Shadow owes its birth to light 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Shadow owes its birth to light

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Glenbreeze
Member
Shadow owes its birth to light FatDamagedChinesecrocodilelizard-size_restricted
Elfje
72
Actief
The woman I am now, is not the woman I once was

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Glenbreeze
BerichtOnderwerp: Shadow owes its birth to light   Shadow owes its birth to light Icon_minitimedi 17 aug 2021 - 19:52


la dame blanche
Al een tijdje geleden was ze hier naartoe verhuisd, met een enorme tegenzin en koppigheid, na het voorgeval wat had plaatsgevonden met Stallionheart. Hij had gif in zijn systeem gekregen en ze kon zweren dat hij voor een paar enge seconden dood was geweest. Maar Routnose had wonderen gewerkt en hem weer terug in het land van de levenden gebracht. Daarna was de meerdeheid het eens dat ze het beste naar de nursery kon verhuizen, om stress te voorkomen. Alsof stil liggen en niets doen daarbij zouden helpen, het liet haar alleen maar meer piekeren. Toch had ze het uiteindelijk maar gedaan, want een argument had zinloos gebleken.  De dagen hadden nu langzaam voorbij geklommen, waarbij ze ondervraagd was door wat van de nieuwsgierige, oudere kittens en ze zien spelen. Af en toe had ze ook hier en daar een gesprek gevoerd met de andere moeders, maar het had niets gedaan om haar zenuwen over haar aanstaande ouderschap te kalmeren. Ze was al wat ouder als de meesten met haar eerste nestje, maar ervarenheid in het leven hielp haar er niet mee. Het was nog steeds het onbekende waar ze maar gewoon met vier poten in zou moeten springen.

En toen begon het, midden in de nacht,  met een scherpe pijnscheut die vanuit net onder haar buik door heel haar lichaam raasde. Het was net Ze haalde even scherp adem bij de pijn die haar nu greep. Het was iets wat ze nog nooit eerder had gekend, zelfs wonden van een gevecht hadden haar niet zo gegrepen. Het was dat ze wist dat ze het moest verwachten, dat het een soort alarmbel was dat de kittens er aan kwamen. Ze wist dat het er niet veel zouden zijn, maar dat maakte de pijn er niet minder op.   Er zat nog genoeg tijd tussen de eerste en de tweede en de derde, enzovoort enzovoort. Maar het was nog steeds alsof heel haar maag samentrok, alsof het tegen haar aan het vechten was in de meest natuurlijke manier. Nee, toen ze sneller achter elkaar kwamen, was de zon al hoog aan de hemel en was ze de pijn al wat gewennig. Maar toen kwam een hele nieuwe pijn, erger als eerst. Dat was toen ze iemand erbij riep en ze vertelde om hulp te halen. Glenbreeze mocht misschien pas aan haar eerste nestje beginnen, maar het was duidelijk dat het niet meer zou wachten nu.

Als ze eerlijk was, kon ze niet meer herinneren of er hulp bij was gekomen of niet, al haar concentratie was nu bij de geboorte van haar kleintjes. Al gauw kwam de tijd om te persen bij de pijnscheuten die haar lichaam teisterden en ook dat bracht weer een hele nieuwe pijn met zich mee. Haar lichaam was het niet gewend, en ze was al lang moe voor de echte geboorte begon, maar opgeven kon ze ook niet. Ze moest alert zijn voor dit deel, de nu nog ongeboren kittens helpen en ze op deze wereld zetten. En toen was het eerste stukje vacht van een kitten te zien. De zwart-witte kattin bleef doen wat haar lichaam aangaf, en de hele wereld vervaagde even, zeker toen de eerste kitten geboren was. Uit instinct dat ergens diep in haar verborgen zat trok ze het kleintje naar haar toe, beet ze het vlies door en begon ze tegen de vacht in te likken voor warmte. Toen pas liet ze haar ogen echt op de kitten vallen; het was een poesje met een pluizig vachtje. Rosse, witte, maar vooral zwarte vlekken die om aandacht vochten. Ze zag er iets van haarzelf in, maar ze durfde nog steeds niet te zoeken naar enige verglijkingen met Stallionheart. Hij had haar wel verzekerd dat hij ze als zijn eigen zag, maar er was nog steeds geen complete zekerheid over wie nou de vader was. Glenbreeze gaf het kleintje nog een paar likken en hielp haar op weg naar een tepel zodat deze kon zogen.

De weeën hadden even afgenomen, zodat ze even op rust kon komen, maar het leek er nog niet op dat ze klaar was. Nieuwe weeën begonnen weer, even sterk als de eerste paar; een aankondiging van een tweede kitten. De kersverse moeder was nog steeds niet echt op adem gekomen, maar ze had niet veel keus dan weer aan de gang gaan. Gelukkig lag het eerste kindje nu veilig en warm tegen haar buik aan. Nogmaals begon ze te persen, al leek deze wel iets sneller, iets gemakkelijker, te gaan als de eerste. Ook dit was een poesje met een gevlekte vacht, ietwat groter als de andere. Het calico patroon van Stallionheart, de kater die als hun vader zou dienen. Al had eentje meer de donkere, zwarte kleur in haar vacht die Glenbreeze zelf ook had. Ook deze kitten gaf ze een warm plekje bij haar buik en melk om te zogen.
notesgeen vaste postvolgorde <3
tag@[babies en co]
words###


Shadow owes its birth to light Glensi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Shadow owes its birth to light 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Shadow owes its birth to light   Shadow owes its birth to light Icon_minitimema 23 aug 2021 - 14:19

Stallion

Je suis prestAlle geluiden waren gedempt tot een minimum. Na een korte periode levenloos te zijn geweest voelde hij pas wat een tol het op zijn lijf had genomen. Hij was vermoeid maar kon de slaap toch niet vatten, Routnose had hem papaverzaden aangeboden maar die had hij geweigerd, daar werd hij alleen maar slaperiger van en hij wist dat Glenbreeze elk moment kon beginnen met bevallen.
De kater hees zichzelf overeind en staarde nietsdoend naar de groene muur van de medicine den. Vreemd genoeg maakte hij zichzelf ongeruster dan ooit over Glenbreeze. Misschien was dat omdat ze zijn kinderen droeg, hun kinderen. Moeizaam slikte de gevlekte kater en trok hij zijn staart dicht tegen zijn borst aan. Shatteredice en hij waren nooit gezegend geweest met kittens maar hij en Glenbreeze wel. Misschien had StarClan al heel vroeg voorzien wat voor grote mismatch zij waren geweest en erger voorkomen, het idee dat kittens gevangen zouden hebben gezeten in die relatie benam hem bijna weer de adem. Het waren niet zijn bloedeigen kittens geweest die ertussen hadden gezeten maar kittens die ze geadopteerd hadden. En Gorsepaw had het met zijn leven moeten bekopen. Het hart van de kater kneep samen toen hij terugdacht aan het levenloze lichaam van zijn zoontje, daar beneden in het water. Duistere gedachtes voerden de kater ver weg van het WindClan kamp totdat een schreeuw hem terugtrok. Hij kreeg niet mee welke kat het was die hem kwam halen maar zo snel hij kon hobbelde hij achter de kat aan, Glenbreeze was aan het bevallen en had hem nodig.
Toen de kater de nursery instapte hoorde hij achterin zware ademhalingen en het hoge schelle gepiep van kittens. Zijn groene ogen werden groot terwijl hij naar achter snelde waar er al een kitten aan Glenbreeze’s flank lag. Zacht en diep rommelend begon de kater te snorren terwijl hij naast haar ging zitten, als hij naast haar zou gaan liggen zou hij haar alleen hinderen. “I’m here lass” murmelde hij zacht en keek naar de kitten aan haar flank. Rosse vlekken met wit en zwart tekende de vacht van de kitten en de grote gevlekte kater kon het niet helpen maar en rolde tranen van zijn wangen, tranen van vreugde. Zeker toen er nog een kitten geboren werd.Shadow owes its birth to light JXidV8r
Shadow owes its birth to light Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Gallantdance
Member
Shadow owes its birth to light DPKsfdL
Butter
2
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender:
Rank:
Gallantdance
BerichtOnderwerp: Re: Shadow owes its birth to light   Shadow owes its birth to light Icon_minitimedi 24 aug 2021 - 11:14

Gallantkit.
Er was eens een verhaal en zoals elk verhaal zou het starten bij het begin. In dit geval was het begin de ontwikkeling van een kleine kitten, eerst een bolletje met cellen dat vervolgens in dagen en nachten ontwikkelde tot iets dat een levend wezen kon worden genoemd. Met de dag werd ze groter en sterker, groot en sterk genoeg om de buitenwereld aan te kunnen. De dag was dan ook gekomen dat het jonge leventje eindelijk de buitenwereld zou gaan verkennen.

Het begon zoals iedere dag, de sterke kitten drukte nogal graag met haar pootjes tegen de buik van haar mama aan, alsof ze wilde voetballen. Ze was niet bang, zeer zeker niet. Er was weinig wat Glenbreeze er aan zou kunnen doen. De jonge kitten draaide zich tevreden om terwijl ze haar nestgenootje ergens verder op ietwat lastig viel. De ruimte werd te klein, of zij werd te groot. Er kwam beweging in de zaak, en ook zij veranderde in de positie waarin ze gelegen had zodat ze uiteindelijk geboren kon worden. Het was niet prettig, maar zoals ze de vrede van de buik nooit zou herinneren, zou ze zelf haar geboorte ook niet herinneren. Een kitten van haar leeftijd leefde van minuut op minuut, van dag op dag. Totdat ze eindelijk haar oogjes zou openen en daadwerkelijk haar eerste stappen zou gaan zetten. Voor nu zou haar moeder nog redelijke rust kennen, afgezien van het trappelen van haar kittens.

Een zachte piep verliet de mond van de jonge kitten zodra ze haar eerste adem haalde. Haar longen klapten bijna pijnlijk open waardoor een hardere piep volgde voordat ze richting de buik van haar moeder werd geholpen en het kleine lichaam zich tegen diens vacht aan nestelde. Ze opende haar mond nog een keer terwijl ze luidkeels ergens om riep, wellicht miste ze de warmte of was het gewoon het feit dat ze honger had. Ze maaide met haar onhandige pootjes voordat ze begon te drinken en de rust en stilte voor nu weer terug keerde. Met haar vlekken patroon leek ze ergens behoorlijk op haar vader Stallionheart. Alleen dan een aantal tinten donkerder.


Shadow owes its birth to light Gallantkitsig
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shadow owes its birth to light
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: