De Bonk Meester [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 De Bonk Meester [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hawkchase
Deputy
De Bonk Meester [OPEN] 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: De Bonk Meester [OPEN]   De Bonk Meester [OPEN] Icon_minitimedo 17 jun 2021 - 22:00

Uiterst in zijn nopjes liep Hawkchase het kamp in. Het was laat, en hij rook nog naar Lightfaith. Wat zich vanmiddag tussen hen had afgespeeld.. Wauw. Hij kon wel dansen. Hij probeerde zichzelf te beheersen, though, en zette alleen één klein huppelpasje terwijl hij een veldmuis van de prooistapel afpakte. Hng, hij had honger gekregen na zijn wilde avonturen. Hij nam een plekje in het kamp waar een lekker briesje aan zijn haren kriebelde, en wierp zijn blik op naar de mooie schemerlucht, waar enkele sterren in te zien waren.
https://youtu.be/NylCQIQex6M?t=36


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Crossfire
Member
De Bonk Meester [OPEN] Giphy

13
Actief
"The past was erased, the erasure was forgotten, the lie became the truth"

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crossfire
BerichtOnderwerp: Re: De Bonk Meester [OPEN]   De Bonk Meester [OPEN] Icon_minitimedo 17 jun 2021 - 23:20


Crossfire kon niet slapen, iets wat wel vaker speelde bij hem. Zijn hoofd spookte dan rond met alle dingen die hij had gezien. Niet zo zeer slechte ofzo, hij had niet bepaald een duister verleden wat hem wakker hielt en kwade dingen in fluisterde. Nee, zo spannend was hij ook weer niet. Maar als iemand met een fotografisch geheugen had hij simpelweg niet de optie om zijn hoofd uit te zetten. Hij stond altijd aan, liet hem plaatjes zien van vandaan, van gisteren, van tien moons geleden. Allemaal zo echt als maar kon zijn, in uiterst detail. Zijn kop deed er maar zeer van. Het was niet eens dat het spannende plaatjes waren, echt niks wat het waard was om op te blijven. Ach, het gebeurd. Hij waande zich op vanuit zijn slaapplek, om een luchtje te scheppen ondanks dat hij al buiten was. Eerder zocht hij afleiding, en deze vond hij in een kater die toch een beetje vreemd rook. Niet vreemd: naar een andere poes. Brutaal als hij was, maar zeker niet onvriendelijk, ging hij naast de ander zitten. "Dus... een leuke nacht gehad?" Opperde hij met een jongensachtige grijns, een die de ander een beetje plaagde met zijn aroma. Hij gunde het de ander wel, als beiden katten plezier hadden, alleen maar leuk toch? Kon vast geen kwaad.


“We know that no one ever seizes power with the intention of relinquishing it"
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkchase
Deputy
De Bonk Meester [OPEN] 0e1ebbdcf4889cdf8083982737836a45
mmmmrei
342
Actief
Your honor, I'm slaying

CAT'S PROFILE
Age: 30
Gender: Tomcat ♂
Rank: deputy
Hawkchase
BerichtOnderwerp: Re: De Bonk Meester [OPEN]   De Bonk Meester [OPEN] Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 11:07

Toen hij een hap nam, werd hij benaderd door Crossfire. Zachtjes humde hij terwijl de kater op hem afliep. Zijn staart tikte ritmisch op de grond. Een glimlach trok over zijn gezicht bij de vraag van de ander. Hawk rolde zich in plezier op zijn rug waarbij hij de ander een speelse duw gaf met zijn poot. "Is het zo duidelijk?" sprak hij in gespeelde verlegenheid, zijn snuit verstoppend achter zijn andere poot. Hierna grijnsde hij waarbij hij een kleine shimmy deed met zijn schouders. "Maar, ja, het leven moet je leven toch?" sprak hij vrolijk, pretlichtjes in zijn ogen.


Too fast for his own good
Hawkchase
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De Bonk Meester [OPEN]   De Bonk Meester [OPEN] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De Bonk Meester [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: