Restored reality 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Restored reality

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokegaze
StarClan
Restored reality 6GDhOSI
Nathalie
1266
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 55 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokegaze
BerichtOnderwerp: Restored reality   Restored reality Icon_minitimema 5 jul 2021 - 0:58

Vlak voor zijn lichaam het water raakte, stopte zijn hart met kloppen en keerde zijn ziel naar Starclan. De weg naar de sterren leek sneller te gaan dan hij ooit had verwacht. Zo ook keerde de reality terug. Het was alsof die hele ziekte die met zijn brein had geknoeid was verdwenen. In die zijn was dat ook zo, maar daarvoor had hij moeten sterven.

"Zoon." Het was een stem uit het verleden, één die hij zich niet meer had herinnerd, tot nu. Smokegaze draaide zich naar de kater. Smoketear. Meteen herkende hij de kater, zijn evenbeeld, zijn vader. Tranen welde zich op in de ogen van Smokegaze. De realiteit klapte naar binnen. Hij was dood en hij had het zelf gedaan. Hij had Crystalstar en zijn jongen achter gelaten. Paniek welde in hem op en hij schudde met zijn kop. "Waarom heb ik dit gedaan?" Vroeg hij in het niets, maar het was zijn vader die antwoorde en naar hem toe stapte. "Oh mijn zoon, dit heb jij niet zelf gedaan. Je was ziek, je brein was ziek, hier heb jij nooit zelf voor gekozen." Smoketear drukte zijn kop tegen die van Smokegaze aan. "Nu is het voorbij en hoef je niet meer te lijden, je hebt lang genoeg gestreden en je best gedaan om beter te worden," vervolgde zijn vader.

Langzaam maar zeker keerde meer bekende gezichten naar hem toe. Smokegaze wist niet hoe hij zich voelde. Het waren Crystalstar, Tearpaw, Thistlepaw en Mousepaw aan wie hij dacht. Zijn familie. Zijn droom. En die droom was voorbij. Dat was de realiteit.


Restored reality YeIsY95
Restored reality PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Restored reality
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: