Tidal Wave 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Tidal Wave

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brackenfire
Member
Tidal Wave PxpEHT9
Camilla
218
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Tidal Wave   Tidal Wave Icon_minitimezo 15 aug 2021 - 15:54


Het was een prachtige dag. Het weer was warm, maar niet té warm. Een licht briesje zorgde daar gelukkig ook voor. Brackenpaw was in zijn element, het was immers ook geweldig weer om te zwemmen. Soort van gelukkig dat het water nog steeds hoog stond, dan. De kater was aangekomen bij Fourtrees, zijn plaats van aankomst. Hij was benieuwd of hij iemand leuk kon ontmoeten uit een andere Clan. Bracken was een sociale kater, en ook nog is nieuwsgierig. Dus zette hij zichzelf neer in het gras, van de grens af maar ook niet helemaal in het midden, en wachtte.

Tidepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Tidepool
Member
Tidal Wave BBTakD
Bunny
365
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: Tidal Wave   Tidal Wave Icon_minitimewo 18 aug 2021 - 15:22

Tidepaw bevond zich nog maar eens op fourtrees. Dat was geen ongewoon ding voor haar - de tocht naar de vier bomen was één van de weinige momenten dat ze echt alleen was, en dat zorgde er elke keer voor dat ze haar pas nog wat versnelde. Er was bijna altijd wel iemand anders bij de drie grote bomen, en meestal ook iemand de eerder vriendelijk was. Anders zou je niet bewust op het ontmoetingspunt van de clans gaan staan, nietwaar? En ook nu merkte ze iemand op, en niet zomaar iemand. Het was alsof ze volledig oplichtte toen ze hem zag zitten- een warme glimlachje plooide om haar lippen en zachtjes snorrend liep ze op de Riverclanner af. "B-Brackenp-paw!", mauwde Tidepaw opgetogen, haar blaugroene oogjes sprankelend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brackenfire
Member
Tidal Wave PxpEHT9
Camilla
218
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior!
Brackenfire
BerichtOnderwerp: Re: Tidal Wave   Tidal Wave Icon_minitimedo 19 aug 2021 - 21:27


Hoewel hij hier was om andere katten te ontmoeten, was zijn aandacht verschoven naar de lucht. De toppen van de drie eiken waren nauwelijks te zien vanaf hier. Alleen een beetje door het heen en weer bewegen door de wind. Veel wind stond er gelukkig niet. Bracken hield niet zo van harde wind. 'B-Brackenp-paw!' klonk opeens een welbekende stem. Toen hij keek brak er een brede glimlach door op zijn gezicht. 'Tide!' miauwde hij blij snorrend. Hey, dat was leuk! 'Hoe gaat het met je??'
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tidal Wave
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: