maken voor je." Ze snorde zacht en stuurde de apprentices op hun weg.

Nog een maal stapte ze naar de witte warrior. Jong en nu al een apprentice toegewezen. Ze wachtte rustig tot Whitewinter haar apprentice had toegesproken en tikte haar aan met haar staart. "Whitewinter." Ze proefde de naam op haar tong en glimlachte. "Je gaat het geweldig doen." Mauwde ze haar warm toe en kneep haar ogen even samen. "Na je stille wacht natuurlijk." Knipoogde ze een lik over haar poot gevende.

@Ploverpaw @Rapidpaw. @Whitewinter
The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 23:14

Daar stonden haar kinderen dan! Prongs, Daisykit, Sunnykit en Spiderkit waren netjes opgeboend door Shadefeather - waarschijnlijk - en stonden te glunderen bij de andere kittens. Waarschijnlijk hadden ze allemaal vlindertjes in hun buik. Daintywhiff keek op naar Blazestar en luisterde naar de tongvallen die hij maakte. Ze bleef stil tot de namen van haar kinderen werden genoemd. Allemaal Moor Runners! Ze riep alle namen met trots mee behalve die van Ploverpaw, bij hem riep ze Prongs. Misschien moest ze eens vragen aan Blazestar of hij het officieel kon veranderen, dat was niet echt helemaal volgens de code, maar uitzonderingen moeten gemaakt worden vond ze. Ze stapte op haar kinderen af die allemaal een beetje verspreid stonden. De eerste die ze tegenkwam was Daisypaw en ze streek haar staart over diens ruggetje, zachtjes, vederlicht. "Gefeliciteerd met je naam meisje!", miauwde ze zachtjes. Ze was geen warme moeder, nooit geweest, maar ze was nog steeds een moeder.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[08-06-21] Ceremonie Juni 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Harespring
Member
[08-06-21] Ceremonie Juni DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitimewo 9 jun 2021 - 21:14

Het was de eerste ceremonie die Blazestar deed nu hij een leader was, als je de deputy ceremonie niet meetelde natuurlijk. Ondanks het feit dat het spijtig was van Wolfstar, was ze zeker ook wel blij voor hem. Ze had er vertrouwen in dat hij het goed zou doen en luisterde nu dan ook rustig naar de ceremonie. Ze had al gedeeltelijk gehoord wat er zou gaan gebeuren, vooral wat zij te doen zou krijgen. Het was ook iets dat ze zelf meegemaakt had en daardoor wist ze hopelijk precies wat ze moest doen. Zodra haar naam dan ook genoemd werd samen met die van Burnetbliss stapte ze naar voren toe en begroette de poes rustig. "Laten we er het beste van maken." Want dat was wel wat dit was. Ze zou namelijk niet kunnen ontkennen dat ze het soms niet miste om een moor runner te zijn en dat zou waarschijnlijk niet anders zijn voor de jonge poes.


[08-06-21] Ceremonie Juni J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [08-06-21] Ceremonie Juni   [08-06-21] Ceremonie Juni Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[08-06-21] Ceremonie Juni
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: