Refusing the lesson 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Refusing the lesson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Refusing the lesson August10
Bo3
1287
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Refusing the lesson   Refusing the lesson Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 22:31

Er leek een piek in het aantal geboren kittens te zijn, op het perfecte moment om Crystalstar reden te geven ze allemaal te vervloeken. Als Clanleider bezocht ze ze allemaal minstens eenmaal, om de namen te horen en de moeders succes te wensen. Maar nu wilde ze niets van kittens weten, en dus had ze het bezoek aan de jongste van de clan: Cricketkit, uitgesteld. Maar een kitten ontwijken was moeilijk als die plotseling recht voor je verscheen. terwijl Crystalstar haar ronde deed door het tijdelijke territorium stond ze plotseling oog in oog met het kleintje, dat blijkbaar weg was gekomen van haar moeder. "Ah, goeiemorgen." Mauwde Crystalstar, en ze keek om zich heen, op zoek naar iemand bij wie ze de kitten kon dumpen. Iedereen leek echter precies op dat moment bezig te zijn.

{Cricket]


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Refusing the lesson DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cricketkit
BerichtOnderwerp: Re: Refusing the lesson   Refusing the lesson Icon_minitimema 21 jun 2021 - 21:55

De calico kitten was nog erg jong en had nog steeds de zorg en bescherming van een moeder nodig. Een moeder die was overleden tijdens de geboorte en door Mousepaw gevonden was. Haar naam had ze dan ook aan de Medicine Cat Apprentice te danken, de geluiden die de paniekerige kitten had gemaakt hadden haar doen denken aan een irriterend insect. De naam zou ze haar hele leven dragen, zonder dat ze ooit zou beseffen waarom ze de naam had gekregen. De kleine kitten was heel even alleen gelaten en sinds de geuren en geluiden steeds helderder werden had ze zich verplaatst. De verkeerde kant op en toen ook nog een geluid van onbekende pootstappen hoorde begon ze alarm te slaan, dit betekende dus dat ze de boel bijeen schreeuwde. Paniek! 'Ah, goeiemorgen.' Mauwde iemand, waardoor ze kort stil viel en naar voren kroop en bang trillend, piepend als een hoopje kitten de ander probeerde vast te houden, zich niet realiserend dat de Leader net een kitten was verloren.


Refusing the lesson Cricketkitsig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Refusing the lesson August10
Bo3
1287
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Refusing the lesson   Refusing the lesson Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 21:38

Niet alleen kon ze de kitten nergens dumpen, ze begon ook nog eens geluid te maken, en naar haar toe te kruipen. Het koste Crystalstar al haar wilskracht om niet simpelweg rechtsomkeert te maken en iemand anders het probleem Cricketkit op te laten lossen. Ze bleef zitten en liet het piepende bolletje zich aan haar vastklampen, terwijl ze haar kaken strak op elkaar hield en niet probeerde te denken aan Shellkit. "Jullie zijn wel waardeloos, hè, kittens?" Murmelde ze, al was het niet kwaadaardig bedoelt, ze was er gewoon niet klaar voor. Daarnaast zou Cricketkit haar toch niet begrijpen, dus waarom zou de leader het niet zeggen?


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Refusing the lesson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: