shenanigans 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 shenanigans

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sparkpaw
Member
shenanigans  Sirius
Renske
104
Actief
BOOM

CAT'S PROFILE
Age: ✴ Nine moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ✴ Tunnels zijn stom
Sparkpaw
BerichtOnderwerp: shenanigans    shenanigans  Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 20:56


shenanigans  D51re35-40a7e9ea-6cc1-4945-9640-21a8093f3f7c.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzM5NDI5MzIwLTBmNjEtNDI0ZC1hOGVmLTE2YWVmM2NkNmQ1OFwvZDUxcmUzNS00MGE3ZTllYS02Y2MxLTQ5NDUtOTY0MC0yMWE4MDkzZjNmN2MuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Het was hier zo saai. Oké, want kijk. Sparkkit zou het eens mooi gaan uitleggen. Hier was een nest en óh! Kijk nou eens! Nóg een nest. En verderop, je raadt het nooit... nog één! Het was saai hier. Het was alleen maar hetzelfde. En wat rondslingerende mosballen konden het niet meer oplossen. Maar Sparkkit ging niet bij de pakken neer zitten. Nee, hij zou deze plek wel een beetje opleuken! En dat zou hij als het volgt doen: hij wilde slingers. En dan moest het wat aan het dak komen te hangen. Maar om dat te doen, moest hij eerst bij het dak komen, snap je het nog? Oké. Sparkkit liep naar de wand van de nursery en haalde een keer diep adem. Daar ging hij dan. Hij zette zijn pootjes in de wand en trok zichzelf omhoog. Hij kreunde van de inspanning. Hmmmfff! Nog hoger, en nóg hoger! Hij voelde zich al een hele warrior, maar hij was misschien nog maar een kittenlengte van de grond.

+ Zephyrkit     
I've never have been one to
half-ass shenanigans

shenanigans  Sparkos
Terug naar boven Ga naar beneden
 
shenanigans
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: