Tilt-A-Whirl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Tilt-A-Whirl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Copperkit
Member
Tilt-A-Whirl  Ezgif.com-gif-maker
Bo3
27
Actief
"Chaos isn't a pit, it's a ladder."

CAT'S PROFILE
Age: ⎈ 2 moons ⎈
Gender: Tomcat ♂
Rank: ⎈ Kitten ⎈
Copperkit
BerichtOnderwerp: Tilt-A-Whirl    Tilt-A-Whirl  Icon_minitimeza 14 aug 2021 - 20:02

De wereld was nog ontzettend klein voor de koperkleurige kitten. Maar de limieten van zijn geest krompen met de dag. Hij was vanaf de eerste dagen al een helder katertje geweest. Toen hij had leren praten was het allemaal nog veel erger geworden: toen begon hij namelijk vragen te stellen. Zijn favoriete doelwit was zijn moeder, want zij was er altijd. Daarnaast vond Copperkit het nog wel spannend om op onbekenden af te stappen. Maar soms was zijn vader er ook, dat waren de tijden waar hij het meest naar uit keek. Als zijn vader er was rook hij de geuren van buiten. Dan sloegen zijn gedachten op hol, en tekende hij in zijn kop een wijde wereld, gevuld met de meest wonderlijke verschijningen. Natuurlijk zat er een ommezijde aan al deze nieuwsgierigheid: Copperkit was erg op zichzelf. Hij was verlegen rond anderen en hield er niet van om samen spelletjes te spelen. In plaats daarvan vermaakte hij zichzelf. Zoals ook nu weer. In een hoekje van de nursery zat Copperkit een verhaaltje dat hij zelf bedacht had na te spelen. Hij speelde alle rollen: De sterke krijgers, de nobele leider, de vijanden. EN tijdens het spelen, wat niet veel meer voorstelde dan af en toe een rondje draaien om dan met zijn kleine pootjes naar een onzichtbare vijand te slaan, mompelde hij tegen zichzelf in zijn hoge kitten stem. "En toen.. Grarr!" En hij sprong op zijn rivaal, en werkte hem tegen de grond. Voor hem was het allemaal levensecht. Zo levensecht dat hij het nooit gemerkt zou hebben als hij bekeken werd.

[Arctic]


Tilt-A-Whirl  Copper10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tilt-A-Whirl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: