clumsy little doll 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 clumsy little doll

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
clumsy little doll Tenor
kip
306
Actief
they don't give a shit about you, not even a tiny little rabbit shit!

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Rabbitcharm
BerichtOnderwerp: clumsy little doll   clumsy little doll Icon_minitimedo 29 jul 2021 - 18:24

clumsy little doll Rabbit10
Stilletjes kroop ze het kamp weer in, tussen haar kaken een konijn geklemd die ze neerlegde op de prooistapel. De vloed had hen lang niet zo hard geraakt, al maakte ze zorgen om alle konijnen die hun holen uit waren gejaagd of die verdronken waren. Echter waren dat zorgen voor later, nu liep de eenzame weduwe braaf haar warrior taken uit te voeren. Er waren enkele ogen op haar gericht waar ze weinig aandacht aan spendeerde, waarna ze zich neerzette aan de rand van het kamp en in de zon die haar glanzende donspels verlichtte haar vacht te wassen.

&Tumblekit


clumsy little doll Dcn7dpx-3a391222-caf9-483d-97b3-3c2aeca5c100.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMmY1Y2YyMjUtM2ZlZC00MmUyLTgxOWEtNmI5NjYyMmU0MzRmXC9kY243ZHB4LTNhMzkxMjIyLWNhZjktNDgzZC05N2IzLTNjMmFlY2E1YzEwMC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tumblekit
Member
clumsy little doll DPKsfdL
Bunny
37
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tumblekit
BerichtOnderwerp: Re: clumsy little doll   clumsy little doll Icon_minitimedi 14 sep 2021 - 14:41

Tumblekit spendeerde een groot deel van zijn tijd met rondlopen in het camp. Hij was nieuwsgierig, zoals veel kittens, niet heel snel bang maar ook heel snel afgeleid door iets nieuws. Dit zorgde ervoor dat hij van het ene naar het andere stuiterde, zonder twee seconden stil te zitten, steeds vragen stellend aan iedereen die hij kon vinden. Hij was net weggelopen van een dwarrelend blaadje toen hij een kattin zag wiens vacht wel héél hard op zijn vacht leek. Ze zat net aan de rand van het camp en de zon die op haar vacht reflecteerde had zijn aandacht getrokken. Het katertje half-rende half-rolde op haar af, steeds in de knoei met zijn eigen lange poten en soms ook met zijn staart, maar raakte tot bij haar. "Hey jij hebt ook plekjes op jouw vacht, net zoals ik, kijk!", verklaarde Tumblekit vrolijk, met het enthousiasme die enkel een kitten kon hebben, en hij toonde haar zijn gevlekte staartje en pootjes alsof ze anders niet zou weten wat hij bedoelde.


clumsy little doll Tumbleos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
clumsy little doll
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: