After Waiting For You 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 After Waiting For You

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dimveil
Member
After Waiting For You B0YpPi3
Rei ♡
369
Actief
-- voice --

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior ⚡
Dimveil
BerichtOnderwerp: After Waiting For You   After Waiting For You Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 23:15

Dimpaw trad vrij zelden buiten haar eigen territorium. De grenzen zocht ze nog wel is op - voornamelijk wanneer ze patrouilles liep - maar gebieden als dit zag ze eigenlijk nooit. Echter had ze met haar mentor afgesproken dat het belangrijk was om te zien waar de gatherings plaatsvonden, ook wanneer er niemand was. Vandaar dat ze hier nu naartoe was gegaan, al dan wel wat later op de avond zodat ze minder het risico liep om iemand tegen te komen. De zon stond laag aan de hemel, en wekte prachtig mooie kleuren tot leven. De oudere apprentice genoot ervan. Het was vandaag warm geweest, maar het begon nu af te koelen tot een aangename temperatuur. Een zacht briesje trok aan haar vacht toen ze het Shadowclan territorium officieel verliet. De drie grote bomen kwamen in zicht, en met een nieuwsgierige blik keek ze naar de ene boom die neer gebrand was, maar die ooit net zo hoog had gestaan als de anderen. Er hing iets nostalgisch aan deze plek, alsof ze er eerder geweest was - echter was dit niet het geval.
- Seamist
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
After Waiting For You DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: After Waiting For You   After Waiting For You Icon_minitimema 23 aug 2021 - 23:38

Haar kittens begonnen ondertussen zelfredzamer te worden, buiten te spelen. En aangezien Arcticwolf weer in de medicine cat den was met een vreemde buikpijn, had zij de ruimte gehad om weg te glippen. Vanaf de Highlands was het slechts een klein eindje in de richting van fourtrees. De afstand was zo overbrugd. Het gaf wat ademruimte, lucht die ze zo wanhopig nodig had in haar nieuwe gezinssituatie die kortweg traumatisch te noemen was. Maar ze was ook niet voorbereid op wat ze zou aantreffen op fourtrees. Ze voelde het haast instinctief toen ze de apprentice zag, alsof elk patroontje gegrafeerd was in haar brein toen ze afscheid nam van het kleine wondertje. Dimpaw. Even stokte haar adem in haar keel in shock voordat ze zich herpakte. "Wat brengt je naar Fourtrees, jonge Shadowclan apprentice?" Bijna, bijna had ze Dimpaw over haar lippen laten rollen, maar ze had zichzelf herpakt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dimveil
Member
After Waiting For You B0YpPi3
Rei ♡
369
Actief
-- voice --

CAT'S PROFILE
Age: Fourteen moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior ⚡
Dimveil
BerichtOnderwerp: Re: After Waiting For You   After Waiting For You Icon_minitimevr 27 aug 2021 - 12:31

Dimpaw besloot dat ze het hier mooi vond. Het had iets vredigs om hier te zijn; alsof ze de aanwezigheid van het goddelijke kon voelen - wat dat dan ook mocht betekenen. Langzaam bewoog ze zich van boom naar boom, kort even stilstaand en omhoog kijkend, tot ze tot stilstand kwam bij afgebroken, neer gebrande stam. Haar oor bewoog zich naar achteren toen ze plots een stem hoorde. "Wat brengt je naar Fourtrees, jonge Shadowclan apprentice?" Het was duidelijk dat de stem haar aansprak, en met een onderdrukte zucht draaide ze zich volledig om. Haar blik gleed scherp over de ander heen. Een warrior die ze niet kende, maar die er toch bekend uitzag. Ze fronste, haar amberen ogen zoekend. De vacht van de ander, diens oren en staart, de kleuren die haar lichaam sierden. De Riverclanner leek op haarzelf, concludeerde ze toen. Als Dimpaw niet zo intelligent geweest was, had ze het daarbij gelaten. Helaas voor haarzelf legde haar brein vrij snel een link, wellicht niet volledig, maar genoeg om haar aan het denken te zetten. Die vreemde kater, van moons geleden, toen ze net apprentice geworden was. Ze kende zijn naam niet, maar hij was een Riverclanner en had Dimpaw verteld dat ze op haar moeder leek, dat hij diens partner was en dat Dim niet thuishoorde in haar eigen clan. Ook had hij haar zijn kind genoemd. Het was toen vreemd geweest - wat moest een Riverclanner met haar Shadowclan moeder? Bovendien leek ze helemaal niet op Airwisp. En hoe bedoelde hij dat ze niet in Shadowclan thuishoorde?
En nu kwam ze deze Riverclanner tegen, die erg op haar leek. Het was allemaal vreemd en verwarrend. Had ze familie in Riverclan? Maar geen van haar ouders had, voor zover ze wist, familie buiten Shadowclan. Waarom zouden ze dat voor haar verzwijgen? Waren er geheimen waar ze niets van wist? Als Airwisp de partner van die vreemde Riverclan kater was, wie was deze kat voor haar dan? Waarom leken ze zo op elkaar?
Na een lange stilte, waarbij Dimpaw de ander aanstaarde, wist ze zich te herpakken. Snel dacht ze na over een gepast antwoord, één die de ander niet weg zou jagen. Dat bleek nog moeilijk, aangezien ze normaal zo min mogelijk sociaal contact onderging met anderen en dus ook niet goed wist hoe ze dat dan wel goed kon doen. "Ik ben hier nog nooit geweest, dus ik was op onderzoek uit," mompelde ze uiteindelijk, plots erg onzeker over zichzelf. "En, euh, en u?" zei ze toen, zo zacht dat het haast niet hoorbaar was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
After Waiting For You
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: