Thats all the truth i know 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Thats all the truth i know

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Clanleader
Thats all the truth i know Untitl10
Sannemander
526
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Thats all the truth i know   Thats all the truth i know Icon_minitimedi 29 jun 2021 - 12:04

Thats all the truth i know Blaze_29
Soms was het een warrior. Soms zat hij zelf aan de grens. Wachtend op een boodschapper van Crystalstar. Maar lang had het niet geduurd voor de twee een afspraak gemaakt hadden, voor duidelijk werd dat ze elkaar zouden ontmoeten op fourtrees. Wanneer het woud gehuld was in een warm oranje, een kalme weg zette voor wat hopelijk een kalm gesprek zou worden. Blazestar sloeg zijn staart over zijn kleine pootjes. Tussen deze reuzachtige bomen voelde hij zich altijd zo klein, zelfs nu het er nog maar drie waren. Zijn blik rustte kort op de plek waar het ooit gestaan had, machtig, groots en dood. Zijn kaken spande zich kort tegen elkaar op, zelfs bomen zo groots als deze hadden een eind datum. Wie weet had het nooit een teken voor Shadowclan or Riverclan moeten zijn, maar voor de grote machtige Wolfstar. Nu niets meer dan een nachtmerrie, een lijk in het donkerste plekje van Darkforest. Wegrottend in zijn eigen haat. Blazestar zuchtte, maar waarom had het dan zo veel andere het leven gekost? Maakte dat Starclan juist niet erger? Hij schudde zijn kop en liet zijn blik op het Riverclan gebied vallen.

Crystalstar, ze had haarzelf rap erg bekend gemaakt. Patriot en hard, zo kwam ze over, Blazestar was benieuwd hoeveel er van hij nu voorgeschoteld zou krijgen. Hij had over de oorlog gehoord, woord ging dat niemand gewonnen had. Terwijl andere juist beweerde dat Shadowclan gevlucht was. Blazestar besloot er niet al te veel op te vergokken en het gewoon te laten voor wat het hoe dan ook was. Een oorlog zonder resultaat dat hem echt aanging. Wat Windclan aanging.

Zijn blik viel op de grijze kattin die hij herkende van de gatherings maar pas net zou herkennen als de leader van Riverclan. De kattin die altijd zo zeker van haar zaak geleken had. Hij knikte maar bleef zitten, of hij nou stond of niet, groter dan haar zou hij nooit zijn dus wat was het punt? "Crystalstar" begroette hij de kattin kalm. " Het koste eventjes maar hier zijn we dan" ging hij verder, liet zijn rustige blik nu volledig op haar vallen.


+Crystalstar


MONTYBLAZESTAR

With pace and a fury defiant

⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
Thats all the truth i know August10
Bo3
1169
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 58 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: Thats all the truth i know   Thats all the truth i know Icon_minitimedi 29 jun 2021 - 22:36

De afspraak was geen toeval: warriors hadden hun boodschappen overgedragen en een tijd en een plek vastgelegd. De plek was niet erg lastig geweest, er was immers maar één neutraal gebied in het kamp. En de tijd was zo snel mogelijk geweest nadat Crystalstar Ashenpatch had ontmoet. Nieuwe leaders moesten zo snel mogelijk geanalyseerd worden, zeker aangezien ze maar weinig informatie over Blazestar als deputy had gekregen. Hij was dan ook een erg nieuwe speler, en zijn clan was de enige waarmee ze geen directe problemen had gehad.

Toen ze hem zag herinnerde ze zich weer hoe klein hij was. Als hij niet zo breed en gespierd was geweest had hij bijna een apprentice kunnen zijn. Echter moest ze dat haar niet laten afleiden, venijn kon in de kleinste verpakkingen zitten. Desondanks stonden de twee leaders in schril contrast met elkaar. Hij was breed waar zij slank was, en zij lang en waar hij kort was. Het enige dat de twee echt in overeenkomst hadden was hun keel, die bij beiden door een litteken getekend werd. Dat van haar was verser, en opgelopen bij de laatste oorlog die het woud had gezien.

"Blazestar." Knikte ze hem toe, terwijl ze tussen de bomen uit bewoog en hem benaderde. Het was de eerste keer dat ze een nieuwe leader in volledige vrede ontmoette, en het voelde beslist beter dan haar tijd met Stagtine en Acornstar. "Leaders en deputies blijven maar vallen en uitgewisseld worden, veel sneller dan in de tijd dat ik jong was." Merkte de kattin op, terwijl ze ook ging zitten, niet ver van hem vandaan. "Windclan alleen al zit nu op zijn derde leader sinds ik tot deputy werd benoemd, nog geen twee winters geleden." Vervolgde ze scherp, de jonge leader bekijkend. Zij zou nog geen deputy van die leeftijd hebben aangenomen als Starclan haar geen teken had gegeven. "Ik neem aan dat jij je clan tot rust kan brengen? Ik heb geen zin in nog een bloedbad, zoals er al te vaak tussen River- en Windclan aangericht is." Het was niets voor haar om om de zaken heen te draaien, Blazestar zou direct weten wat hij aan haar had.


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazestar
Clanleader
Thats all the truth i know Untitl10
Sannemander
526
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: Thats all the truth i know   Thats all the truth i know Icon_minitimedi 20 jul 2021 - 22:10

Thats all the truth i know Blaze_29
Het was nog altijd zo verdomd vreemd zijn nieuwe naam te horen. Waren zij niet de enige die hier stonden zou hij geneigd zijn geweest zich niet aangesproken te voelen. De kersverse leader vroeg zich af hoe lang dit gevoel nog vol zou houden, hoe vaak hij het in zijn hoofd zou moeten herhalen voor het als natuurlijk klonk. Hij was niet lang deputy geweest, Wolfheart zijn levens verdwenen zou snel als deze aan hem geschonken waren. Blazestar had gedacht nooit al zijn levens te kunnen overleven. Had zichzelf altijd meer gezien als een tijdelijke oplossing, iemand die de plek warm hield voor iemand beter dan hem. Maar toch stond hij hier nu, met negen levens en een diplomatieke houding die hij zichzelf snel had aangeleerd. Een leader die pas net de spieren ontwikkeld had om zijn kroon op het hoofd te kunnen dragen. Maar was het echt zo naïef van hem om te denken dat hij nooit leader zou worden? Wolfheart was jong, sterk en kon negen keer langer leven dan hem. Was het echt zo vreemd dat hij zijn huidige positie niet voorzien had?

Crystalstar kwam snel tot zaken, iets wat Blazestar op prijs had gesteld, waren haar woorden niet met scherpe tong gesproken. De tabby kater zette zijn kaken wat strakker op elkaar, drie leaders in haar deputyschap alleen al. Hij wist dat hij dat niet op leeftijd kon afschuiven, nee. Leaders vielen inderdaad met onnodig snelheid. Oceanstar, Stallionstar, Wolfheart- Blazestar wist dat het niks persoonlijks was. Maar kon het niet laten zich voor een seconde gefrustreerd te voelen onder de scherpe toon die de kattin tegen hem opgezet had. Het waren immers dingen die buiten zijn doen lagen en dingen die Windclan niet omschreven. "Het zij zo" mauwde hij kalm, er was niks wat hij er aan kon veranderen. Hij zou meteen aan de riverclan leader laten merken dat hij niet van plan was in het verleden te leven. Wolfheart beschreef zijn leiderschap niet. Wolfheart was er niet meer. Hij deed er niet toe. Het was irrelevant voor de leaders die nog levens droegen. Die zeggenschap hadden.

Gelukkig leek ook Crystalstar er niet al te lang op te willen blijven hangen, ging al vluchtig door naar de volgende zin die ze ongetwijfeld goed had doordacht maar niet minder slecht viel. Tot rust brengen? Wie dacht ze dat ze was. "Tot rust brengen?" herhaalde hij scherp toen ze uitgesproken was. Zijn ogen vernouwd, oren naar achtere gedraaid.  "Er is niks om tot rust te brengen, Crystalstar." Niets wat haar aanging tenminste.  "Er liggen  geen spanningen tussen onze clans, en ik ben niet van plan deze te creëren." Het was niet windclan die stookte de laatste niet. Hoe hij het ook wendde of keerde, dit was alles waar Crystalstar om zou geven aan het einde van de dag. Wat voor hem Windclan was, was voor haar Riverclan. En met iedere nieuwe leader zou ze direct willen weten wat het voor haar thuis zou betekenen.


MONTYBLAZESTAR

With pace and a fury defiant

⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Thats all the truth i know
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: