[Straf] Verbanning is nog te licht 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [Straf] Verbanning is nog te licht

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashenpatch
Member
[Straf] Verbanning is nog te licht 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: [Straf] Verbanning is nog te licht   [Straf] Verbanning is nog te licht Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 14:17

The point is not the bearing of suffering.
Kittens disciplineren liet je normaal over aan de moeder. Natuurlijk liet je dat over aan de moeder. Of vader, maar in dit geval. In dit specifieke geval. Liep het de spuigaten uit. Ze had het al even overlegd met Blazestar. Een harmless grapje om haar even op haar plek te zetten. Daarom was zij ook degene die het zou doen en niet de kitten haar vader. Dat zou iets teveel trauma zijn voor de dag.

Met een doodserieuze blik sprong ze op de spreekplaats van de leader en keerde haar kop naar de clan. "Katten van Windclan." Mauwde de she-cat met een harde blik. "Crowkit is nog maar kort bij ons. En in haar korte tijd heeft ze laten zien dat ze zich absoluut niet kan gedragen als een Windclan kat. Als een van ons." Haar ogen gleden naar het grijze ding. "Bij deze verban ik haar dan ook." Ze liet de zware woorden rusten kijkend naar de kitten. "Van Samenspelen met alle andere kittens, apprentices, warriors of elders. Ze zal de komende dag en nacht alleen in een aparte den moeten liggen die wij normaal gebruiken voor gevangenen." Ze keek de kitten toe. "Zodat ze in zal zien dat wij meer zijn dan alleen speelgoed voor haar." Het was een hardere straf maar in all fairness. Het regende ook klachten over het ding. En naar alle waarschijnlijkheid lieten ze haar vanavond alweer gaan. Het ging voornamelijk even over dat ze een shock zou hebben.

[open eventje voor iedereen]
The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Tumblepaw
Member
[Straf] Verbanning is nog te licht DPKsfdL
Bunny
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner Apprentice
Tumblepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Straf] Verbanning is nog te licht   [Straf] Verbanning is nog te licht Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 14:23

Tumblekit was ontzettend geschrokken van de mededeling van hun nieuwe deputy. Hey! Dat was zijn zus waarover het ging! "Hey nee Crowkit mag je niet verbannen wat in Starclansnaam!! Ze heeft toch niemand vermoord of pijn gedaan ofzo is dat dan niet noodzakelijk? Ze is mijn zusje je mag haar niet verbannen!", mauwde hij meteen luid, met wijde kittenblauwe oogjes opkijkend naar Ashenpatch. Nee, dit mocht niet! Dit kon toch helemaal niet?! Was dit een grap ofzo?!


[Straf] Verbanning is nog te licht OYw3cP
Tekening op het setje is van beer <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Daintywhiff
Member
[Straf] Verbanning is nog te licht Otcffas
Beertje
315
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 72 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Straf] Verbanning is nog te licht   [Straf] Verbanning is nog te licht Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 14:38

Daintywhiff spitste haar oortjes bij de mededeling. Een glimlach sierde haar snoetje, ze begon Ashenpatch steeds leuker te vinden. De poes had pit en ze had ergens wel een punt. Dat bastaardkind had haar kop beledigd en overal waar ze liep hoorde ze klachten regenen. Ze keek om naar Tumblekit die niet zo ver van haar vandaan zat. "Je zusje beledigd warriors, is vaak gemeen en steekt kattenkwaad uit die de taken van de clan vertragen. Dat betaamd een goede Windclanner niet," miauwde ze, het spelletje mee spelend. Ze vroeg zich af of Crowkit al een van haar vloekwoorden had gebruikt. Dat zou haar stiekem wel trots maken.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Straf] Verbanning is nog te licht 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowpaw,
Member
[Straf] Verbanning is nog te licht ZNhren9
Jazzy
392
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: Re: [Straf] Verbanning is nog te licht   [Straf] Verbanning is nog te licht Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 14:42

Crowkit
"You're gonna be happy," said life.
"But first I'll make you strong."
De kleine poes zat kalm te spelen met een mosballetje voor de nursery. Ze speelde wel vaker alleen, eigenlijk bijna altijd. Ze had haar nageltjes in het mos gehaakt toen de stem van een kat door het kamp weerklonk. Ze keek meteen op. Dat was niet haar papa! Ze fronste dan ook even en kwam langzaam overeind. Toen haar naam werd gedropt, fronste ze wat dieper. Hoe bedoelde ze? De kleine meid kantelde haar kopje wat, niet begrijpende waar de poes op aan het doelen was. Een windclan kat? Wat hield dat in? Kon je dat eten? De frons op haar gezicht werd enkel nog dieper en maakte een boze expressie op haar gezicht.
Ze werd verbannen, wat dat ook mocht beteken. Ze sprong dan ook kordaat naar voren en zette haar keel op. "Nee! Jij verba... verba-.... Ver... ver.... Verbann... VERBANNEN!" HAH. Ze keek de ander boos aan. Hoe durde ze iets te doen dat ze niet eens wist wat het was. Speelgoed? Aparte den? "Nee! Ikke wil bij mama slapen!" riep ze boos uit. De kleine Crow zette haar haren overeind en stampte boos op de grond, als een kind die haar zin niet kreeg, als een baby met een woede uitbarsting. "Nee! Nee! Nee! Nee! Nee!" En toen kwamen de woorden van de lelijke witte kat terug binnen. "Foxdung! Beebrain!" ze haalde even diep adem. "MOUSEDUNG!"


Crowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightstep
Member
[Straf] Verbanning is nog te licht DPKsfdL
Steen
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightstep
BerichtOnderwerp: Re: [Straf] Verbanning is nog te licht   [Straf] Verbanning is nog te licht Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 16:43

Ze keek verbaasd naar de deputy. Waarom sprak Blazestar niet? Haar mond ging open wanneer Ashenpatch vertelde over Crowkit. Nee! Dat kan niet! Ze siste wanneer Daintywiff reactie gaf. Ze sprong met haren omhoog overeind. Ze rende naar Crowkit en ging naast haar staan. Niet om haar mee te nemen, maar om te beschermen. "Dat kun je niet maken!" siste Lightpaw woedend. Voor het eerst dat ze niet twijfelde. Het was een kitten.


~Meep meep~
Terug naar boven Ga naar beneden
Milkypaw
Member
[Straf] Verbanning is nog te licht Giphy
☾ Rei
118
Actief
"YOU THINK I CAN'T PUT POSTERS UP ON MY OWN?! ....It's upside down, isn't it?"

CAT'S PROFILE
Age: ☾ 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Milkypaw
BerichtOnderwerp: Re: [Straf] Verbanning is nog te licht   [Straf] Verbanning is nog te licht Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 20:05

Een grote grijns trok over haar gezicht toen ze de hoop scheldwoorden hoorde die Crowkit allemaal uitte. Als ze ooit een kind kreeg, zou ze het ook zo opvoeden. Dat Ashenpatch de kitten niet echt ging verbannen, snapte ze nog net. Het was wel een topstreek om uit te halen op je eerste dag als deputy, moest ze toegeven. Milky was wel fan van haar, een beetje een harde hand - zolang die harde hand maar niet op haar ging rusten. In alle eerlijkheid mocht dat eigenlijk wel, want Milky was ontzettend hard aan het slacken met haar trainingen. Het vuur wat ze eerst gehad had om zichzelf te bewijzen was nogal gedoofd. Ze vond het apprentice leven op zich wel prima zo en was nog niet zo heel hard van plan om verandering te brengen in haar huidige situatie. Bovendien moest ze geen nieuwe mentor, dus dat hielp ook niet mee met het verder trainen. Bleh. Motivatie.


[Straf] Verbanning is nog te licht Milkyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Straf] Verbanning is nog te licht   [Straf] Verbanning is nog te licht Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Straf] Verbanning is nog te licht
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: