The blame is always shifted from the start 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The blame is always shifted from the start

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
The blame is always shifted from the start 1706e310
Sannemander
912
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: The blame is always shifted from the start   The blame is always shifted from the start Icon_minitimezo 25 jul 2021 - 22:36

The blame is always shifted from the start Blaze_29
Het zou niet lang meer duren voor hij er zou staan. Voor hij zij aan zij zou staan met de andere leaders. Thornstar, Crystalstar, Acornstar, allemaal zo veel ouder dan hem, zo veel groter. Zij hadden in hun deputy tijd een reputatie opgebouwd, waren wel bekende spelers die alle tijd gehad hadden de regels van het spel eigen te maken. Blazestar was een nieuwe speler had in zijn korte deputy tijd  altijd in Wolfhearts schaduw gestaan. Iemand die in de buitenclanse politiek zijn gezicht nog niet had hoeven laten zien. Waar andere deputies voorbeelden hadden aan hun leaders, had hij vrijwel niks. Wolfheart was niet iemand waar hij nog naar opkeek en met iedere gedachten aan de vorige leader trof het gevoel van verraad hem even hard. Trok woede aan zijn hart. Hij zou niet vergeleken worden met Wolfheart. Binnenkort zou hij moeten laten zien waar hij stond. Wie hij was als leader, zijn waarden, zijn normen en zijn idealen. En deze zouden geheel vanuit hem komen. Geen voorbeeld, geen schaduw.[Acornstar]

MONTY
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The blame is always shifted from the start
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: